176892
banner
  • Moby
    LÁL
  • Moby
    Nyilván, de amit akkor feldobtam, azzal nem megoldhatósági küszöböt feszegettem (tudjuk, hogy ez most is megoldott), inkább azt, hogy melyik hatékonyabb. Sőt, még ezt sem. Tonképp mindig ledobja az agyam a láncot a vegyétek-ne vegyétek, tegyétek-ne tegyétek típusú, önigazolás indítatású örök érvényű kinyilatkoztatásoktól. Lett volna egy zsák elfogadható érv, hogy miért lehet jobb vétel mondjuk a pro pack egy adott kontextusban, de a "szomszédom azt mondta(és ő okos)", és a "nekem is ilyen van, tehát ez a tuti" konkrétan nem tartozik ebbe a halmazba.
  • Landor
    valaki használ itt esetleg vezeték nélküli headsetet?
  • Apus
    :D:D:D
  • Landor
  • lucifer9393
    Heló, nem találtam külön DOA 4 topicot, szóval itt kérdezem meg:
    1. A DOA 4 csak Xbox exkluzív?
    2. Lehet alakítani a harcosok külső megjelenésén?
    3. És a végére: Ti szerintetek milyen? Ajánlanátok?
    kösz...
  • Landor
    egy kódot csak egy emailcimhez tudsz felhasználni (gfwl)
  • Caine
    A Kelolonok ilyen kis manó-szerű lények és irtó édes hangjuk van.
    Viszont a kelolonná változ(tat)ás egy sz*patás. Szinte semmi támadóerőd nem marad.
    Van keloln falu is, igen, ott le is lehet tolni a kelolon király arcát.
    Bár ennek a témának megvan a saját topicja, szeritem ott is szívesen válaszolnak neked.
  • Apus
    jah könnyű volt, viszont most olyan nehéz, hogy csoda ha én nem felejtem el:D:D
  • HooDoo
    A kóddal különböző gamertagekkel is letölthetnéd a játékot, így egyszer megvett szátékot x embernek is megszerezheted. Ha ezt korlátozzák, hogy a kódot csak egy gamertag használhatja fel, akkor meg feleslegessé válik a kódirogatás, és ott vagyunk, ahogy azt az MS kitalálta.
  • baca01
    Szerintem úgy lenne logikus, vagy pedig ha adnának egy kódot vagy valami azonosítót, amit x-szer lehet felhasználni, és letöltésnél kéri.
  • HooDoo
    Tudom, hogy ez a veszély nem fenyeget sok embert, meg a kérdés is kicsit költői, de azért a válasz az, hogy a megvásárolt játékok hozzárendelődnek a gamertagedhez, így többször is letöltheted a megvett játékokat.
  • Adi
    Dehogy tudták feltörni? olyan könnyű volt? Vagy esetleg vhol vmi gépen kipipáltad, h bent maradjon a login?
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

Jobb a forint, jobbak az árak..)

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4499,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9000,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6499,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11600,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5399,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11200,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4799,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9199,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    5800,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • baca01
    Öröm az ürömben, még jó hogy nem a live reged. :P
  • Apus
    sg-s.
  • Landor
    sg-s vagy live reged?
  • Apus
    kértem a jelszóemlékeztetőt, és valami Med1evil vagy miafranc jelszót kaptam. életembe nem használtam ilyent.
  • DarkSector
    ha feltörnék az accountosdat, akkor a jelszóemlékeztető se segítene...
  • Apus
    kurvaég, valami kis szarházi feltörte a regem. még jó, hogy működik a jelszóemlékeztető..
  • Gideon Wieth
    hát. Igazából nekem is 44es szint körül vannak, és igencsak megszenvedek néha. Csak hát sajna kevés hely van tápolni :D:P
  • Prody
    mindegy toltam egy rendelést Amazon.co.uk-en...ott még volt 3 darab
  • Prody
    Ja és ezeken sehol sincs...azért kérdem
  • Prody
    ShopTo-ról rendelném az utolsó Rock Band 2-t és valamiért nem fogadja el a kártyát pedig a Game-en elfogadta...mi lehet a baj? Valami 3D Authentication-t kér vagy mit...email-t pedig néztem de semmi nem kell aktiválni :/ nincs valami más külföldi honlap ahol lenne Rock band 2 Xbox-ra?
    (Game-n,Gameplay-n,Shopto-n,Thehut-n kivül.
  • Totti5
    nemtudok segíteni, 4. dvdn abbahagytam mert gyenge volt a csapatom:I
  • Gideon Wieth
    sziasztok!

