176894
banner
  • bacow
    és még azt szeretném meg kérdezni hogy melyik iro programot érdemes használni a clonecd-t vagy imgburnt?
  • BuktaXbox360
    Rossz topikba írtad be, de lehet módosítani kellene a gépet mielőtt ilyen lemezt teszel bele.
  • bacow
    szevasztok ma vettem egy xbox 360-at de sajnos egyböl be is fürödtem vele :( leszedtem egy játékot nem irom le hogy melyiket és ne kövezzetek meg hogy nem eredeti játékom van hozzá ki is irtam 2x de nem olvassa be azt irja hogy piszkos a lemez és hogy inditcsam újra 2külön iroval egy samsungal és egy pioneer irtam meg két külön márkáju lemezt egy philipset és egy verbatimot és az uj dashbord is fent van szerintetek mi lehet a gond lehet hogy a játék volt eleve hibás?
  • koryne
    Én a részemről inkább vagyok fehér, mint vörös vagy épp bőrrákos ;) A barna szín ugyanis hiányzik az én bőrömből.
  • AKLaciAK
    tom, írtam már neki, de még nincs válasz
  • DöflingR
  • AKLaciAK
    Keresek eredeti, karcmentes lehetőleg keveset használt Gears of War 2 játékot.
  • tojas1
    Köszönöm Szépen
  • Landor
    jól van piroska, akkor majd hamarosan ütközhetünk a harcmezőn :D
    bár szerintem az 50es kicsit erő, én fehérebben jöttem vissza brazilból egy hét után, mikor ekkora faktorszámot használva :DD
  • koryne
    Dede, megújult erővel és égő bőrrel... Pedig még csak nem is sütött a nap és 30-as naptejjel voltam bekenve :C Nembaj, legközelebb a saját, jól bejáratott 50-esemet használom.
    Aztán szóljál, ha majd leküzdötted gátlásaidat worms-ügyben. Nem vagyok én azért akkora spíler, hogy félni kelljen tőlem :D
  • rudymester
    Este leszedem ezt a Batmanes izét én is. Végre van vinyóm és nem győzök töltögetni. Végre nem kell torrenteznem a demókat és nem kell szenvedni a kiírogatással. Ráadásul a dvd-re kiírt demót a gép csak lassabb fordulaton kezeli.

Tegnap kipróbáltam a Xbox Classic kompatibilitást a GTA:SA-al. Emlékezetem szerint nem töltött ennyit a játék. Más tapasztalt hasonló dolgot?
  • Landor
    noted.
    csak nem megújúlt erővel visszatértél a balcsiról? :DD
  • koryne
    Tudod: "Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni, mielőtt kihordja a testrészeidet az erdőbe. A szó, amit kerestél, az EGYELŐRE" :)
  • Landor
    egyelőre semmi
  • RYO21
    Tudtok valami trükköt, hogy kitegyem a mygammecardomat sidebar gadgetbe? (win 7)
  • DarkSector
    nem még 6 nap...és elérhető lesz
  • Landor
    igen :D
  • AntiHero
    nem
  • theone91
    Az Arkham Asylum demó nem elérhetó még silveren, ugye?
  • Landor
    semmi gond tojás :)
  • tojas1
    Tényleg ha már beírtam ide kaphatok én is az illetékestől egy ilyen csini logót vagy mi is ez.
    Bocsi a tudatlanságomért.

Gamertag:tojasHUN
  • tojas1
    A mai nap egy sikeres és gyors üzletet bonyolítottam Iceakos-al egy 1 éves Live-ra.

Köszönöm neki és Csak ajánlani tudom Mindenkinek!

Sziasztok
  • DarkSector
    -.-
  • Evogordon
    gow 3 szebb lesz
  • DarkSector
    faxa
  • TDC Geronimo
    Egyik physx-es effect sincs a konzolos verziókba.
  • DarkSector
    lenne egy kérdésem...nézze már meg pls valaki xboxon a batmanben, hogy vannak e effectek, mint szikrák füst köd stb...

mert pc-n csak nvidia physx bekapcsolása mellett van, ami gázos ...:D
  • DarkSector
    jah unreal 3-as motornak a csúcsa mindigis a gow 2 marad....
  • Landor
    eredeti áron?
    nem értem.. eddig sem kellett "szarakodni kártyákkal" ha pl iceakosnál veszed
  • Harlekin
    lool a szemem tökéletes!Ez másbol adodik!
  • Harlekin
    Inkább tegyél még félre lóvét,de 32" alatt NE vegyél lcd-t!Hidd el megbánod 1 hónap mulva!
  • Ray Z
    megoldás: szemüveg
  • Harlekin
    Én 1.5 méterre vayok a 40"-tol és ez is néha távoli!
  • Pacal17
    Egyik haverommal egyszer nekiáltunk split screenen, és a harmadik pálya környékére dögunalom lett az egész. Monoton. Én speciel nem ajánlom.
  • werkfilm
    vki próbálta már paypallal a pontvásárlást us accounttal? elvileg mostantól lehet eredeti áron venni, nemkell szarakodni a kártyákkal
  • AntiHero
    Annyival, hogy a dvd-n nem szines nyomtatás van hanem Fekete fehér (promo felirat + játék neve). A tokon ugyan az a minden mint az eredetin scak a szélén van egy promo felirat.

Tartalmilag teljesen ugyan az mint a sima verzió. (ezeket újságoknak és más tesztelőknek szokták küldeni)
  • bacow
    Sziasztok egykis tanács kéne most akarok xbox360 venni tudtok ajánlani valami jó üzletet én special a konzolvilágal szemezgetek ök milyenek tudtok roluk valamit? köszi elöre is a segitséget
  • Bogyi007
    A promo verza mennyivel másabb mint a bontatlanod?

Cimbimet lehet hogy érdekelné a game.
  • AntiHero
    Eladó:

GoW 2 (magyar, promos) - 5k

GoW 2 (magyar, BONTATLAN) - 7k

Prince of Persia - 5k

Lost - 3k

FIFA 06 - 1.5k

Eragon - 1.5k

FIFA 06 + Eragon + Lost ha egybe elviszed akkor csak 6k.

Mindeggyik játék: karcmentes, tokkal, kis füzettel PAL-os.

Csere is szóba jöhet, amik érdekelnek: Tales of Vesperia, Left4Dead, Prototype, Cod 4, Madden 09, Wireless joy, Far Cry 2
  • Bogyi007
    Én tudnék, igaz nekem IPTV-m van itthon ahhoz meg jár ugyebár Set Top Box is.