176895

-
FuryAlpha #68260 elso: IGEN!
Masodik: IGEN!
harmadik: UK,FR,DE.. -
Heló, Lehet a liveon MSNezni ugye? És pl. úgy lehet, hogy én boxon MSN-ezek, és a haverom pedig számítógépen? És a másik kérdésem, hogy a LIVE ugye Mo-n nincs kiépítve, se itt nálunk Sk-ban. Melyik országot kell beállítani? Vagy hogy működik ez? -
Amúgy a tiedé jó a passzív védelmre, ahhoz kell még MELLÉ egy jó aktív UPS. -
Áramingadozások ellen passzív módon nem sokat lehet védekezni (max. a durva tarnzienseket levágni). Ahhoz, hogy valami kiegészítse a hibákat a hálózatban, mindenképpen aktív beavatkozás kell. Ezért kell jófajta UPS, aktív szűréssel. AZ simán szűr, javít, ha kell végképp leválik a hálózatról, míg szerinte nem normalizálódnak a dolgok. Természetesen programozhatóak/finomhangolhatóak, infókat lehet statisztikázni a gépre róluk, meg lehet vizsgálni, hogyan viselkedett a hálózat stb.-stb.
Pl.:
-
Landor #68256 ment a válasz -
Landor #68255 Ilyenem van egyébként, de ezekszerint az áramingadozás ellen nem véd. (vagy az xbox érzékeny túlontúl erre) -
Az nem elég ami a falicsatiban van. Venni kell külsőt is. Mindamellett a telefont, LAN-t, kábelTVt, sima TV antennát stb. is védeni kell! -
Nézz be communityba nálunk mi volt az éjjel :s -
Hát én már nem tudom minek higgyek, de az elosztóm mindenesetre túláram-védve van
Egyszer volt csak, hogy aki alattunk lakik (panelház) a TVje ugyahogy van felrobbant és az egész lakás leégett, mert a villám valahol itt csapott be..
-
Nem otthon vok jelenleg :/ -
rudymester #68250 Éjfél környékén érkezett hozzánk is a vihar és egyből abbahagytam a játékot. Inkább nem kockáztatok.
OFF történet:
Tavaly egy szép nyári napon, szó szerint "derült égből a villám" volt. Nem messze csapott be az egyik villanyoszlopba. Persze elment az áram, az én szívem meg majdnem megállt...
Mentem sorba: tv, ps2, xbox, erősítő: minden rendben. Monitor: sötétség. PC. elindul és bootol. Olcsón megúsztam, mert egy nagyon öreg crt megjelenítő volt. Hozzá kell tennem, hogy a monitor be sem volt kapcsolva, csak a tv meg a pc ment.
Azóta, ha vihar van, mindent kihúzok inkább. Volt olyan is, hogy a Gran Turismo 4-el játszottam és már volt benne közel 100 órám és a mentés után (ami jó sokáig tart nála) kb 10 másodperccel ment el az áram. -
Még be sem raktad a RB-t? -
Na hamarosan meglesz az első 1 év Live-m :)
Az underground zone-ba kik tartoznak?:D -
Jó UPS, jó villámvédett aljzatok és eleve jó villámvédelem a házon az csodákra képes. Persze jobb óvatosnak lenni, de manapság annyi vihar van, hogy leszarom és semmit sem kapcsolok már le emiatt (kb. sosem tudnék melózni/játszani). Ha Isten úgy döntött, hogy a gépnek mennie kell, akkor mennie kell... :DDD -
oké ups az ingadozást kivédi, de a villámcsapás akkor is szétvágna mindent, kibírom játék nélkül azt a fél órát amíg vihar van -
Ahelyett, hogy vennétek egy korrekt UPS-t... :D -
hát vigyázunk, én már akkor kirángatom a pc-t meg az xbox-ot is amikor az első villámot meglátom a távolban :) -
Landor #68243 na lol, pont most fogok pólót rendelni usából, erre mire akadok? :D
-
Landor #68242 nah, nekem éjszaka megvolt életem első 3 ledes szívstoppja 
épp a livon fellelt prodidzsáj intejút néztem, mikor elkezdett már a közelünkbe is villámlani, aztán egy közeli nagyobb villám, TVn megjelenik a vészjósló Nincs jel feirat. Odamegyek, erre látom hogy:
Gép gombbal kikapcs - semmi efekt.. táp kihúz, vár 5 másodpercet, visszadug, box ismét zölden vigyorog
Aztán néztem tovább az interjút :D
A poén az egészben hogy ezt a kics áramingadozást (mert másnak nem lehet nevezni) csak a box érezte meg, a tv, a légkondi, az erősítő vigan ment tovább a villámlás után is.
