176892
banner
  • ZseniálisTeknős

Dugóval van lefedve az optikai bemenet. És igen, valóban tudja a DD 5.1-et. És szól az összes hangfal. És igen, COD 5-ben is működik. De fülessel nem olyan élmény játszani, mint egy egész szobát detonációkkal, lövések hangjaival és halálhörgéssel betöltő hangrendszerrel .

Bár tény, multiban egy VALÓDI 5.1-es füles nagy előnyt jelent.
  • Moby
    "Ha vételárban talán nem is, ár/értékben magasan a legjobb megoldás DD/DTS encoded 5.1-re."
    "de ez nem csak kamu 5.1-et csinál? Neked ilyen van? KÉPET! "
    Kép:

NC...
    /Sóhajt
  • Harlekin
    Sajnos 1et kell vele értenem jobb multyzni fejhalgatoval 5.1 -et nem tudod kihasználni az iszonyat sok alap hang miatt + a család se dijaza az órákon át tartó hangterhelést.
    Bár nálunk már imunis a család,igy csak a kutyáinkat kellene valahogy rászoktatni az imunitásra,ha Cod-ba elengedem a kutyákat,és ugatnak, akkor a mieink megmarhulnak.
  • GP2100
    Hát igen, a pro logic nem valódi térhangzás, csak a sztereó jelet keveri fel az erősítő. Egyébként sztereó fejhallgatóval jobban lehet tolni a cod multit, mint 5.1-es hangrendszerrel(5.1-es fejhallgatót még nem próbáltam :).
  • akyyy
    De pont az optikai bemenet a lényeg!!!

Szerintem nem mind1, hogy Cod-ba az összes hangfalból halod, ahog yjön az ellen, vagy be tudod tájolni egy valódi 5.1-es hangzással:D
  • PoisonChihuahua
    Valahogy hozzá kell férned az Xbox 360 HDD-d vagy memóriakártyád tartalmához PC-n (ergo buhera...). Sok értelme viszont nincs, mert az ingyenes témákat te is leszedheted, a fizetős tartalmakat pedig úgysem tudod használni a gépeden (kivéve persze ha te vetted meg). Az X360-as témák úgyis egy nagy rakás lócitrom, mert a régebbi témák (akár fizetős, akár ingyenes) 60%-át letakarja az új NXE dash, a képek meg nem váltakoznak a kategóriákon, magyarul gyakorlatilag használhatatlanok. :S
    A prémium "témák" is eláshatják magukat, se az ikonokat nem cseréli le, se az ikonok színét, se a menühangokat, se a menü stílusát, semmit, szal ezek a Premium témák így igazából nem is témák! Csupán 3D tárgyakat rak a Friends menübe (hogy miért pont oda arról fingom sincs...) az Avatarok mögé, megváltoztatja a "padló" színét és rak be egy-egy háttérképet a kategóriákba. Ráadásul (szerintem) rohadt drágák, 250 MS pontot kérnek el a fennt említett három dologért (3D-s cumók amiket közvetlenül nem is látsz, padlószín, pár háttérkép.)
    A poén az egészben, hogy te magad is betehetsz háttérképet (Pendrive-ról, CD-ről, hálózatról, stb.) és olyan "témát" csinálsz amit akarsz, ingyen. (Photo menü ---> kiválasztod a képet ---> Y gomb)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak halkan megjegyzem, de PS3-on a témák lecserélik az ikonokat/színeket, a háttérképet valóban látod is, asszem menühangok is változnak (de nem biztos), plusz csinálhatsz témát te magad is egy PS3 Theme Editorral...
    Néhány példa
  • Bogyi007
    Ha volna egy ilyened akkor sokkal könnyebben lehetne bármilyen szetthez csatolni a Boxot.

