176890
banner
  • MaT
    Nha befejeztem ezt az istenverte jatekot. Marmint nem mostanra... :) Meg a delutan. Valami hihetetlen ez az nfs. Ezert fizetunk, hogy kikapcsolodas helyett tiszta idegbeteg allatok legyunk? :) Nha mindegy mostmar tenyleg csak nyugis jatekokkal kene jatszani. Neha aggodok a tv-m miatt :) Amugy valakinek van valami velemenye a far cry 2-rol? Mert en az elso reszevel jatszottam pc-n es imadtam a kettorol viszont nem hallottam tul sok jot. Demot meg most nem tudok tolteni mert elfogynak a GB-tjaim :). Resi 5-on is gondolkodok azt meg azert lenne jo mert most megint levan arazva 20 fontra...
  • Harlekin
    Attol függ,hogy hol szeretnéd a hangot hallani?Meg mástol is,de mot ez az elsődleges
  • Harlekin
    Káromkodás az alapSzerintem ha gyonnom kellene a papnak minimum 1 hete menne rá.
  • Harlekin
    Amugy singleplayerbe soha nem idegelem fel magam.Órákat képes vagyok szarakodni a legaprobb dologal is.Csak a multy az ami kiakaszt.
  • Harlekin
    37 évesen álltalába nem vitatkozik az ember a szüleivel!
  • Ewergo
    És mi a helyzet ha pl. a szüleiddel vitatkozol? ..... ?
  • Landor
    mediamarkt?
  • tdu Toyota
    Hello!
    Ma vettem xboxhoz vga kábelt aminél jó a kép de hang egy csöpp sincs.Utána néztem, hogy van-e ilyen cucc amivel lehet hangot varázsolni és találtam is, ezzel lenne hang? katt Ilyet hol lehet Magyarországon kapni ilyen kütyüt??? Előre is köszönöm
  • GP2100
    Még jó, hogy nincs a szobámban kandalló. Anno a ps1-ps2-es időszakban voltam olyan idegbeteg, hogy a vezetékénél fogva vertem a falat a kontrollerrel, ha valami nagyon felhúzott... Ma már megelégszem a folyamatos káromkodással.
  • Harlekin
    Álltalába ha lelőnek akadok ki nem ezek miatt!!
    De nyugi már kontroler is végezte kukába!És az még jol is esett!
  • Harlekin
    Sajnos a drágákat!az egér ami a kandaloba kötött ki 8000 volt.Keyboardok azok az olcsobb kategoria 2-3 ezer.
  • DöflingR
    Még én sem tettem tönkre szerintem játék miatt semmit. Mondjuk az igaz,hogyha kézközelben van a játék doboza akkor azt hozzávágtam valamihez:D De egyébként milyen jó már, hogy fizetünk azért hogy anyázhassunk egy jót:D
  • Apus
    én nem tudom elképzelni, hogy egy játék annyira feldühítsen, hogy hazavágjak valamit emiatt. anyázok egy darabig, rányomom az uninstallt, aztán úgyis újratelepítem és folytatom:)
  • GP2100
    XFPS+SJF+keyboard+MX 518
    heggesztett+betonozott 120 gigás hdd
  • DöflingR
    Olcsó vackokról van szó avagy a drága cuccokat szadizod?
  • Harlekin
    Nyugi mindenkinek minimum van 1 olyan game ami kihozza az állatot,és álltalába azt szereti a legjobban.Spec nálam havonta fogy 1 keyboard,és cirka 3 havonta 1 egér.Az 1 ik egerem nagyon brutálisan a kandalóba végezte,mert nem akart tárazni(vagy én de már nem tudom)a lényeg,hogy ő bánta!
  • ktomi22
    figytek... volt msn címem.. gamilos.. ..xbox.com oldalán beléptem ..létre hzoott automatikusan profilt... aztan megjött az xbox..hozta a futár... be akarok lépni a profilommal... és nemengedi :S...
