176894
banner
  • Landor
    a Tengeri teknős Tengerpart mindig segít ha baj van
  • Ray Z
    köszi, ez nekem is sokat segített!!! ezzel tudok másolt játékkal liveozni!!!:D
  • Landor
    ne is figyelj a szemét xboxosokra! :D
    itt találtam neked egy cikket erről
  • galmat
    Sziasztok! Nemtudjátok véletlenül,hogy az Xbox Live lefedettségbővítésnél beveszi-e Magyarországot is? Mert láttam az E3-n,hogy lesznek új támogatott országok.
  • DöflingR
    Na de senki nem fog
  • Harlekin
    Itt senki se fog segiteni ebbe,még az se aki tudja.Használd az eszed,meg google a barátod,és 2 perc alatt megtudod.Ezért itt azonnali főbelövés jár,de minimum megkövezés!!!Ennyi idő alatt mint amit ide irkáltál,már meg is lenne!
  • CharrDen
    Menj be a boltba, szedd le a polcról, fizesd ki, menj haza, bontsd ki, örülj neki, és játsz vele liven másokkal!
  • gaboo20
    NA de valaki segítsen!!
  • DöflingR
  • gaboo20
    :D köszi szépen XD
  • Landor
    miután kibontottad a játékot, nyisd ki a tokot, nyomd be a tok közepén lévő két bütyköt úgy már ki kidod venni a dvdt
  • gaboo20
    Sziasztok! Valaki tudna segíteni h ha szedek le egy xbox-360 as játékot és kibontom akkor a dvd fájlt h leket kép fálba átalakitani?? előre is kösz
  • Freedy
    Összekevertem egy másik webshoppal. A www.konzolokszervize.hu-n rendeltem. Személyes átvételnél csak az a gond, hogy kb 120km-re van tőlem a bolt. Én is szívesebben vettem volna át személyesen, de nem ér meg nekem csomó utazgatást.
  • CharrDen
    Pontosan emiatt vettem én személyesen.. Ráadásul hamarabb is használhattam
  • Freedy
    Amúgy konzolvilag.hu-n rendeltem 6000Ft-ért+ 990Ft a futár. A garantált időn belül megkaptam, csak éppen blokkot/számlát vagy bármiféle igazolópapírt NEM kaptam. Ezzel kapcsolatbn még rájuk írok, mert ha valami baja lesz a gitárnak, akkor lehet, hogy gondok lennének a cserélésével...
  • Prody
    Les paul-os hangosabb :D
    igen az xplorer kicsit kényelmetlen..
  • Freedy
    Végre lett gitárom guitar hero-hoz:D X-plorer-t vettem, mert az volt a legolcsóbb:DSzívesebben vettem volna les pault, de mivel spórolok autó jogsi miatt, ezért kénytelen voltam ezt megvenni, meg a les paul nem is volt sehol sem raktáron, ahol néztem.

Rövid jellemzés: könnyű, gombok elhelyezése megfelelő, hangos kattogó hangot ad a pengető, és nem oylan szép, mint a les paul, vagy akármelyik újabb gitár:D

Összességében tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
  • Prody
    Na most indították el Németországból az RB dobot, mivel Angliából át kellett még szállítaniuk... szerintem pénteken itt van.
  • Soldiers
    vennem kéne MS pontokat
  • Landor
    meg kb 2 hete van ip szűrés is, csak angol ip-vel lehet játszni, szóval bekaphatják.. :/
  • Prody
    Na megvan első '1 év gold live'-om :) , köszi Iceakos-nak a korrekt és gyors üzletet!
  • Bogyi007
    Én igen és sikeresen cseréltem játékot egy másik sráccal.
  • PoisonChihuahua
    Van külön US és UK 1vs100, a helyi időkhöz igazítva. Itt van az éppen aktuális UK műsor.