Egyébként nekem egy Labtec Arena 685-ös szettem van. Igaz hogy ezen sincs optikai bemenet, de vettem hozzá egy hasonló átalakítót mint a fenti linkben írott csak Dolby Surround Pro Logicos és azzal is gyönyörűen szépen szól a gép.
  • akyyy
    de ez nem csak kamu 5.1-et csinál? Neked ilyen van? KÉPET!
  • DarkSector
    látom vannak zsir témák x360-ra
    hogy tegyem fel a gépre????
    csak a 000000000000-ás mappa van meg oszt ennyi...:D
  • Boldi2
    Köszönöm!!
  • Pacal17
    System Settingsben a legutolsó opció (hirtelen a neve nem jut eszembe)
  • DöflingR
    Kell még a MW2 Beta lemezem? Megkapod szülinapodra:D Csak írj rám msn-en:D
  • rastaman
    köszönöm!
  • Soldiers
  • Boldi2
    Sziasztok!!

Nem rég lettem XBOX tulajdonos,és olyan kérdésem lenne:hol,ill hogy lehet visszaállítani a menüben a gyári beállításokat,ha lehet ilyet egyálltalán?
    Előre is kösz a segítséget.......
  • Harlekin
    na most árulja
    Átalakító
  • Harlekin
    A szomszédod is ezt árulja,ha erre van szükséged.Átalakító
  • Harlekin
    Te kész vagy!!Olvastad amit irtam,és értelmezted is!?Nem tudom máshogy leirni,hogy megértsed,amikor magad se tudod pontosan,a hogyan is legyen hang a boxon dolgot.Nagyon szivesen segit mindenki,de most itt te vagy a leghátráltatobb tényező.
    Legalább annyit irnál,hogy igen igy szeretném összekötni mint amit leirtam,vagy nem igy hanem a hifire szeretném rákötni,vagy csak a boxon fekvő macskára,hogy nyávogjon!Valamiért kinézted azt az átalakitot gondolom nem csak ugy találtad,ezekszerint azt is tudod,hogy hova szeretnéd bedugni,tehát valami hasonlo paraméterekre lenne szükség!Mert elég pöcsül fogsz kinézni a MM-ba a honodalatt a boxal,meg az x dologal,hogy akkor most ezt kössük össze,hogy legyen hang felszólitásal!!Ne sértödj meg!de,még mindig csak a segitség ment
  • tdu Toyota
    De ha én ezt megveszem lesz hang?
  • Landor
    voilá
  • Harlekin
    Ha Moby mondja biztos ugy van.Nem vicc Én is mindig tőle kérek tanácsot,igaz mindig agyalás van,mert sose 1ezik a véleményünk,de most tényleg igaza van.
    Szal Moby irok a télaponak és veszek 1 bazi nagy csizmát!Tudod ez mit jelent
  • Apus
    naja micsoda vén trógerek vannak ebben a topicban:D
  • Harlekin
    Még a végén kiderül,hogy csak nyugdijasok(második gyerekkór)boxolnak
    Kell irni MS-éknek,hogy az avatar szerkesztőbe tegyék be a kivehető fogsort,és a járokeretett opcionak
  • rastaman
    az enyémet nem mutatja...
    valaki megügyezné nekem légyszíves? gt: rastaman HUN
  • Sinyo70
    az a logitech motyó az tényleg zúzós nagyon , hallottam szólni a média m ba ,abba a hatalmas eladótérbe is ütős volt a bass rajta.Ez egy szobában tényleg téglát bont !Nézelődtem én is ,igazából egy olyan "olcsó" 5.1 es cucc kéne amin van optikai bemenet !Amúgy 38 vagyok
  • rastaman
    jópár hónapja nem voltam már itt a topikban és most látom hogy kiraktátok a jobb sarokba a gamer profilt. ügyes . bárki ötlete is volt.
  • Harlekin
    TEEEEE perverz állat!
  • Moby
    Neked tudok ajánlani ettől nagyobbat is. Ugye nem kell mondjam mi az, és hova tegyed?
  • ZseniálisTeknős
    El kell keserítselek, ár érték arányban szvsz verhetetlen ez a rendszer (bár én még 58000 guruló magyar forintért vettem karácsonyra a Pixmtól...).

