176895

-
Vagyis ha egy xboxon 3 profil van (apaanyatesógyerek), akkor mindenkinek az accára külön megkéne venni? Ez így hülyén hangzik, hisz akkor a demókkal, meg mindennel így kéne lennie, nem beszélve az ingyenes letölthető tartalmakról. -
Nem-nem. Acchoz van kötve, így ha te a saját gamertagoddal letöltöd, azt csak te tudod használni! -
Tehát ha én letöltök egy DLC-t x MS pontért, majd elmegyek haverhoz is, és nála le tudom szedni akkor már ingyen? Majd ő belépve a saját gépére megvan ingyen a DLC? -
Így van, bármiféle marketplace-en vásárolt tartalom, az acchoz van hozzárendelve, nem a konzolhoz. Így akárhányszor letöltheted újra. -
szerintem acc-hoz!
midnight kiegészítőt én pl 2x töltöttem le emlékszem -
mármint a dlc ( a letöltött cucc ) a vinyora lesz mentve, ha az elveszik annak annyi gondolom -
vinyot el kell tenni -
HELP. Ha én veszek egy DLC-t, de később beszarik a box, és újat kell venni neadjisten (esetleg ad az MS), akkor az a DLC boxhoz van kötve vagy acchoz, újra le kellesz töltenem valszeg a vinyó miatt, azért ismét fizetni kell? -
:DD mostmá lenyugodtam -
Landor #68731 prodyt is be kell tenni a headerbe, faqba :D -
:D :D -
Ja, és most érkezett a sarki boltba Shellshock 2 -höz friss csirkefarhát, libanyakkal necc szatyor bundle csomagban. Live 5100 Points/kg. De fagyasztva van szal kicsit nehéz lesz unlockkolni. 
-
Azt komponensnek hívják... 
-
Kihagytad azt, hogy minden 20adik hozzászólás után vagy 1-2 warez ,vagy 1-2 eladó cucc -
:D:D Rock Band-es mégegyszer:D -
A komponens a nagy felbontású kábelek közül a legitványabb ocsmány szar képet adja. VGA-val, vagy HDMI-vel kösd össze. -
Unalamasak vagytok b+.
Topiktémák:
- kábel
- kábel
- prodynak nincs dobja
- kábel
- úgy néz ki prodynak lesz dobja
- kábel
- kábel
- prodynak mégsem lesz dobja
- kábel
- prody anyázik (ok, ez mondjuk már jó)
- kábel
- kábel
...
Értem én, hogy uborkaszezon, nade mégis
De ha már erre jártam, lenne 2 apró kérdésem:
Mivel kössem a tévére az ikszbokszot?
Prody most akkor pontosan milyen dob is kell neked?
Előre is köszönöm...
LÁL -
baca01 #68723 Ehhez a TV tuneres monitorhoz van távirányító is? Mert ha igen, akkor tulajdonképpen nem is monitor, hanem tv csak több csatlakozóval ugye? -
Landor #68722 semennyire -
Landor #68721 tudom hogy dob bakker! de nem írta le a csávó hogy RB1 vagy RB2 dob!
-
Sorry elírtam. Ehhez képest mennyivel jobb a HDMI? Nemtom h 2k-t megér-e.. -
Akkor komponensel kötötted, csak kevered a kompozittal(az a sárga rca, ami egyébként a legrosszabb minőségű képet adja). -
Ezzel HDTV-re állítva? (mindegyik be van dugva kivéve a sárga) az xbox meg a tv is azt írja h 1080p
-
Jissi, valami elérhetőséget tudnál írni nekem privátban kérlek? -
gamer365-ön a fórumban elég gyorsan lehet bizniszelni. -
jatekaim.hu vagy hardverapro.hu -
Audio CD-t lehet lerippelni vele és csak azt rakja vinyóra. -
srácok hol lehet venni használtam játékot a Fable 2 érdekelne? -
Frissítés után ujra le kellet töltenem codecet az avik lejátszáshoz, ez valami frissítés, vagy már egy új formátumot is le tud játszani a box? -
Ha jól emlékszem akkor mp3-at nem tudsz felmásolni, csak wma-t fogad el.. (Ha nem így van akkor javítsatok ki :p) -
Három hete csak erről beszélsz ebben a topicban, jópárszor megvan említve a neve, de minden 2. ember megkérdezi, hogy miről van szó
Egyébként 20k nem annyira olcsó, de fogjuk rá :D
-
Lehet hogy lesz egy elég hülye kérdésem, de hogy tudok pentdrive-ról zenét a HDD-re installálni? és képeket ugyanúgy.. .sehol nem látok oylan egyszerű kis opciót, h. "install to HardDrive"... segítsetek, kösz
-
olcsó Rock band-es dob. -
:D:D:D -
"1080pben és én csak simán kompozittal"
Kompozittal nincs 1080p... -
Milyen dob kellene pontosan? -
A kompozitnak mi köze van a szépséghez? 
-
lehet az lesz nekem is. A monitort meg közvetlen gépen :) de így is kurva szép elosztóval -
Jissi irtam neked privátot, a dobbal kapcsolatban. Kérlek válaszolj rá, nagyon fontos lenne! -
dob.