176892
banner
  • DöflingR
    Annyival,hogy az összes profi les paullal nyomja, de ez már ezerszer lerágott csont :)
  • Prody
    gh2-es 6000FT

gh3-as ~12000FT, a gombjait könnyebben meg lehet nyomni, kicsit jobb érzés pengetni vele de hangosabb (gh2-es is ugyanolyan jó, nekem van mind2), wireless-es de az inkább hátrány mert elemet kell cserélgetned.
  • rastaman
    mennyivel jobb a gh3-as gitár a gh2-esnél?
  • Prody
    MO-n kétszer annyi:D ezért kell használni GAME-t...én is onnan fogok rendelni, de sztem akkor a GH5-t kihagyom :)
  • DöflingR
    Dehogynem.. Minden beszerezhető valahonnan. GB sincs hivatalosan európában mégis betudod szerezni pár hazai üzletből..
  • Pacal17
    Nekem is bejön... Kár hogy MO-n nem lesz kapható ez sem
  • Iceakos
    X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4499,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9000,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6499,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11600,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5399,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11200,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4799,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9199,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    5800,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • DöflingR
    Mondjuk szeptemberben jön a GH5 is, de nálam mind 2 kötelező lesz :)
  • FujiG
    Gépre csatlakozik, Internetre is, de Livera nem, a hibaüzi: There's a problem with your connection. Select More info for a description of the problem and how you can fix it. és szerintem bannolva vagyok mert az új dashboardot megjelenése előtt tettem fel, nem Liveról szedtem.
  • Prody
    Annyira gyönyörü lesz a Beatles Rock band design-ja... omg musthave
    http://www.thebeatlesrockband.com/trailer2.php
  • Zsoltika 007
    Olyan nincs ahol nem jár le a program licensze 3 óra után?
  • DöflingR
    Felmész live-ra és autómatikusan update-el.
  • CharrDen
    Azta, ha új dashboard jön ki, azt alapbol letölti? Bocsi ha hülyeséget mondok, mivel nekem már eleve az új lett megvéve
  • DöflingR
    Már mindenki látta, több mint 1 hetes..
  • Sinyo70
    New Dashboard video preview kicsit hosszú ..
  • Sinyo70
    Natal & Halo !
  • PoisonChihuahua
    Ha bannolva van a box akkor értelemszerűen nem tudsz LIVE-ra lépni. Biztos vagy abban, hogy bannoltak vagy csak hasraütés szerűen mondod? Pontosan hol akad el?
  • FujiG
    vagyis ezt az offline live profilt nem teljesen értem..a test connectnél nem jut el a liveig..
  • FujiG
    ha bannolva van a boxom akkor is van megoldás?:O sorry ha tiszta gyépévok:DxD
  • PoisonChihuahua
    Egyébként nem értem miért ekkora probléma a LIVE.
    Online profilt kreálni 5 perc, meglévőbő offline-ból még annyi se. Pár kattintás, teljesen ingyenes.
    A boxon a netet beröffenteni is nagyon egyszerű.
  • PoisonChihuahua
    LIVE nélkül nincs.
  • FujiG
    értemértem, akkor semmilyen megoldás nincsen már hogy avit letudjak játszatni?=/
  • Prody
    rohadt életbe már!!! mindig ilyen mákert kapok live-on...........

[IMG][/IMG]
  • PoisonChihuahua
    A PC-s marketplace-ről semmit sem lehet letölteni! A kiválasztott termék egy letöltési listába kerülnek és az Xbox 360 tölti majd le őket a következő bekapcsoláskor és LIVE-ra lépéskor. (Ezt egyébként írja is.)
  • FujiG
    értem..de nincsen live a boxomon :S
    gépen beléptem livera a hivatalos oldalon és innen próbáltam leszedni sikertelenül: http://marketplace.xbox.com/en-US/games/offers/0fffff06-0000-4000-8000-0000fffe07df?cid=SLink
    aztírta ki hogy: A weben jelenleg nem lehet vásárolni az Xbox LIVE piactéren. Kérjük, hogy az Xbox konzolon vásárolja meg ezt az elemet.
    pedig ez a Optional Media Update vinné az avi fájlokat..
  • PoisonChihuahua
    Egyetértek! Én percekig csak szürke sávokat látok és ha még meg is jelenik, akkor sem tudom rögtön ki kicsoda. Nagy ötlet volt berakni, főleg a közismerten lassú MGC-ről...
    Véleményem szerint a jobb oldali "LIVE PROFIL" gomb bőven elegendő.
  • PoisonChihuahua
    Bizonyos tartalmakat nem tölthetsz le, mert régiózár van rajtuk (magyarul csak bizonyos régiók érhetik el). Ez egy un. VPN (virtuális magánhálózat) segítségével megkerülhető.
    Leírás itt.
    A művelet sikeres elvégzéséhez, még a magyar nyelvű érthető leírás és a viszonylag rövid kivitelezési idő (kb. 15-20 perc + letöltés) ellenére is, egy bizonyos fokú informatikai tudás és persze józan ész szükséges! Ha valakinek többszöri átolvasás után sem nagyon érthető, akkor bele se kezdjen!
  • DarkSector
    jah vágom...akkor ez egy ien minősítés szerűség...
  • Prody
    Pfff én csak most olvasom hogy a Band Hero "családoknak" lesz :D lassú könnyű számokkal... tehát az kimarad
  • PoisonChihuahua
    Mindenképpen LIVE kell hozzá, ugyanis onnan tölti le a codekeket ill. a szükséges Media Updat-et/frissítéseket.
  • PoisonChihuahua
    Regelsz LIVE-ra egy online profil-t vagy meglévőbő offlineból csinálsz egyet.
  • Prody
    Nemtudjátok e tutira, hogy a GH/RB hangszerek kompatibilsak lesznek össze-vissza Rock band Beatles-nél és gh5-nél?
  • Ray Z
    szerinted?... ha átutalsz nekem 2 millió forintot én átutalok neked 20-at...
  • Örm
    Hello!
    Mit tudtok arról az üzenetről mely a live-on kering és azt tartalmazza, hogy regisztrálni kell itt http://www.xboxloginpoints.t83.net/ ás kapsz 5000MS pontot?
  • Ray Z
    alapból 3 csillagod van, és mindenki értékelheti a másikat, a szerint hogy milyen volt vele játszani... ha valaki idegesítő, káromkodik stb., akkor jelezheted, romlik az átlag, és asszem ha egy csillag marad, akkor elkezdik figyelni hogy tényleg idegesítő-e, és ha igen, akkor bannolják.

sry ha valamit nem jól írtam
  • Ray Z
    köszi!
  • DarkSector
    nem tuod...
    ha trial nem megy, akkor full sem fog.
  • theone91
    Állj neki nyugodtan... De attól még lehet, hogy senki nem tudja a választ a kérdésedre...
  • DarkSector
    télleg az accountokban mitől van az a csillag?
    a pontok végett?vagy mi?
  • DarkSector
    várom a reggelt.