176894
banner
  • Sir Quno Jedi
    Meg kéne érteni, hogy NINCS magyar lájv!!!

N.I.N.CS.

ERGÓ egy kamu, illegális reghez (amit az MS bármikor JOGOSAN megszüntethet, mivel sérti az EULA-t, meg úgy mindent) veszel PÉNZÉRT letölthető játékokat, aminek nincs fizikai vonzata/adathordozója. Ennél nagyobb baromságot már tényleg nehéz elképzelni. Kihez mész reklamálni, kit akarsz számonkérni, hogy adod el majd...

Illegális módon jutsz hozzá, pláne legális pénzen, a nagy büdös illegális SEMMIHEZ!

Jó lenne felébrednetek végre, b@sszátok meg!!!
  • PoisonChihuahua
    Nem. A Mass Effect (és gyaníthatóan a többi letölthető cím) 1600MS pont (azaz kb. 4500Ft) lesz. 4500 MS pont az kb. 13k körül lenne...
  • CharrDen
    4500 microsoft point nem? az sok
  • Landor
    Mass effect 4500ért?
  • CharrDen
    Azta, ez igaz. Ennyiért már megveszem boltba, és nem foglalja a helyet a HDD-n.
  • Totti5
    4500 egy letölthető játékért? boltba is ennyiért megtudod venni, baromi drága! 3knál többet nem érnek ezek a játékok, főleg hogy letölthető...
  • Landor
    Ha tényleg ez az ár lesz a végső, akkor az ugyebár 'underground' árakon durván 4500 forint, ami tényleg barátságos.
  • TDC Geronimo
    Mass effect pl 1600 lesz. Annyira azért nem sok az.
  • CharrDen
    Ha warezolsz, és felmész netre, nem csak kibannoltatod magad, de a játéknak is annyi!
  • Totti5
    1200 pontért nem lenne rossz, de van egy olyan érzésem hogy ennek duplája lesz.
  • Landor
    Letölthető teljes játékok az Xbox Live-on
  • ibor90
    Sziasztok!
    Nem rég vettem egy xbox360-at és most lenne vele egy kis problémám...
    az a baj hogy a kérdés olyan témával kapcsolatos ami kicsit warez.ezért gondolom itt a fórumon nem fogok rá választ kapni de ha valaki megtenné hogy segít privátban azt nagyon megköszönném!
    A lényeg az h kiírtam egy játékot beraktam updatelni akart hagytam neki...megváltoztatta a menü kinézetét de ugyanúgy kéri az updatet csak mostmár ha rányomok azt írja hogy koszos a lemez és nem lehet updatelni.
  • Landor
    GamerCard Options
  • Landor
    én 60ért vettem az elitem, de igy elnézve az elmúlt 1 hónap használt piacát, igencsak jó ár volt ez. mindenesetre ha használt akkor én csak (ahogy tettem) olyat vennék a helyedben ami nem flashelt..
  • Ray Z
    itt találtam neked legolcsóbban elitet... gondold meg hogy melyik érné jobban meg neked, és hogy mennyit szánsz magára a gépre. én elitet vettem, de nem bántam meg!
  • MaT
    Persze eredetivel jatszom. Akkor mar csak 12-en tudom megnezni ha visszamentem. Koszi a segitseget!
  • CharrDen
    Jah és a gamestore-s premium szerintem jó, én is ott vettem és tökéletesen meg vagyok elégedve vele
  • CharrDen
    MaThun, ha eredetivel játszol, és live-ra be vagy jelentkezve, mutatni fogja. Amugy egyetértek az előttem írtakkal, vegyél inkább újat, nem éri meg használtat venni, ki tudja milyen. Az új Jasperesek igen jók, és 60-ért már kaphatsz egy Premiumot, de ha van pénzed vehetsz persze mást is Ráadásul ha újat veszel, arról tudod hogy milyen, nem kell attól izgulni, hogy esetleg valaki "átvert". (Ezzel nem akarlak elijeszteni az ilyen dolgoktól, de ez is megeshet)
  • Prody
    Ezt vedd meg szerintem és ne vegyél használt Boxot...
  • MaT
    Hogyan kell ezt a Game Privacy Settings beallitast kikapcsolni a profilomba? Meg addig nem jelennek meg a jatekok amikkel jatszom amig nem megyek Online? Vagy hogy mukodik ez? marmint most itt a fejlecemre vagy mire gondolok.
  • Unreal1942