Na ennyit az éjszakai izgalmakról, vigyázzatok a villámokkal! :))
-
Mit vársz így hajnali 3 után... -
mi ez a nagy csönd? :D -
terminator39 #68239 sikerült minden beállítanom, de ugyan azt a hibaüzeneted dobja ki=/ szerintem én csesztem el valamit ha ugyan azt írja ki. -
Ezeket a portokat nyisd meg. -
terminator39 #68237 Kilencnad köszi mindent, mindent megcsináltam eddig, ott akadtam el hogy Ezután "a következő portokat forwardold" a box ip-jére" ezt a mondatot nem teljesen értem:S eltudnád mondani egyszerűbben ?
előre is köszi -
Ez -
Persze, majd valahogy beszorítalak egy cod4 és egy L4D közé :D -
kicsit off, mondjuk nem annyira, de azért fun:D
kép -
írtam én hogy igy Live-on akarok játszani? :DDDD egyáltalán nem, loool..
lagol? hát hamacsira si ezt monjtdák sokan mégis jobb mint a másik szobából összektve játtszanék helyi hálon:D de majd kipróbálom csak nemtudom mi kell hozzá pontosan, leirásokkal. -
A második megoldás nem a LIVE-ra csatlakozik, hanem ezzel a módszerrel azok a játékok játszhatóak interneten keresztül amik rendelkeznek helyi LAN játékmóddal. Megjegyzem továbbá, hogy mivel a helyi játékot nem netre tervezték így nem lesz a legjobb a minősége (magyarul laggol mint állat.) -
sztetek ez működik nem bannolt sőt egyáltalán nem moddolt gépen is, a második megoldás?
géppel összekötve tudjak online játszani, nem Live-on, csak mégis multiba a mókamiki kedvéért:D bár ennyi erővel a most aktivált goldos profifal is tudnék játszani:C még fél hónapig:D -
megjött a rock band 2 -öm amazonrol ! :D kevesebb mint 1 hét alatt ideért fakkjea :D
Sam360 majd játszunk? -
Adj statikus ip-t a boxnak (system settings -> network settings -> configure network). Basic settingsnél válaszd a manual-t, ip címnek 192.168.y.xxx (az y-ig bezárólag egyezzen meg a routered ip-jével, az utolsó 3 szám lehet bármi, ami még nem foglalt és kisebb 255-nél), subnet mask 255.255.255.0, hacsak a routeredben más nem szerepel. Gateway a router ip-je legyen, primary dns szintén.
Ezután a következő portokat forwardold (szintén a routerben fogod látni) a box ip-jére:
88
2074
3074
Így elvileg mennie kell.
Szerk.: a microsoft honlapja szerint kell még az 53-as port is. -
:DD -
terminator39 #68227 routerrel..jah, routerbe van dugva a kábel, internetre rákapcsolódik, de Livenál megakad és a leírt hibaüzenet jön ki mindig..:S -
Mi lenne, szívat :D
Jó lenne kicsit többet tudni a problémáról. Hogy kapcsolódsz (routerrel, közvetlenül, esetleg géppel osztod meg)? -
Iceakos #68225 X-Box LIVE kódok, MS Pontok, PSN, Wii, WOW......
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4499,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9000,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6499,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11600,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5399,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
11200,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4799,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9199,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5800,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
-
terminator39 #68224 most mivan?:D -
Landor #68223 terminator39 adatlap 

-
terminator39 #68222 xbox riasztóját?:O -
Landor #68221 na majd meglátjuk