176892

-
Természetesen nem szedtem szét a Boxomat, de látom te is vetted a lapot egyébként a sok smiley miatt. 

-
Bazzz most nézem loál te marha a tuti beszerzési helyet megmutatod,te kész vagy!!! -
Amugy meg ha láttál volna már szétszedve boxot most nem irtál volna marhaságot.Azért mert a műanyagon van lyuk még nem azt jelenti,hogy ott tud szellőzni is.Mivel a műanyagon belül van 1 teljes fém ház amin csak a 2 oldalt és hátul van szellőzés.ÉS IGEN ITT A PONT 
-
Igen az van,miért az nem jó?Az nem box? -
Jajmá, beszélsz butaságokat... eredeti xboxa van. Itt vette:
-
Érdekes nekem alul felül apró kis lyukak vannak a gép szélén. Neked tán valami sárgakazettás Xboxod van? :D -
Landor #68571 :P annyira azért nem izgatott a téma, idén vettem a boxom, elég jó eséllyel indulok a jasper címre :D -
Nélkülem te csak bolyonganál, mint fing a gatyában, te szerencsétlen... 
-
"sőt 2-2 dvd lemezt is alátettem"Semmi értelme csak randa Teljesen zárt alul-felül a box. -
Még jó,hogy te itt vagy nekünk! 

Itt a cuccod -
Azok meg is érdemlik (a lehetséges lemezkarcolódásokról nem is beszélve :D) én normál módon használom, sőt 2-2 dvd lemezt is alátettem hogy a levegő a gép hasa alatt is szabadabban mozoghasson. -
"Ezek a gépek már javítva lettek a hűtés terén..."
Ami különösen akkor előnyös, amikor állítva használják a dobozt,és lefelé néz a heatpipe... (ok, hogy utólag nem volt jobb megoldás, de könyörgöm, a lemez karcolós fiaskó után mér kellett tovább mantrázni ezt az állítva használhatóságot?) -
Kollega, maga nem informálódik az xbox-scene-en? ej-ej... 
-
Bár ha beszarik majd lesz másik ez ugy is INGYEN volt!!
-
Az enyém 2008.10.07 és idén májusban vettem és napi 3-4 óra használat. NFS MW közben fagyott eddig ki kétszer.
Mondjuk ennek sok információértéke nem volt, de azért leírtam. :D -
2007 07. havi Falkon az enyém agyon van nyuzva a napi 10 óra használat sem ritka.Igaz hűtésmódosított(maxon megy a venti és 1 lap van a bordák tetején+néha szétszedem és kitakaritom)szal bírja a strapát. -
Amennyire én ki lettem okosítva én úgy tudom hogy jelenleg majdhogynem a Falconos gépek tulajdonosai vannak biztonságban leginkább (mint én is :D).
Ezek a gépek már javítva lettek a hűtés terén és állítólag a Jasperes gépeknél esetlegesen bekövetkezhető Ram hiba sem fordul elő nála. -
Még mindig csak külföldi lakcímről lehet liveozni? -
Nekem is Falcon van, tavaly májusban vettem, eddig semmi problémám nem volt vele. És ahogy kilencnad mondja, ha beadja a kulcsot, megy vissza M$-éknek. -
Van. Az enyém most 1 éves, semmi gond nem volt eddig vele. Aztán ha megpusztul, legfeljebb megjavítják MS-ék. -
Unreal1942 #68557 Használd egészséggel
-
Hát jó, akkor beletörődök , és reménykedek, csaknem lesz RRoD.azért mg egy kicsit reménykedtem hogy jasper lesz.valakinek tapasztalatok a falconnal? -
Landor #68555 mindig is egy ilyen táblázatra vágytam
-
Unreal1942 #68554 -
Unreal1942 #68553 Nem Jasper az egyértelmű. -
Sziaztok! Na végre meglett a várvavárt Xboxom nekem is, Javában nyomom a DOA 4-et, nekem nagyon bejön.A livera még nem sikerült felcsatlakoznom, és lehet ez az oka annak, hogy még a régi Dashboard van a gépben. Viszont nemtudom eldönteni, hogy a kicsike nost Jasper, vagy Falcon. Olvastam több helyen hogy ezt meg azt nézdd meg, dátum, táp, stb. szóval nekem a gép gyártási dátuma 2008.6.15, ami ugye jasperra utal, vagy nem? de a táp 175 W, és a gép 14.2V . Ezek az adatok meg ugye a Falconra jellemzőek. Kicsit félek az RRoD-től. szerintetek Jasper, vagy Falcon? kösz -
"ugyis goldom lesz.. "
És? Gondolod ettől nem kapod meg te is? Meg fogsz lepődni :)
"akinek évi 60eur-t nem ér meg a gold...az nevegyen xboxot.. "
Nekem konkrétan nem éri meg, és ..hát vettem. Akkor most hogyan tovább? :P -
ktomi22 #68550 ugyis goldom lesz..akinek évi 60eur-t nem ér meg a gold...az nevegyen xboxot.. -
Ez egész egyszerűen nem igaz. Ferdítés. Kapsz egy valag silverlightos ad-et. Ingyér!
LÁL -
Az achivement nem is érdekel, viszont az, hogy a box teljesen magyar legyen... fura lenne, nemtudom, nekem az ilyenek angolul jobban tetszenek. -
ktomi22 #68547 akkor kezdhetnéd a profilod archivemtét előlről mert kéne ujat regelned... ha magyar live lenne.. (megjegyzem ugyse lesz) -
engem a twitter facebook youtube alkalmazások várósak:D de asszem ezek csak ősszel lesznek:(
a legjobb meg egy magyar live lenne:D -
ktomi22 #68545 ezen kívül nem sok ujitas :S -
Jópár százalékot farag a jatékok méretéből a HDD-n -
Landor #68543 annyi
-
Ha NTSC-s a játék, akkor a PAL-os gép nem tudja futtatni, más ötletem nekem sincs. -
az a nagy update a silvereseknek, és 0ás mp pontosoknak miért is lesz jó? -
annyi hogy jól néz ki...........
-
ja meg a cin nem ér semmit.. csak a drum filleknél lesz 3+ cin hang és a chartban amit ütni kell annak nem lesz más hangja illetve tök mind1 hogy a lenti sárgát ütöd meg vagy a cin sárgát:D -
jó , szállítanak amerikából, de arrol a honlaprol nem amit linkeltél!!
ha tetszik neked szerezz valahonnan sok sikert:)