• PoisonChihuahua
    "E68: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it, This can also be caused by a Hard Drive Eprom Error. Some also believe this might be caused by a problem with the fans."
  • AntiHero
    MS pontok LIVE előfizetések eladók!

(európai profilhoz)
    EU 2100MS pont - 6.490ft
    EU 4200MS pont - 11.590ft

(amerikai profilhoz)
    US 1600MS pont - 5.290ft
    US 4000MS pont - 11.190ft

(minden profilhoz jó)
    Xbox Live 12 hónapos gold előfizetés - 8.900ft
    Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 4.390ft
    Xbox Live 1 hónapos gold előfizetés - 1.990ft

MOST MÉG KEDVEZŐBB ÁRAK!
  • baca01
    Kész az új profilum, UK lett végül.
    Légyszi javítsd ki Landor a gamercardom bBeco névre!
    Köszi :)
  • baca01
    Tehát röviden és tömören nem lehet, csináljak másik e-mail címet!
    US vagy UK reget csináljak? Szerintetek melyik jobb? Amit eddig használtam, az UK volt.
    Például az 1v100 játékok gondolom amerikai idő szerint lehetnek, legalább 6 órával később, tehát itt olyankor éjjel van.
  • misiizsai
    Sziasztok
    Ma bekapcsoltam az Xbox 360-am
    És egy E68 nevű hiba kódot kaptam
    újra indítottam az Xbox 360 -ant és minden ok
    Ez a hibaüzenet mit jelent?
    Előre is Köszi a Válaszokat
  • CharrDen
    Hát akinek ennyire fontos hogy ugyanaz legyen a neve, annak fizetnie kell
  • Landor
    vagy megváltoztatja a régi profilja gamertagját és az új porfilájnak is megváltoztatja erre
    kicsit drága mulatság, de megoldható :DD
  • PoisonChihuahua
    Nem lehet! Az a profil már fekszik, nyugszik. Ha törlöd is, akkor is csak a gépről törlődik, az Xbox LIVE adatbázisában megmarad. Az offline profilból persze csinálhatsz LIVE-osat, egy másik Gamertag-gel, másik Windows LIVE ID-vel.
  • ktomi22
    en ugy tudom hogy ugye van xbox accountod.. mindegyikhez van 1-1 profilod (gamertaggal)... accountot törölni nem lehet... csak maximum xbox gépről törölni..de akkoris megmarad a hozzá tartozó account.. meg a profil is..csak gépeden nem lesz rajta...
  • baca01
    Jelenleg 2 profilom van, az egyiken van live, másikon nincs.
    Azt szeretném törölni amin van live, és amin nincs azt egyedüliként meghagyni, és arra ráoperálni a live-ot.
    Kérdésem, hogyha törlöm a profilom, akkor a másiknál tudom ugyanazt a live id-t használni, vagy mindenképp kell új e-mail címet csinálni?
    Ha nem kell, akkor így is kapok 1 hónap ingyen goldot?
  • akyyy
    fifába hogy lehet bicikliset rúgni?:D
  • ktomi22
    hy.. en 2 hete vettem xbox promat... (mar uj dashboard volt ugye ekkor) es nem kellett megadnom a lakcímemet... :)...
  • szajmon87
    Valaki használta már ezt az oldalt jatekcsere.hu
    Megbizható lehet?
  • akyyy
    felettünk lakónak is megvegyem? mert eléggé fasz szegény, nem csodálkoznák rajta ha valamikor magára gyujtanák a lakást, kijönnének tüzoltók öltani, és ittohn elázna minden, boxtól, laptoptól kezdve minden :DDD
  • Minstrel
    usb billentyűzetet is rácsatlakoztathatsz
  • lucifer9393
    Kösz, de Msn ezni csak ha veszel chatpadot?, vagy vna más módszer is a mikorofonon kívül?
  • FuryAlpha
    elso: IGEN!
    Masodik: IGEN!
    harmadik: UK,FR,DE..