176892

-
Sorry, most néztem meg, ahogy bejelentkeztem LIVE-ra, már szedte is le az update-et.
Most már [X]-et nyomva is ki lehet dobatni a lemezt :D -
Jó kis frissítés lesz ez. :)
Frissítés lista. -
Akkor gondolom még nem jött ki az update :) -
Sziasztok
Nálatok automatikusan letöltötte a gép a frissítést? Nálam egyszerűen nem hajlandó, pedig ma már 2x kapcsoltam be a gépet és az ég szerelmére nem frissít :S -
Nem viccnek szántam, adok érte kétezret, ha ennyiért nekem nem adod el, nem tudok mit csinálni több pénzem nincsen
-
Iceakos #68612 Lehet pénzért és lehet ms pontokért is..én úgy tudom, + bétás is megerősítette nekem. -
badmanna #68611 azért kell mert az általános garancia lejárt, és h megváltoztassák vagy mi ahhoz kell nekik a blokk idézem : garancia állapotának megváltoztatására. hjajjjjjjjjjjj. bukó? -
badmanna #68610 már felregisztráltam, segített az ügyfélszolis hölgy, de kellene mképp egy blokkmásolat nekik. az általános garancia lejárt már, de küldtek egy mailt h kellene egy számla mképp, nem is értem miért, többen is azt mondták nem kell. elkeveredett, esélytelen avgyok h megtaláljam. -
ha normális helyen vetted akkor semmi gond, be van jegyezve a géped, látogass el az ms honplajára a javítás menüre kattintva megtudsz minden infót illetve hívd fel az MS ugyfélszolgálatát, csak egy online regisztrálás kell a géped sorszámával más semmi, nem kell számla sem pedig másféle papír -
Freedy #68608 Új dashboardon a játékokat nem ms pontért árulják, hanem rendes pénzért. oblivion pl 20£-ba kerül -
Úgy tudom, hogy a microsoft a blokkot nem kéri, csak szólni kell nekik. De ez nem biztos, de én így hallottam. -
október vége, november eleje... -
badmanna #68605 sziasztok, helpet szeretnék kérni.
egy blokk vagy egy számla kellene nekem egy xbox360-ról, 3 évesnél nem régebbi, 2007-es lenne a legjobb. csak egy fénymásolat vagy felscannelt változat kellene, és meghálálnám ha valaki tudna segíteni. szervízbe nem tudták javítani a boxom 3 ledes hibáját (bukta 5 rugó) a microsoft talán megcsinálja, de sehol sem lelem a blokkom :(((( sajnos szükséges! [email protected] - kérem ha valaki tud segítsen rajtam! köszöntem előre is, szép napokat! -
Amúgy ez az asylum játék szerintem egész jó lesz, megéri megvenni. Legalábbis amennyire a demó jó volt. -
Hát majd kiderül.
Ennyire várod már?
-
na srácok szerintetek mikor lesz van a új dasg délután fele? -
baromi vicces vagy..... -
baca01 #68600 Ja értem, szóval az csakúgy lesz majd valamikor... :P -
Őszre. -
gow kettőért adok 2ezret! -
baca01 #68597 És az őszi nagy update mikorra várható? -
- gyorsabb dashboard;
- összerendezetebb menük;
- a merevlemezre telepített játékok kevesebb helyet foglalnak (100MBtól több GBig);
- automatikus újracsatlakozás és gyors belépés a partyba;
- a barátlistádat rendezheted többféle sorrendbe
- ha a játék ad egy gamerpicturet, akkor kapsz róla üzenetet az "achievement unlockedhez" hasonlóan
- az xbox gomb achievement része olyan mint a dashboardé
- most már menüből lehet elindítani a cache törlést -
Games On Demand - letölthető x360 játékok pl Mass Effect, BioShock, AC stb... kb 30 várható holnap első ízben
Netflix - online filmkölcsönzés ( minket ez nem érint, bantuland... )
Xbox Live Avatar Marketplace - vásárólhatsz ropogó bankókért egyedi cuccokat az avatarodhoz pl Halos póló meg ilyenek és egyéb eszközök
továbbá lesz valami barátlista frissítés és lesz játék értékelési felület ( csillagokkal vagy valamivel lehet majd vótólni h tetszik vagy nem és kiderül h melyik a leg népszerűbb, bár ez most is látszik a Most Popularban )
Ősszel meg szokás szerint lesz egy nagy ápdét amiben többek közt a Facebook, Twitter, Last.fm kerül majd bele...
HOLNAP LIVE LEÁLLÁS VÁRHATÓ A FIRSSÍTÉS ELŐTT 1-2 ÓRA KB, még mielőtt páran szívrohamot kapnak reggel hogy nem tudnak csatlakozni és azonnal a BANN jut az eszükbe ( tisztelet a kivételnek:D )
-
Eladó:
Gears of Wars 2 (magyar, BONTATLAN) - 7k
Prince of Persia - 5k
FIFA 06 - 1.5k
FIFA 08 - 2k
Eragon - 1.5k
Mercenaries 2 - 3k
Mercenaries 2 + Eragon + FIFA 06 (könnyű 1000GS játzékok!) ha egybe elviszed akkor csak 5k !!
Mindeggyik játék: karcmentes, tokkal, kis füzettel PAL-os.
Csere most nem érdekel kell a pénz nyaralásra -
Hello!
Az új dashboard mit fog tartalmazni? -
:DDD -
ez nem PS3:) -
Csiken. -

-
Landor #68588 bezzeg majd holnap.. amikor egy ordas nagy hibaüzenettel fogad majd az uj dashboardod
-
-fav -
Minden ami Elmo. -
Ezen már tényleg behalok és ez az Elmo-s gitár. XD -
Landor #68584 és akkor már rögtön hozzá a gitár :D
-
-
MEGALOL! 

-
Van hozzá (csak nektek) eredeti játékom is. Szivesen cserélnék valakivel, én má' 3x toltam végig beszartok olyan jó, egyenesen a bongie műhelyéből:
-
Egyébként szombaton megvettem a Ninety Nine Nights című játékot, nekem ez most nagyon bejövős game, demója is tetszett na meg az ára is. Szegeden a MM-ban 2990 forint volt. -
Fakeperforálás... :D -
Ez valami hatalmas kép egyébként, nekem is kell egy ilyen. Ez biztosan nem melegszik, max ha begyújtanék vele.