    amugy hogy lehet az xbox menu legelejére visszamenni?... amikor először kapcsolod fel, akkor kérdei hogy csinalsz profilt vagy belépsz már meglévővel... .. vagy enmtom mit csinaljak
  • Totti5
    csinálsz egy hotmailos fiókot ( érdemes a weben hotmail.com ), vagy ha MSN címed olyan, akkor az is teljesen jó, a lényeg hogy a hotmail.comon a fiókodban minden angolra legyen beállítva és ezzel kreáld meg a live profilt az xboxon, ott majd kérni fog egy usernevet, az acc passwörd értelem szerűen a hotmailos passwörd és így tovább, mennie kell neki, csak szép sorban csinlálj meg mindent amit ott ír
  • Akuman
    rosszúl írtam
    email megvan de a password részhez nincs semmim amit írhatnék

illetve: hogyan tudok profilt törölni, illetv vviszalépni addig hogy kiválaszthassam hogy "offline gamer" vagy live gamer akarok lenni, a legelején, lehet ott nyomtam félre valamit
  • Neogan
    Az e-mail cím lesz a Live ID-d :)
  • Neogan
    Na az egy nagyon nagy game! (komolyan)
  • Akuman
    Sziasztok/re
    ismét egy kis elakadás:
    most probálnám regisztrálni magam az live-ra de nem sikerül
    az egyetlen használható valami az volt hogy "sigh me up" ahol kér egy e-mail-t meg egy windiws ID bla-bla valamit amim nekem nincs :) nah azt honnan szerzek?
    illetve van e valamien tanács ezügyben?
  • koryne
    Azt te csak hiszed! :D Az egyetlen játék boxon, ami totál képes volt felkúrni agyilag, az a Viva Pinata volt...
  • Apus
    Az első 5 volt jó, a többi inkább vicc.
  • Prody
    Lost planet
  • Prody
    NFS-böl csak a 3 meg a most wanted a jó :D
  • MaT
    Tudom tudom mindenki ezt mondja de en meg mindig is ragaszkodtam az NFS-hez meg akkor is ha fos, en imadom. Habar folyamatosan felidegesit...hmmm... lehet ez a mi kapcsolatunknak a titka? Nem tudom... Most viszont megyek gamestationbe visszaviszem a Condemned 2-met. Valami jatek javaslat?
  • Prody
    Nekem Trackmania közben esett ki az ESC mert olyan pályát épitettem amit nem lehetett megcsinálni hát én megcsináltam végül
  • GP2100
    NFSUC... Alapból egy hányingerkeltő hulladék, amit csak a neve ad el. Ha streetracinget akarsz, akkor inkább szerezd be a Midnight Club LA-t, NFS meg mehet a kukába
  • MaT
    Problemam az hogy csak ilyen mobil szelessavom van egyenlore es a 15GB-bol van meg kb 500 mega 4 napra... vigyaznom kell :)
  • MaT
    Hat nekem tenyleg abba kell hagynom mert olyan idegbetegge tud tenni... Pc-n egy billentyuzetem banta Underground kozben. Komolyan vennem kene valami "Me and my horse 2" jatekot... Az nyugis lenne...
  • Prody
    Am nem vagy egyedül...
    Vegyél fel friend-nek és "beszélgessünk" :D én megyek Lost planet/SF4-ezni te meg NFS-ezzél
  • Prody
    Ugyanez van nálam Lost planetben és Street fihgter 4-ben... ne tudd meg mi volt amikor még meg volt az NFS Most wanted :D
  • MaT
    Valaki jatszott/jatszik a Need for Speed Undercover-rel? Imadom a jatekot viszont egyedul en vagyok igy vele, hogy 1 ora jatekbol 59 percet vegig karomkodok, mert annyira idegesito vagy mas is igy van. Egyszeruen ezek a rendorok nevetseges mit csinalnak. Komolyan az egesz jatekbol kikene hagyni a rendoroket, mert igy egy ido utan a jatek atmegy szorakozasbol kokemeny szivinfarktusba az idegessegtol meg stressztol...
  • theone91
    Én tapasztalatból tudom, hogy nem szeretik... :D
    De jó így a box, szép fehéren... :D
  • Chris Redfield
    jah vágom mire gondolsz.
    igen sajna 1 e-mailre csak 1 reg lehet, mivel az a felhasználónév, ami megkülönbözteti az ákkontokat
  • ktomi22
    de az eeddigi msn címemmel nem enged belépni :S
  • Akuman
    értem
    köszönöm a segítséget!
  • Chris Redfield
    annyi profilt csinálsz, amenyit akarsz...
  • Apus
    írj be hitelest. p.l. Hard Rock Cafe, Magyar konzolátus, Mcdonalds, akármi:) volt olyan, aki valami testápoló dobozáról írt be címet:)