176892
banner
  • vixo
    Live-ról demo játékokat PC-re nem lehet letölteni,csak magára box-ra?
    Mert boxomhoz nincs vinyó most és ki szeretnék írni hozzá demo-t
  • TDC Geronimo
    Én pcn próbáltam, de nagyon jó lett. Jó a combat, a lopakodós rész és talán az eddigi legszebb unreal 3 engines játék. Várom a fullt :)
  • Neogan
    Arkham Asylum demóról mi a véleményetek?
    Nekem nagyon bejön csak piszok rövid :(
  • werkfilm
    azzal nem tud tv-t nézni
  • Bogyi007
    Nem értelek, amit az előbb linket adtak neked az éppen 22"-es és wide hdtv-s volt.
  • werkfilm
    LG hasonló árban, 23"as drágább 10el kb
  • werkfilm
    2333HD
    de a barátok közt szarul fog kinézni rajta arra készülj fel
    national geographic hd meg gyönyör :)
  • ktomi22
    adjatok linet pls valami jo hdtvre.. 22-23" wide elég a szobámba.... valami jó áron jo hdtv-t..
  • Zozo76
    namost ha veszel HDTVt akkor kidobhatod a kis TVdet, a noti az eleve kijelzovel van, de ra is kotheted a HDTVre, ha nem is netezni de filmet nezni rajta nem rossz dolog. Gyakorlatilag meg ott a BOXod es mas nem is kell a szobaba. Full multimedia... :)
  • Zozo76
    Ja, ez nekem is homaly...?
  • ktomi22
    nem uugy... hanem hogy tv helyett lesz akkor.. és akk hogy lesek rajta tv-t is? :P:D
  • Ray Z
    ? ezt nem nagyon értem... a tv nagyobb...
  • ktomi22
    ja..csak ha veszek akk nem monitor kell hanem tv mert nicsn hely ekkora kijelzonek
  • Ray Z
    parancsolj nem is kell 100ezreket költened... azért ennyit kell rá szánnod, ha élvezhető képminőséget akarsz... 2ms, full hd, 20 000:1 dinamikus kontraszt...
  • ktomi22
    jo ..csak nicsn se monitorom se hd tv-m...csak notim.. amin ugye közvetlenol monitorjára buherálás nálkül nemlehet kötni... 55 crt tv-n meg az a bajom hogy tul nagyok a pixelek ugye... és a gameban távoli dolgok csak 1 -2 pixelesek.. (pl forza2ben nem látom a tavolabb eső kanyart, aztan meglepődök )...
  • Bogyi007
    Közben éppen nézem hogy eléggé kövér mérete van a Batman demónak,de azért meglessük. :D
  • Landor
    nyúlják az accod
  • Bogyi007
    De nem is jelentkeztem be máshol pedig. Ez érdekes.
  • Zozo76
    hogy lecsatlakozott a MSNrol a box :)

gondolom sokat segitettem :)
  • Landor
    azt hogy bejelentkeztél msn-re máshol.. mondjuk pc-n.
  • Bogyi007
    Disconnect from Messenger ezt írta ki a box az előbb miközben éppen játszom a Tomb Raider Legend-el.

Mit akar ez jelenteni?
  • DarkSector
    nem szólja le szerintem senki...ott is elmegy, de viszont azt figyelembe kell venni, hogy hd kijelzőn, nemhogy szebb mint sd tv-n, hanem TELJESSEN MÁS....

Iszonyat eltérés van, ami azért több helyen akár technika akadály is lehet...előfordulhat, hogy a szövegek egy részét csak hd kijelzőn fogod tudni elolvasni....
  • DarkSector
    Természetessen...én nem a legolcsóbb képcsövisre gondoltam...egyimé 64ezer forint volt, és asus 22"-os moncsi...