    Ez nem rossz ár. Használtan ki foghatsz elitet is 60 körül, de ez ritka.
    Mellesleg nem vennék használt xboxot a jelenlegi árak mellett.
  • sambauer
    Sziasztok ! Lehet hogy veszek egy új Xboxot ezért most tanácsotokat szeretném kérni. jelenleg ezzel szemezek, de hallottam már olyat is hogy ennyiért akár Elitet is vehetek. Megtudnátok mondani hol vagy kitől lehet legolcsóbban kijönni az xbox vásárlásból ? Előre is kösz.
  • CharrDen
    A live nem igazán zavar hisz "fake" országgal is tudunk játszani (uk reg pl) jó is ez így, nem ez zavar, de a játékárak szintén nevetségesek. Külföldről rendelve mindennel (vám stb) még mindig olcsóbb a frissen megjelent játék mint ha itthon venném meg, ráadásul előbb meg is kapom. Már szánalmas szerintem ami ebben az országban történik. Az embereknek nincs pénze, és azzal, hogy adót meg mindent emelnek azt hiszik jobb lesz. Na de ebbe ne menjünk bele.
  • BuktaXbox360
    Ezekkel az árakkal akarják itthon a warezt eltüntetni
    Vicc ez az egész ami itthon megy, komolyan mondom. Nem ártana az sem, ha az MS valahogy szabályozná már a dolgokat...elvileg van magyar képviseletük. Csak nem tudom miért, én nem érzem a hatását. Volt talán 6 játék aminek van magyar tartalma. Live pedig sosem lesz itthon.
  • DöflingR
    :D:D Bizony:D
  • akyyy
    mi a...PÓZÓLJ KAKASSAL!!! :das:dsa:das:d:as:daaSDADSASD:adas
  • MaT
    En most jottem haza 2 hetre kicsit nyaralni a nagy melegbe ugye a hideg Skociabol es megkell hogy mondjam, megdobbentettek az arak. Bementem peldaul a westendben az 576-ba es olyan jatekok, mint pl Ghost Recon Advanced Warfighter 2, 16000 forintert... Azt hittem az allam leesik. Odakint az uj 20 fontba kerul, namost ha azt atszamitjuk legrosszabb esetben is 7000 forintot kapunk. A hasznalt meg 8 fontba kerul. Ez most csak egy pelda volt es tudom, hogy nem ilyen helyeken kell venni a jatekokat de ez egy eleg nepszeru bolt ugye idehaza es ez a 20 fontos GR:AW2 meg a Gamestation-ben van Skociaban ami szinten az egyik legnepszerubb. Na lenyeg ami lenyeg, hogy valami nevetsegesen dragak itthon a jatekok...
  • DöflingR
    Vegyél belőle az avatarodnak csicska ruhákat a frissítés után
  • akyyy
    Miért kell elkölteni, tarsd meg, jó lesz az még valamire
  • Ray Z
    szerintetek mire költsem a maradék zsíros 900 ms pontomat?
  • MaT
    Ezt remelem te sem gondoltad komolyan... Lsd CoD peldaul. Ertem itt a Modern Warfare-t. A pc-s verzio 1. reszet meg ne is emlitsuk...
  • Adi
    általában csak friss játékkal játszanak. Ha vminek kijön a második része akkor az első dobva van.. kivéve: GOW
  • akyyy
    én ugy találtam csak kiskacsafürdik Lengyelországba lesz Live.
  • galmat
    Az interjú több mint 1 éves!! Az idei E3-on meg már beszéltek az új országok bevonásáról az MS-konferencián, és azt szerettem volna tudni, ott van-e az Országunk is. Ez a linkből nem derül ki...
  • Ewergo
    Egy ilyen riport joó lenne akár tegnapi dátumozással is
  • Landor
    fiúk, fiúk.. nagyon nem vagytok képben..
  • CharrDen
    Szerintetek érdemes megvenni most a Left 4 Dead-et, vagy inkább várjak a 2re? Attól félek, hogyha most megveszem, és kijön a 2, már nem fognak vele játszani, vagy legalábbis ismerősök nem.
  • Ray Z
    ammegkijatököm amugy egyébként?
  • galmat
    Ezt nemegészen értem.... Mi volt a gond ezzel a kérdéssel mert ez nem warez.... Kössz a válaszod...
  • Landor
    szerezd meg nekem Joó Ildike számát, aztán majd értekezek vele (többek között) erről