176892

-
Landor #68217 de :P
engem - és a kollégam aki meg nincs regizve MGC-n - kifejezetten ösztönözve érezzük magunkat általad :DD -
nem lehet régieket eladni, viszont ez nem olyan fejlesztés vásárlás, mint nfs-ekben, amikor veszed őket akkor figyeld, hogy nem kerül-e át másik osztályba az autó
meg figyelj, hogy meglegyen az egyensúly, pl. ha minden motor cuccot megveszel akkor erős lesz az autó, de ha jó gumit meg felfüggesztést stb. nem veszel akkor nem bírsz bevenni vele egy kanyart se -
Ja így már OK. :) -
Szándékosan? Akkor nem értem, hogy lehet valaki sereghajtó, ha legelöl van?
-
Ja, akkor nem direkt írtad fordítva? :) -
Landor #68212 mea culpa 
elvonatkoztatva viszont valahol kilenc sereghajtó :D -
Ja, és sajnos Mirror's Edge-ben is :(
;)
Poison: szerintem szándékosan írta így :) -
A sereghajót arra szokták mondani, ha valaki valamiben lemarad, hátul van. Amire te gondoltál az az éllovas.
Csak picit szúrta a szemem. -
Landor #68209 az xbox riasztóját kikapcsoltad?
-
terminator39 #68208 hellosziacsáó all
nemtudja valaki hogx xboxLive test connectnél miért nem megy fel Livera? a hibaüzi: There's a problem with your connection Select More Info for a desciription of the problem and how you can fix it. pont a livenál akad el mindig.. -
MS pontok LIVE előfizetések eladók!
(európai profilhoz)
EU 2100MS pont - 6.499ft
EU 4200MS pont - 11.699ft
(amerikai profilhoz)
US 1600MS pont - 5.399ft
US 4000MS pont - 11.299ft
(minden profilhoz jó)
Xbox Live 12 hónapos gold előfizetés - 8.999ft
Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 4.499ft
Xbox Live 1 hónapos gold előfizetés - 1.999ft -
Landor #68206 úgy nézem wormsban kilencke elég erősen sereghajtó
-
nagy TY :) -
Landor #68204 egyrészről itt a fórumon a LIVE PROFIL, másrészről pedig itt szépen kiválasztod, hogy melyik játék, majd "View Leaderboard" gomba és lehet ismerkedni ;) -
Visszaállítottam az alapértelmezett beállításokat és most úgy tűnik van net mindenhol. Ezt nagyon nem értem most miért, de legalább működik. Köszi a segítséget előbb kellett volna ide írnom:D -
kanadában ntsc van? és a magyar xbox viszi az ntsc-s játékokat? -
Router márkája? Router-en keresztül a PC kap netet? Ha nem akkor először azt kell megoldani. -
Csak lehetőségként írja le a router es netet, beállítást sajna nem ír. -
köszi -
http://xboxlive.uw.hu/ esetleg nézz körül itt... hátha segít -
1-2 Mbit -
Ahogy én tudom hivatalosan nincs MO-n Live! , szóval legfeljebb fórumokon tudsz haverokat szerezni akik játszanak veled.
Lenne egy kérdésem:
Inviteltől van adsl netem, dinamikus Ip címmel. A gépbe nem egyből a modem megy hanem még egy routeren is keresztül megy. Sajna nem tudom beállítani sehogy sem a netet, úgy hogy a boxon is, meg a gépen is legyen. Tudnátok esetleg segíteni, mit hogyan kell beállítani, vagy esetleg valami oldalt ajánlani? Előre is köszi! -
itt max 5 játékot látok emberenként:D -
hát a letöltésekhez minnél nagyobb sebességű, játékhoz meg széles sávú net kell. -
Landor #68193 mondjuk ez? :D
ha működne a maygamecard.net :D -
minimum milyen sebességű net kell ahhoz, hogy élvezhetően tud használni a live-ot? (online játék, letöltések)? -
forzában a fejlesztéseknél ugye többféle van, érdemes az össeset megvenni pl a motornál, vagy elég a legdrágábbat megvenni, és a régeieket eladni? -
van valami magyar community oldal aminek az a lényege hogy összeszedi a magyar liveosokat, és mondjuk ezáltal magyarokkal lehet játszani? -
baca01 #68189 Live-ról tölti le hozzá az avi és divx codec-et. Mindenképp szükséges, hogy a Live-ra legyen kötve első alkalommal a gép, máshogy nem megoldható.
Én is úgy szoktam filmet nézni, hogy pendrive-ra rámásolom a filmet, mert így nem az olvasó fejét nyúzom. :P -
Nekem lenne wegy lehet nagyon buta kérdésem: vagyis beolvassa a box az USB kulcsot/pentdriveot? És akkor az előző kérdéssel kapcsolatban, akkor ha nekem nem sikerül a Livera csatlakoznom, a DVD-re kiégetett AVI-s filmet nem fogom tudni lejátszani (DVD-re kiírt, Neroban, adat DVD készítése opció alatt)csak a kül. netről szedett kodekokkal? -
rudymester #68187 Még gyorsabb megoldás, ha vesztek egy nagyobb pendrive-ot és arról játszátok a filmeket. -
erősen ajánlott, mert különböző codecokat szed le -
Értem. Köszi.
Feltétlenül szükséges az internetes "telepítés"? Nem lehet ezt a lépést kiváltani lemezről vagy pendrive-ról telepítéssel?
(Elég macerás netjük van. Külterületen laknak, ezért wireless antennás szolgáltató.) -
Első lejátszáskor ineternetre kell, hogy legyen kötve, utánna lazán lejátsza az avikat, bármilyet, tán még a nagyobb felbontásúakat is, sőt, kiirva se kell neki lennie, elég ha a számítógépen hálózatba megosztjuk :D de írott dvd-n is lejátsza faszán.
egyedül a feliratokat nem kezeli. -
Előre szögezem, nekem nincs xbox-om vagy egyéb más konzolom, ezért nem is értek hozzá. Ha laikusnak hangzana a kérdésem, az ezért van.
Egy jóbarátoméknál van xbox360 (a gyerek kapta karácsonyra). Még régebbről van egy DVD-lejátszójuk. Jó drágán vették évekkel ezelőtt, amikor még nem volt divat a divx, a DVD-lejátszó nem is képes lejátszani.
Szoktam nekik is letölteni filmeket, de amikor sorozatokról van szó, akkor nemet szoktam nekik mondani. Az AVI-s filmek DVD-sre átalakítgatásához nincs kedvem - még haveroknak se.
A kérdésem az lenne, hogy az xbox360 tud-e lejátszani DVD-lemezről xvid (vagy divx) kodekkel készült AVI fájlokat - vagy ha alapban nem tud, képessé lehet-e tenni?
Ha képes lejátszani, akkor van-e valamilyen megkötés a DVD-re kiírással kapcsolatban? -
Ez volt az egyetlen tünet, és most először fordult elő ilyen intenzítással, amúgy jól szellőző helyen van. Remélem, hogy csak ez a 104°F tett be neki... :] -
miért, nem látni? :S
ez jó lesz akkor -
fagyás, érdekes színek a képernyőn... nincs nagyon melege ebben a 40 fokba? esetleg jól szellőző helyen tartod? hátúl van hova áramolni a meleg levegőnek? más játéknál is csinálja? milyen sűrűn és mikor? nyüstöld, ha 3 led akkor be fogja adni a kulcsot és mehet az MSnek ajánlottan:D -
ne linkeld a forzamotorsport.net-ről, mentsd le és töltsd fel valahova -
sikerült, zsír:D