176892
banner
  • Landor
    RB2höz is van dob?
  • Landor
    RGB tuti jó lesz és az megy 1080p-t
  • akyyy
    nemsokára haveréknál akarunk lakásavatót csinálni, velük volt szilvesztelkor is xboxozás, nagyon bejött mindenkinek, és most van lcd tv is nekik.

Kérdés, mivel érdemes majd boxra kötni

Itt a kék, piros, zöldel és sárgával(és kapcsolon átkapcsoli HD-re)
    vagy VGA-kábellal,
    vagy elvile van most nekik HDMI kábel (szerintem ezzel kéne, laptopot is erre kötöttük, szép képe volt, bár nem volt az a tyűű de éles, tátva marad a szám.... bár ez sztem már tv függő:D
  • Prody
    Rock band 1-es dobot...de még nem jött meg. REmélem holnap itt lesz már
  • Landor
    melyik dobot vetted? mik a tapasztalataid?
  • Prody
    Nem mindig... rock band 2-t 16000ért vettem pk-el, a dobot pedig 20000 pk-el és vat-tal
  • PoisonChihuahua
    Pk. mennyi? Én úgy tudom 6,99 Font.
  • Prody
    Amikor megjelenik és becsomagolták a játékodat (és készen áll a szállításra) akkor levonják a pénzt, azt hiszem.... bár még sosem rendeltem elő... amikor rendelek valamit és készleten van, így történik
  • AKLaciAK
    *forza 3 lim ed miatt helyesbítek
  • AKLaciAK
    és pl játék előjegyzésnél azonnal kell fizetni, vagy csak akkor amikor megjelenik a játék és küldik, vagy ez hogy működik? (forza 2 és modern warfare miatt kérdem :D)
  • Prody
    igen én is azzal fizettem
  • AKLaciAK
    visa elektronnal lehet fizetni?
  • Landor
    nah reggel olvastam az xbox.com-os körlevelet, kedden jön az update!
  • Prody
    Amazon.co.uk rol rendeltem én és kevsebb mint 1 hét alatt ideért egy játék, sőt a hétvége is benne volt és megbízható. Most várom a 12kilós rock band dobomat is tőlük. Amazon.com azt nem ismerem.
  • CharrDen
    Bakkártyával kell fizetni, megbízható, kb 1-1,5 hét mire kihozzák a cuccot.
  • AKLaciAK
    Sziasztok, Amazon.com-ról rendelt már vki játékot? Fontolgatom, hogy onnan szerezzem be a játékaim és szeretnék tájékozódni, hogy mennyire megbízható, gyors, fizetés hogyan történik stb. Tud vki segíteni ebben?
  • mateus33
    Még nem néztem ki h milyen Tv legyen pontosan, de 37es vagy 40es fullhd-s Tv-t akarok a filmek miatt. De akkor lehet az lesz a legjobb ha szerzek ey komponens kábelt is és letesztelem mindkettővel.
  • mateus33
    Köszi a részletes infót!
  • Molor
    És tényleg a mac addressvolt a bibi. Köszi szépen :)
  • Moby
    Effektív különbség nincs a 2 jelátvitel között (az YPrPb tonképp ugyanazt a színteret képes leképezni mint az RGB), de mivel analog jelátvitelről beszélünk, sokkal inkább meghatározó lehet az adott kábel minősége ill. hossza. A vga kábelnek meglehet az az előnye, hogy amennyiben a box felé közli a tv a támogatott felbontásokat (ezt nemtudom, sosem láttam boxot vga-val bekötve), úgy lehetőséged van arra, hogy ha a tv-ben lévő scaler szarabb mint a (H)ANA (ami olcsóbb tévéknél borítékolható), akkor a tv felé natív felbontáson küldöd, azt meg skálázza fel a box (míg componens/hdmi-nél ugye az vanik, hogy a (H)ANA amúgy is scale-el 1280x720-ig,lévén hogy elég sok content nem ebben renderel, és ezután jön még a tv scalere, ami natívra húzza az egészet).
  • Landor
    nézd meg a upc topicban hogy mac adressre szűr-e a szolgáltatód.
  • Molor
    Sziasztok, valaki tudna segíteni abban hogyan lehet upc neten beállítani a liveot. Megvan a profil meg minden mégis elakad a teszt csatlakozásnál. Lehet az a gond, hogy a szerződés csak egy gépre érvényes, de akkor azt hogy lehetne megoldani?
  • Harlekin
    Mivel a komponens kábel filléres dolg,vedd meg és nézd meg a külömbséget.Végül is a lényeg az ,hogy neked mi tetszik.
  • mateus33
    Mivel vmi hiba van a kijelző FAQ-kal, s nem találok infót ezért megkérdezem:
    LCD Tv esetén elég a VGA kábel, vagy mindenféleképp érdemesebb beszerezni egy komponens kábelt? Jobb-e annyival, hogy a meglévő VGA helyett ilyet vegyek? Köszi a válaszokat előre is!
  • CharrDen
    Próbálok kevésbé gonosz lenni ilyen ügyben. Ö dolga, hogy ha már vesz boxot, nem is ad esélyt a lényegének, és elrontja az egészet.
  • Minstrel
    te vagy a gond wazz
  • theone91
    Inditcsam.
  • DöflingR
    LoL, el sem hiszem, hogy segítessz neki :D
  • Moby
    "... eredeti játékom van hozzá ki is irtam 2x de nem olvassa be azt irja hogy piszkos a lemez és hogy inditcsam újra 2külön iroval egy samsungal és egy pioneer irtam meg két külön márkáju lemezt egy philipset és egy verbatimot és az uj dashbord is fent van szerintetek mi lehet... " - DÁ - PÁRÁDÁ - PÁRÁ - DÁ - DÁ - DÁ
    B+ az gond, hogy a dvd szart ír, az nem, hogy te is...
    Csak hogy segítsek is, mert megérdemled: ja, inditcsad.
  • GP2100
    Nyisd ki a lemeztálcát és fújj be egy jó adag erősebb ablaktisztítót, vagy alkoholt(de azért nem kell annyi, hogy ússzon), ezután próbálgasd addig amíg elindul. Ha 10-15 próba után sem jó, akkor fújj még bele.
  • bacow
    igen tudom hogy csunya dolog köszi mindenkinek választ valahogy csak megoldom
  • rudymester
    Google a barátod vagy vegyél eredeti játékot. Lehet nem is módosították, csak rámondták, esetleg kérdezd meg a módosítót, hogy mit kell csinálni. Mindez csúnya dolog...
  • CharrDen
    a lehetö leglassabban próbáld kiírni.
  • Totti5
    Sajnos igen, talán az segíthet ha megpróbálod kiírni kisebb sebességi fokozaton.
  • bacow
    hát sjana nem siget ez se sürün elöfordul hogy nem olvasa a játékokat?
  • bacow
    okés köszi megprobálom hátha
  • Totti5
    Miután betetted a lemezet, ahhoz hogy felismerje ki kell kapcsolni a gépet illetve be, ezt addig ismételni amig felismeri a játékot és utána már mehet a menet!
  • bacow
    modositva van és ennek ellenére csinálja ezt
  • bacow
    és még azt szeretném meg kérdezni hogy melyik iro programot érdemes használni a clonecd-t vagy imgburnt?
  • BuktaXbox360
    Rossz topikba írtad be, de lehet módosítani kellene a gépet mielőtt ilyen lemezt teszel bele.