176894

-
baca01 #68659 Aki szeretne egy jót fifázni, az nyugodtan felvehet! :)
Elég sokszor fent vagyok live-on, főleg az esti órákban. :) -
Fúúú most vagyok túl egy hatalmas 1 óra 10 perces kaszaboláson a Ninety-Nine Nights című játékban a Fort Wyandeek pályán, egyszer ki kell próbálni ezt a játékot szerintem mindenkinek. A dedmó nem adja vissza azt az élményt amit például ez a pálya nyújtott.
És a zenei része is fenomenális. Eddigi legjobb vételemnek tartom ezt a játékot. Csak 2990 forint volzót a MM-ban. -
Ezt honnan veszik, hogy emelkedni fognak az árak? Én még árcsökkenésről olvastam nemrég mindenhonnan. -
Látom már megy a régi-új méretek összehasonlítása. Hadd legyek egy picit ünneprontó:
Battlefield: Bad Company 6.5 GB --> 6.7 GB
FAIL -
Zozo76 #68655 de a vinyo eleg lassu ahogy en levettem a forumokbol anno, lehet azert is gyorsabb nehany jatek a DVDrol futtatva, vagy mittudomen. -
No megvannak a telepítések. Leírnám hogy nálam mit változtak az étékek.
Ninety Nine Nights 5.6 --> 5.4 giga
Project Gotham Racing 4 6 --> 5.8 giga
Burnout Paradise Ultimate Box 3.4 --> 3.2 giga
Forza Motorsport 2 5.3 --> 4.9 giga
Gears of War 6.5 --> 6.3 giga
Need for Speed Most Wanted 6.7 --> 6.6 giga -
Ha tömörítve lenne akkor nem lenne gyorsabb a betöltés, viszont azt sem vágom hogyha kevesebb kerül fel a vinyóra akkor meg nem a lemezről kellene töltenie - ami megint csak kizárt elvégre az egész vinyóra másolósdi azért van hogy a lemez kevesebbet legyenb használva. -
Zozo76 #68652 Nekem is frissitett a gep, a GTA4 van csak fent nalam a vinyon, megnezem hatha kevesebbet foglal nalam is, ha ujra felteszem, igaz nekem is csak 20-as vinyom van. Amugy kivancsi lennek hogy ertek el a meret-csokkenest. Tomoritve lenne a vinyon a jatek? -
Szerintem fent kell hagyni én az 1.8-as frissítéssel voltam így és amikor játszani akartam onlineban nem tudtam mert hiányzott a fájl.
-
-
Ez talán segít. Olvasd el. -
Menj be a boltba, vedd meg a játékot, az 100% menni fog. -
Persze. Végigdörzsölted a lemezt a falon? Utána már mennie kell! -
ibiza87 #68646 Hali! Az a problémám lenne, hogy az istennek se megy játékot kiírni a xbox-omra. DVD Decrypter-rel próbálom. Már mindenhogy próbáltam. Kerestem hátha Én csinálom rosszul, találtam egy oldalt ahol leírják, hogyan kéne. Mindent úgy csináltam, de mégse. A poén az, hogy eddig amit leszedtem s kiírtam az ment. Mostanában meg semmi....
Valaki tudna segíteni?
üdv: ibiza87 -
:) nekem már elő van rendelve a gyűjtői :) épp a héten dolgozom most le :D csak ne bánjam meg. Sajnos Assassin gyüjtői nincsen magyarországon :(:'( -
Szerintem ez a játék (batman) nagyon jól is sikerült, ha lesz benne multi szinte tuti hogy megveszem -
ok akkor megnyuodtam.reggel töltöttem le még pc-re. CSak jönnöm kellett melóba, nem volt időm megnézni. csak youtube-on demo néven ez a verekedős challange map volt :) milyen hosszú a demó ? -
Több benne a lopakodós rész, mint a sima verekedős... -
dehogynem -
sziasztok! Aki próbálta. A batman demo tényleg csak egy verekedős challange mapból áll. Semilyen lopakodós rész vagy valami nincs benne ?? :S -
Burnout Paradise 1.7es peccset törölhetem a vinyóról, ha feltettem az 1.9et? Majdnem 1 gigát foglal az 1.7, jól jönne az a kis hely... -
Na sikerült az Update. GTA IV lemezét betettem és kapásból indította -
Nah az első pár játék, amit újra raktam.
Bioshock 6,1 GB -> 4,7 GB
Gears of War 2 6,7 GB -> 6,3 GB
Guitar Hero 3 3,4 GB -> 3,4 GB
Guitar Hero: Aerosmith 4,5 GB -> 4,4 GB
Pure 4,4 GB -> 4,4 GB
Amennyire örültem, hogy a Bioshock ilyen keveset foglal, a többi cucc nem sokat veszített a méretéből. Bár van még pár játék amit felrakok kíváncsiságból. :D -
én is feltettem az új dashboardot, fifa 6.7gb helyett 6gb-ot foglal...
aki akar fifázni vegyen fel nyugodtan :P -
misiizsai #68635 kár pedig jó játék.. -
Sajnos igen (multijáték, ugye...) -
misiizsai #68633 Sziasztok
Én updateltem felraktam a GTA 4 -et újra a vinyóra és 6.8 helyett 6.5 GB
meg gyorsabb lett a játék mint volt
Lenne még egy kérdésem
Leszedtem a Battlefield 1943-at (demó) a Tutorialt eltudtam inditni
De a többi Multi és Gold kell hozzá? -
idegbajt kapok hogy nem tudom merre van a kurva dobom mikor ma kéne jönnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
rádlicitálok, én adok érte 2500-at
annyit még megér -
Valahogy biztos ki tudnád cselezni, hogy működjön(az USA reg önmagában nem elég) de akkor sem biztos, hogy vásárolni is fogsz tudni(USA bankkártya fog kelleni, de ha van, akkor kussolok:)), valamint csak angol nyelvű tartalom lesz rajta. Folyékonyan beszélsz angolul? :P -
ejj azért nem regelek újra leszarom úgy is fizetős -
Nekem 60 GB-os van, de 7-8 játékot érint csak. :) Kb 1,5 óra. :D -
Sok sikert :D
Nekem ilyen gondom nem nagyon van. (20GB-os vinyóval :D) -
Akkor a mai program, minden játék leszed, majd újra felrak. :D -
Pontosan :) -
nem, hanem az usa-ban kéne lenned. -
vagy goldnak kell lennie a profilnak? -
én is feltettem a frissítést de én vmiért nem találom a Netflix-et -
Most akkor minden játékot újra fel kell másolni, hogy kisebb legyen? :D -
Akkor ebéd után megpróbálom. Thx az infókat