176890
banner
  • Akuman
    értem, köszi

és az angol cím hasra ütésre ment, kitalált, vagy kikerestél egy hiteles címet?
  • Ewergo
    Nyugodtan jelöld ki a Hungary-t. wi-fi hez meg dvd régiohoz kell.
    (nálam is igy van és flottul mászkáltam lájvon angol cimmel)
  • Akuman
    Sziasztok!

Új Xbox360 tulaj vagyok :) Alig 5 perce szedtem ki a dobozból,de 1-2 dolgok már tudok csak egyetlen egy lényeges infoben nem vagyok biztos, ebben kérnék segítséget:

Kéri az xbox hogy nevezzem meg a helyet ahol vagyok (ország), de én tudom hogy xbox live-ot is fogok használni, sőt vásárolni is szándékozom ott.
    Namármost: elég ha az live regisztrációnál, profilnál lesz angol cím (mert ugye magyarral nemlehet vásárolni, többek közt) vagy már a legelején mondjam azt hogy Angliában vagyok :)

Remélem érthető a elakadásom oka.
    Köszönöm előre is :)
  • DöflingR
    Már egy jó ideje nem elérhető.
  • Aschil
    A bannerban lévő "Xbox 360 KIJELZŐ FAQ" link nem működik (vagy csak nekem?)
  • ktomi22
    hy
    hozta is a futár... :))
    csak sajnos nem tudtam msn cmímmel belépni, mert véletlen az xbox.com on beléptem még előtte és kreált egy profilt :S
  • Bogyi007
    Télen még érthető is hogy a gép mellé vagy rá fekszenek de ilyenkor nyáron?!
  • Caine
    Az enyém mindig mögé fekszik be :)))
    Multkor arra figyeltem fel, hogy zúgnak a ventik mint az állat.
    Macska eltávolít.
    Fél óra múlva ki mertem kapcsolni a boxot, de jól vette az akadályt.
  • koryne
    Ha meglátod, csapj oda a seprűvel "Siccinnentebüdösdög!" felkiáltással. Vagy kend be naranccsal a boxot, állítólag nem szeretik a szagát :D
  • Bogyi007
    Ne tárolj a box közelében egeret.... :D
  • kastil
    Csapd agyon!
  • DarkSector
    Resident evil 5-ben megvan 50 archievement...:D
  • Harlekin
    Szoktasd rá a kutyát a boxon alvásra.Vagy fél tölle a macska vagy csak szimplán nem fér majd mellé.
  • theone91
    Hogy lehet leszoktzatni egy macskát, a box-on való alvásról? :D
  • theone91
    Zabszem a seggben ON:
    *arcade
    *inkább premium (az elfogadottabb) :]
    *Elite

• DöflingR
    Kicsit szánalom, soha a büdös életbe nem adja el :D
  • akyyy
    Kicsit át kéne rendezni a szobám és kényelesen tudnék játszani is, és tévézni boxon, jeah!:D most is tudok csak ajtó előtt log a vezeték és simán felesek benne sötétbe:(
  • Harlekin
    Szerintem PS3-at vegyél,akkor csak a szinén kell agyalni!
  • Apus
    most nézem, van a formának még 3 másik írott szarja is, szintén 3000ért:)
  • Apus
    atyaúristen
  • DöflingR
    Az szép! Egy backup lemez 3000 forint? Mit szívott a srác? Adhatna nekem is! :)
  • koryne
    Lyuly...
    Eznemsemmi :D
  • jaszy
    Valóban megszűnik a Pro gyártása, ez nem kamu! Pár hónap és elfogyhat a boltokból!
  • DöflingR
    Meleg Antal már októberben jön! :)
  • MaT
    Jhaj majd elfelejtettem, kerhetnek en is ilyen fejlecet magamnak legyszives? Nem emlekszem mar kitol kellett kerni.
    GT: MaThun
  • Harlekin
    oks vissza is igazoltam.Én csak a friends listámon tudok bár kihez is csatlakozni,ha játszik.Amugy most játszottam és most jó volt hamar csatlakozott,csak most is volt vagy 5 darab 10 másodperces map.
    Na majd Gamelunk by!
  • Sinyo70
    Baranyai gémereknek csináltam egy fórumot (sg ingyenes) ahol ha szerencséjük van posta költség nélkül cserélgethetnek !
    regisztráljanak a megyei gémerek !! főleg Pécs és környéke :)
    íme !!
  • Bogyi007
    Akkor hajrá! Üdv a CSALÁDBAN!
  • Bogyi007
    Skacok lenne egy kérdésem a Burnout Paradise játékkal kapcsolatban.