Ha jol emléxem Istencsászár tud nekem segíteni de ha bárki más is megköszönöm. A lost odysseyban mi értelme van keolonná változni illetve pontosan mi is ez a keolon dolog ? Láttam valami keolon falut is térképen/topikjába/ de még nem sikerült eljutnom oda.

köszönöm a segítséget :) am már 4ik DVD-n vagyok :D
  • baca01
    Kössz a helyesbítést! :D
  • Moby
    Ez egy alaptvetően hibás gondolatmenet helyes végkövetkeztetése. :D Ezek a tápok a névleges teljesítményüket csakegy rövid ideig képesek leadni (ami nem is feltétlenül van köszönő viszonyban a ráírt értékkel). KB 2 hete mértem végig az összes fogyasztómat egy ugyan nem a leggagyibb, de nem is hiteles fogyasztásmérővel, az alapján az én falconom (175W-os táp) tipikusan 105W-ot fogyaszt (ha jól emlékszem 110 volt a csúcs, és 98 a padló). Ebből a jasper a GPU miatt egy tizest dobhat le.
  • DarkSector
    értem thx.
  • GP2100
    300-400 wattot nem nagyon fog fogyasztani. A legelső, legtöbbet fogyasztó széria tápja is csak 205 wattos, de ha azt is nézzük,hogy a tápok nem 100%-os hatásfokúak, ezért több energiát vesznek fel az elektromos hálózatról, mint amennyit leadnak a gépnek, akkor is kizárt szerintem, hogy ennyit felvegyenek(valami nagyon gagyi tápnak kéne lennie, hogy ennyit fogyasszon).
  • baca01
    Amatőr vagyok, de gondolom akkora energiát vesz fel, amekkora a táp benne. Ezt a gondolatmenetet követve a Jasper alaplapos gép 150W-ot zabál.
  • DarkSector
    Valaki tudja, hogy az x360 mekkora energiát emészt meg játék alatt???
    300-400watt?
  • szajmon87
    Szevasztok

Eladó játékok:

Skate 4000ft

Lego Indiana Jones + Kung Fu Panda 3000ft

Vagy cserélném szinte bármire akár ráfizetéssel, megegyezés alapján.
    Minden lemez karcmentes kitünő állapotban.

E-mail: [email protected]
  • koryne
    Ha viszont az Elite ára lezuhan a Pro szintjére, az igencsak jó hír azoknak, akik most készülnek venni. Szigorúan szvsz. Én ki tudnám használni a 120 gigás vinyót...
  • lucifer9393
    Heló! csak azért jrok, mert pár napja valakik nem hittek nekem azzal kapcsolatban, hogy nem lesz már Pro(Premium) : "Ismét kapható az Xbox 360 Pro 60 GB (Premium) alapgép, természetesen a legmegbízhatóbb Jasper alaplappal. Fontos információ hogy a Microsoft befejezi a Pro gépek gyártását, így akinek nincsen még annak ez az utolsó lehetőségek egyike, hogy hozzájusson." forrás: konzolvilag.hu
    Kár... én ezt tartottam az arany középútnak... :S
  • Mr Olimpia
    Milyen hosszú az Army of Two és a Dark Sector? Melyiket érdemesebb beszerezni? (Single Playerben játszom). Ugye bármelyik jobb, mint a Kane & Lynch?
  • DarkSector
    háát jah alan wake önmagában jo játék lesz, de resi 5-el kár is egy lapon említeni...

alone, meg szerintem a sok kombinálhatósággal, meg az új ötletes játékmenettel egy jó iedeig még emlegetni fogjuk...
  • Moby
    Azóta a listámon van, amikor még G5-ön demózták a dobozt (E3@2005), sz'al nekem ne jó legyen, hanem olyat pakoljon le, hogy rám kelljen hívni az ügyeletet...
    Resi5? Ugyanmá...a resi5 az elmúlt 5 év legnagyobb jóságszimulációja. Nem 1x leküldtem a sorozat minden részét (a 4-et elővettem újra közvetlenül az 5 előtt, kedvcsinálónak). Jókedvel-bőséggel hozta amit elvártam tőle. Ha egyszer végzek az SW:TFU-el, letolom harmadszor is, bár jelen tempó mellett ezt már csak a karácsonyfa mellől fogom megtenni
  • Apus
    okéoké, rosszul fogalmaztam. mindenesetre igazad van, ez az alan wake nagyon alone in the dark feeling.
  • DarkSector
    nekemse, mivel a szikrákat meg a csillogást ponthogy az elen vékre írtam.