pl 20"-os alatt nem is kötném rá, mert a 19"-os moncsin hiába lenne jo ha kibaszott kicsi lenne...azért az túlzás...
  • Zozo76
    Senki sem szolja le az SDTVs usereket. En a MAC Mini elott TVt hasznaltam es jollehet adott volt a kihasznalatlan 19" TFT moncsi, nem akartam, mert a 82-esen szelesben, nagy kepernyon jatszhattam. Egyedul amiatt valtottam hogy kellett ugye egy monitor a gephez.
  • Zozo76
    Monitoron mindenkeppen jobb lesz mint TVn, ez egyertelmu. Eleve progressziv es stabil. De meg a 60Hz-es regi CRT monitorral is jobban jar az ember mert legalabb az is progressziv, megha csak 60Hz-el is fut. Mondom, az 55-os TV a legalja. Persze nincs mindenkinek HDTVje, mint ahogy nekem sincs. Meg az is szamit kinek mit bir a szeme, van aki vigan elvan az 50Hz TVvel is de nekem majd szet ment a fejem mikor a multkor probalgattam. Pl a baratomat egyatalan nem zavarja hogy a 72-es sik, 4/3-as CRT TVjen a gyari kompozit (!) kabellel megy a PS3, csak az a lenyeg neki hogy a zombik fejet folyamatosan szet tudja loni meg mielott meg bemasznak az ablakokon az COD5-be. Az hogy halvanyak, bagyadtak a szinek, az hogy elegge gyenge a kep, az hogy valami zavar (!) csikok mentek a kepernyon idonkent fentrol lefele... az nem erdekli. :)
  • Bogyi007
    Azért nem kéne leszólni az SdTV-ken nyomuló usereket.

Egyébként nem tudom miről beszéltek. Nálam semmi villódzás meg hasonló témák sincsenek. Szép éles képem van a sokak által problémásnak tartott Dead Risingal (igaz a demóváltozattal) is elboldogultam simán, pedig nincs ilyen rgb kábelem sem a boxhoz adott Scart csatival csatlakoztam a tv-hez a hangot sima rca-n keresztül egy pro logic dekoderbe vezettem ami meghajtja a Labtec arena 685-ös hangfalszettet.

Ja és megoldottam azt is hogy a fülessel tudjam használni a Boxot.
    A szegedi MM-ban vettem egy olyan adaptert ami 2 RCA dugaszt és egy 3.5 mm-es jack hüvelyt tartalmazott ésmég hozzá 2 darab RCA - RCA hüvelyt. És így frankón működik is.

Ha kell akkor képet mellékelek majd róla.
  • DarkSector
    Amúgymeg irány Batman-ezni!!! :D
  • DarkSector
    fura, de nekem a monitoron tökéletes a kép...
    néztem sok hdtv-t, de nekem nem tetszik a képük...:S
  • Ewergo
    Army of Two "kifejezetten" coop-ra készült. (Ha csak nem te készitetted a játékot), nem 5 óra a végigjátszása! Megéri a drágábbik üzleti árát is.
  • CharrDen
    Azért egy jó monitoron is lehet szép képe, igaz nem full hd, de 1280x1024-en már elég szép képe van, föleg hogy általában 1 méterre vagyok a képtöl a szobám mérete miatt.
  • Sir Quno Jedi
    NE is godolkodj ezen! Olyan cucc, ami 720p-ben tud folyamatosan bedigizni és élvezhető képminőségben (pláne késés nélkül), az többe kerülne, mint az éves fizetése sokaknak. Cserébe kapnál jó szar, tömörített képet egy fos kis laptopkijelzőn.

Ez nem régi lowres konzol, amit sima TV-hz készült bemeneteken is lehetett majdnem élvezhető minőségbe tolni!!! Fel kéne fogni már, hogy a HD-hez be KELL ruházni.

Ha annyira ez vágyad, veszel szarérhúgyér egy TFT monitort (akár használtat) és VGA kábelen rákötöd a boxot. Sokan tolják úgy és olcsóbb, mint valami digiző csodakártya, ellenben működő és élvezhető megoldás!
  • CharrDen
    Az Army of Two milyen coop-ban? Mármint érdemes megvenni, és sokáig el lehet vele lenni, vagy kb 5 ora végigvinni és ugyanaz lesz végig?
  • Sir Quno Jedi
    Csak kimenő.
  • PoisonChihuahua
    99%, hogy kimeneti.
  • zaki
    mindenképpen, coopba biztos jó móka (én az AIval toltam)
  • MaT
    Sracok mi a velemenyetek az Army of Two jatekrol? Erdemes kiprobalni? Vegyuk szamitasba, hogy imadom a lovoldozos, gyilkolos jatekokat... ;)
  • pelezinho
    akkor ott a probléma ááhh nem hinném h haldokolna kb 3 hetes
  • Prody
    Valakinek nincs Dead Space, Res5 vagy Prototype amit cserélni velem? jatekaim.hu -n prodydávid néven vagyok fent és a játékaim.
  • Bogyi007
    Barátnőm öccsének a laptopján (Amd x2-es athlon procis) van Hdmi port, az szerintetek csak kimeneti vagy bejövő jelt is fogadhat? (konkrétan a Boxét)
  • DarkSector
    értem.