Erre van rákötve a box, DVD és a TV. Fél hangerőn téglát bont, nem torzít, és jól is néz ki. Nem véletlenül kapta meg a THX minősítést. Van ettől jobb megoldás is persze, csak az már más árkategória.

Szóval aki erősítőt keres (hangfalakkal) a boxhoz, annak ez tökéletes (bár elismerem, nem a legolcsóbb) választás.

Jah, és örülök, hogy nálam (31) vénebbnél fütyik is játszanak még
  • Harlekin
    Na te aztán rásoznál minden olcsot másra!
  • Harlekin
    Nincs miért elnézést kérni.Örök gyerek leszek többen mondták már.Amugy csak leszek 37 még csak 36
  • Ewergo
    Elnézést kell kérnem töled ha 37 vagy. De az irásod alapján sokkal, fiatalabbnak, kisgyereknek gondoltalak. Mégegyszer bocs!
  • Moby
    Ez.
    Ha vételárban talán nem is, ár/értékben magasan a legjobb megoldás DD/DTS encoded 5.1-re.
  • Harlekin
    őőőő igen,de ezt inkább ne feszegessük ,elég annyi,hogy lány és 15 éves.Csodálkoztok,hogy török-zúzok.Valahol le kell vezetni az ideget.
  • Harlekin
    Na akkor probálok ebböl a semmiböl kiindulni amit eddig leirtál.Mivel a hangfal is tág fogalom.VGA kábel megy a monitorba.A linkelt csatlakozóbol itélve akarod használni a box eredeti kábelét a hang kinyerésére.Amin RCA apa végek vannak!Na viszont itt jon az hogy a mini jack véget hova szeretnéd bedugni.Ha a PC MIC bemenetébe akkor jó.Bár csak félig mivel az szerintem mono bemenet!A lényeg,hogy ami a boxbol jön kábel nem fog csak ugy 1 hangfalon szolni,kivéve ha az a hangfal nem aktiv hangfal!
    ami szerinted kell
  • AntiHero
    HÉTVÉGI SZÜLETÉS NAPI AKCIÓ!

(európai profilhoz)
    EU 2100MS pont - 6.199ft
    EU 4200MS pont - 11.299ft

(amerikai profilhoz)
    US 1600MS pont - 4.999ft
    US 4000MS pont - 11.199ft

(minden profilhoz jó)
    Xbox Live 12 hónapos gold előfizetés - 8.900ft
    Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 4.099ft
    Xbox Live 1 hónapos gold előfizetés - 1.990ft
  • DöflingR
    Olyankor már a gyermekekkel vitatkozik inkább
  • Apus
    ettől majd kapsz. vagy elalszol rajta:) mondom nekem baromira bejött, de nekem elég hülye ízlésem van:D
  • akyyy
    Legolcsóbb dvd lejátszókba is rá lehet dugni, vagy hifikre is.
    Amúgy nekem ezt alapból adták hozzá de nem nagyon használom.

Egyszerpróbáltam ki, hogy gépre, illetve kamerára dugva vegye fel a hangot de oylan zajos volt, hogy húúúú.

AMúgy arra értette, hogy hogy akarod hallgatni jackdugósan mint amit linkeltél, vagy ha van erősítőd, vagy valamid amibe van optikai bemenet, akkor tudsz 5.1-be is játszani.

egyébként mediába néztem mulktor ilyen erősítőket, hát vagy 80Ezerbe kerülnek:SSS

ó lenne megtudni melyik a legolcsóbb eszköz (erősítő vagy bármi), amibe van iylen híresneves optikai bemenet, hogy tudjak 5,1-be boxozni:D
  • MaT
    Hat lehet akkor elobb demo lesz belole, de majd csak jovo honapban, aztan majd meglatjuk. Erre a par hetre meg marad a Resi 5... :)

Ui: Amugy nem kapok en mindentol idegrohamot... :)