176898

-
Értelem szerüen igen!De lehet ettöl lényegesen olcsobbat kifogni,na nem azonnal,de 1 hét alatt biztos. -
TEEE NYOMI!!Miben hazudtam?Nem jó bőr?Kinyir,ha megmondom neki mit állitasz! 

Jah amugy mikor jösz?? -
ennél 61 dollár a szállítás nemdebár?
US $61.00
Hungary
USPS Priority Mail InternationalTM
-
Landor #67940 -
JAAAAAA!hidd el ebben se kamuzok
-
Landor #67938 hát igen.. én speciel nem szeretem a nagy dobokat. főleg ha szilikon 

-
Még a kép is hazugság lesz... 
Nem értem mit kínlódtok ezekkel a szar dobokkal. Kicsit még vártok, natal támogatás mellett széjjelverhetitek az üveg dohányzóasztalt habverővel. Olyan vibráció meg konzolos életérzés lesz, hogy beszartok
-
Landor #67936
-

-
omg össze vissza félreértitek egymást xDDD -
Landor #67933 "Nem de majdnem"
-
ezt hogy hozzam ezt te is megrendelheted és házhoz hozzák
Az Amazonost tudtam volna intézni,amit linkeltem az ebayes szal te is megrendelheted! -
Te kész vagy
Miröl küldjek a házrol 1 bérelt ház de akkár 1000 képet is tudok ha csak ez a kérésed!
De mi okom lenne hazudni?
-
Landor #67930 képet, vagy hazudsz! 
-
-
mármint dobot csak -
Tudnál hozni nekem egyet? -
Nah ez biztos megjön itt nincs para 
RB dob -
mih egy gh 3-as gitár 300 forint?
-
Nem de majdnem
Amugy rém 1 szerü a londoni cimünkre kértük volna a kiszállitást és ő elhozza ennnyyii!Mert olyan rohadt rendes vagyok!
-
Landor #67923 egy Amazon a barátnőd? 
-
Biztos ha shipping and paymentsbe kitudod választani Hungaryt,hameg mégse jön meg és te utaltál akkor ugy is paypalos az utalás szal... -
Ezt a multkor is kifejtettem,hogy számomra totálisan mind 1,hogy mihez van az egér csatlakoztatva+ a keyboard tőlem lehet az 1 méhkas is.1 lényeg van,hogy a játékélményem meglegyen."konzolos életmód" miért van olyan?? -
Na de szerinted kiszállítják Amazon-ról? -
Akkor már mindegy mert régebben is kérdeztem ezt a dobot :) -
1 napal ezelött szolsz holnap meg lett volna a dobod!Barátnőm reggel ment ki,és most jön vissza kicsi szervezésel simán el tudta volna hozni. -
PC & Video Games and Software items and accessories:
....Hungary....
olyat sehol se látok, hogy pl. '5' kg-nál nem szállítanak nagyobb csomagot... lehet megkéne próbálnom -
lol... -
Ez egy képfrissítési frekvencia. A legtöbb TV tudja kezelni. -
A főmenüben amikor nincs senki belépve válaszd ki a Create new Profile menüpontot és értelemszerűen kövesd a lépéseket. (Ha be vagy jelentkezve akkor logikusan lépj ki.)
Profilt törölni a System Settings-->Memory-->Gamer Profiles alatt tudsz. (Ha be vagy jelentkezve akkor itt is ki kell lépned, de majd úgy is figyelmeztet.) Amikor a profilt törlöd akkor megkérdezi, hogy csak a profilt törlöd vagy a profilt és a hozzá kötött elemeket is (DLC-ket letöltéseket NEM fog törölni!). -
Megíratni? godfuckingdamnit! Amúgy gitár nélkül nagyon alacsony a játékélmény. Bár 300 forintot megér
-
Halihó!
Egy olyan kérdésem lenne h szerintetek érdemes e megiratni a gh 3-at de ugy h nincs hozzá gitárom.A választ előre is köszi
-
Sziasztok!
Nem tudjátok e hogy az Amazon szállít e Angliából Magyarországra Rock Band-es dobot? ~12kg, 50font+14font szállítási költség lenne. (több költséget adott hozzá, mint a tegnap rendelt Rock Band 2 sima játékhoz)
Vagy ha "Place order"-ezem akkor küldenek egy mailt és azt mondják nem hajlandóak ide hozatni? Vagy le is vonják a pénzt és kezdhetek intézkedni -.- ? amúgy air mail-el küldik...
-
Sziasztok4 még mindig várom a választ a #67852 hsz-omhoz. És lenne még egy kérdésem: mi az a Csak PAL 60Hz -es mód ? -
Srácok van egy haverom és szeretne játszani X-box 1-es gammel. De nem tud, mert ügye kéne, hozzá elvileg az emulátor amit liveról szedne le de nincs live-ja.
Milyen megoldás létezik? -
Hej
van egy profilom és szeretnék csinálni egy másikat,, meg még hogy lehet profilt törölni?? -
Landor #67907 központilag kihagy a szolgáltatás, addig leállítottuk itt is. legyetek türelemmel...
-
Nálam sincsenek már egy jóideje... -
Landor #67905 Oké, akkor nálad kikapcsolom, ha eeennyire zavar. 
Egyébként írja a fórumba az admin, hogy upgradeltek néhány dolgot az MGC szerverénél és a türelmünket kérik. -
Zozo76 #67904 Igy most latatlanba azt mondom jobb lenne a forum ez a LIVE PROFIL nelkul, nalam se az se a regi avatar nem jelenik meg senkinel... :(