Kijött az 1.9-es patch a játékhoz ami cirka 1.2 Giga. Leszedtem és most a vinyómon rajta van ez is meg az 1.8-as patch is ami kb 900 mega.

Szerintetek ha az 1.9 fent van a gépen akkor az 1.8-as törölhető?
  • MaT
    Hat igen tudom, mindenkinek masfajta jatek jon be. Eladni eltudom, majd beviszem itt a gamestation-be ott mindig eleg jo penzt adnak a hasznalt jatekokert... Amugy azert vettem meg mert pont a Dead or Alive-ot vittem be es kaptam erte 7 fontot a Condemned 2 meg 9 font volt, szal lenyegeben 2 fontert vettem... Annyira nem nagy veszteseg most... :)
  • davidka003
    Ezért kell a vásárlás előtt videókat nézni róla meg véleményeket olvasni esetleg kipróbálni a demót ha van. Add el tuti megveszi valaki.
    Én csak az első részt próbáltam PC-n de nekem nagyon bejött. Pont az a jó benne, hogy olyan lassú a játékmenet és nem lehet darálni egy gépfegyverrel.
  • MaT
    Amugy en most vettem meg a Condemned 2 nevu jatekot, mert eleg sok jot olvastam rola meg itt is irtak sokan, hogy "must have" jatek. Hat lehet en vagyok csak igy egyedul de eletemben masodszor bantam meg valamit, hogy megvettem.(Elso a Dead or Alive 4 volt) Nekem nem jon be a jatek, annyira lassu az egesznek a menete meg egyszeruen ez az iranyitas... Nha ez csak az en velemenyem nem kell a szamra ulni most... :)
  • MaT
    Ne foglalkozzatok mar ilyenekkel az istenert. Amit manapsag lehet kapni boxokat mindegyik megbizhato. Nem fog tonkremenni egyik sem!!!! Ha megis ott van a Microsoft garancia. Es nem kell aggodni ha esetleg bekovetkezik, hogy meghal akkor nem 2 nap utan meg nem 2 honap utan meg nem is fel ev utan... En mar egy eve megvettem az enyemet, 60GB-os merevlemez, premium kiszereles. Van ugy hogy 1-1,5 napig folyamatosan megy, kissebb megszkitasokkal. Az eg vilagon semmi baja nincs. Vgyetek konzolt es elvezzetek, jatszatok rajta, hiszen ezert van, hogy szorakoztasson bennunket, nem azert, hogy meg ezert is stresszeljunk...
  • lucifer9393
    Elnézést akkor, én úgy tudtam így is úgyis nevezik őket.De a pletykák szerint, lassan már a pro sem lesz kapható. Bár tudo hogy sok pletyka kering mindenféle árcsökkentésekről... de kitudja. akkor összefügghet az eladó szavaival, hogy a microsoft ezt már nem nagyon gyártja.
    esetleg ha valakit érdekel: http://www.gamestar.hu/ps3-es-x360-arcsokkentes-varhato.html
  • ktomi22
    core és permium volt eloszor.. aztan később:
    arcader
    pro
    elit
  • avengir
    Prémiumot nagyon régóta nem is gyártanak már, azok voltak a 20Gb-sek.
  • Adi
    ha játszik vmi magyar. Akkor tudsz hozzájuk csatlakozni. Kikell irnia, h join in seisson vagy vmi ilyesmit és egy nagy kör alakú nyílnak kell lenni-e!
    Felvettelek amúgy live-on!
  • Apus
  • ktomi22
    ma kéne hogy hozza a futár az xbox pro jasperos 60gb os gépemet forza vel meg gow2 vel
  • Harlekin
    Végig fut rendesen minden ok!
    Na ez érdekelne,hogy tudsz kimondottan oda csatlakozni??