176876
banner
  • -pityu-
    Sziasztok segítséget kérnék a gold előfizuval kapcsolatban, hamarosan lejár . Emlékszek rá előző oldalakról, írtátok hogy olcsóbb ha nem Mo-n veszitek. Le tudnátok írni honnan rendeltek olcsóbban? Előre is köszönöm
  • darkSectorxxx #166102
    Mennyi darabja? :)
    Hát a nyakát ha nem mondod észre sem veszem hogy nem arányos. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.16. 19:40:40
  • Harlekin
    thx!A következőnél a nyak rész keskenyebbre csinálom és kicsit szélesebbre a csípő részt valamint a fej részt is kicsit alakítom.És valami puhább drótból,mert ez a kötöző drót nagyon szétcseszi a kezet...De amúgy nagy élmény megcsinálni.Drót volt, 300 ft fonal ment bele meg cirka 1 óra
  • Totti5
    Hibátlan!

Tervezem én is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.16. 19:21:59
  • Harlekin
    Köszi! :-D
    Jól ki is basztam magammal,mert már most csinálhatok 3 darabot....
  • darkSectorxxx #166098
    Ha fogadnom kellett volna hogy ezt ki csinálja meg sg-sek közül, téged mondtalak volna elsőként! :D

Gartula!
  • Harlekin
    proto yarni!

• Totti5
    Fallout 4 DLC

Március: Automatron (9,99 USD / 7,99 GBP)

Jön a robotinvázió! A titokzatos Mechanist gyilkos robotokat eresztett a Commonwealth-re, nekünk kell őket majd levadászni. A jutalom sem csekély, a robotok alkatrészaiből saját mechanikus társat építhetünk majd. Száznál is több mod, páncél, végtag, fegyver (chaing lightning gun!) és képesség közül lehet választani, sőt még a hangjukat is személyre szabhatjuk!

Április: Wasteland Workshop (4,99 USD / 3,99 GBP)

Áprilisban indul a vadászszezon, építhetünk olyan csapdákat, mellyel elfoghatjuk a Wasteland élőlényeit, beleértve akár a Raidereket vagy a Deathclaw-kat! Hogy utána megszelídítjük őket, vagy egymásnak (esetleg a városunk lakosainak) engedjük, az csak rajtunk múlik. Nem mellékesen a városok építéséhez is kapunk egy adag új tárgyat is.

Május: Far Harbor (24,99 USD / 19,99 GBP)

A harmadik és egyben legnagyobb DLC-ben a Valentine detektív iroda egyik új ügyeként a titokzatos Maine partjaira megyünk, ahol egy elveszett fiatal hölgy, illetve a synthek egy titokzatos kolóniája után nyomozunk. A Far Harbor az eddigi legnagyobb Fallout DLC lesz, egy teljesen új terület saját frakciókkal, küldetésekkel, ellenfelekkel, sőt a korábbinál magasabb szintű páncélokkal és fegyverekkel!
  • Totti5
    The Xbox Marketplace listing for Dark Souls 3 - including the pre-order bonus of backwards compatible Dark Souls - has surfaced for the UK. The core game costs £49.99 or you can snag the Deluxe Edition with the Season Pass for £69.74.
  • darkSectorxxx #166094
    100k ért tartanam reálisnak ha énnekem kéne kifizetnem.
  • Feryll
    Sziasztok!

Bocsánat ha off jellegű, de segítenétek beárazni a következő konzolt ?:
    xbox one fehér 1,5 év gari, doboz kiegészítők stb magyar boltból papírokkal.
    2 kontroller
    év végéig Gold és EA Access
    Forza Horizon 2 Ultimate Edition + Storm Island
    Forza 6 Ultimate Edition
    Halo 5
    +gwg játékok

Mennyit ér ez a komplett csomag ?
  • darkSectorxxx #166092
    Még jó hogy megvettem a QB-t, az árfolyam véett most 500ft-al hosszabb a játék oroszban!!!!
  • Firerock
    Van olyan valakinek hogy a BF Hardline multi közben kifagy? Annak a haveromnak is akivel partyban jatszunk
  • Seth
    Ez minden vágyam... :D
  • Totti5
  • darkSectorxxx #166088
    Ja tudom hogy jut hozzád, ez csak ilyen irigykedős """beszólás""" akart lenni, én is játszanék már nagyon vele. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.15. 19:02:14
  • orichalcos
    Review copy. MS játékokat 10-13 nappal premier előtt kapjuk meg általában.
  • darkSectorxxx #166086
    Mijazhogy előbb megkapod? :) Nemár. :D
  • orichalcos
    Meglátjuk, én nagyon várom. Elvileg a március 27-ei hétvégén már megkapom a saját példányom, szerintem azon a hétvégén nem alszok egy percet sem. :D
  • darkSectorxxx #166084
    Hát ja ez meg a másik.
  • Totti5
    Ez amit sohasenem tudjuk meg. Vannak patent játékok amik kijönnek 4 platformra vannak köhögő címek amik csak 1re. Vegyes a kép teljesen, nincs ebben általánosan felállítható mérce.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.15. 18:03:40
  • darkSectorxxx #166082
    Nem elég amit mutattak hogy nagyon komolyan néz ki boxon?
    Ez nem elég? Ettől jobbat úgysem tudnának szerintem kihozni a hardverből.
    Szerintem minőségre (optimalizáltságra) exclusive-okhoz méltó lett. Sőtt, én merem állítani a részemről hogy az Uncharted ami egy lapon említhető ezzel.

Mind1, ahogy Harlekin mondaná, amíg megy a fanyalgás addig én (mi) jól megvesszük és játszunk vele boldogan. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.15. 17:59:45
  • partizan182
    Az a bajuk (csak megfogalmazni nem tudják mert buták mint a tök), hogy a valódi excluzív mindig fényesebbre van csiszolva mint a multiplatform game. Twittelték is nemrég hogy Remedy+MS komoly effortot tesz a PC verzióba, ami szép és jó, de ugye minden másodperc amit oda allokálnak nem az XO verza optimalizálásába/bugfixébe megy.

Más kérdés hogy attól még az XO verzió simán lehet állleszaggatósan fasza, de megkerülhetetlen igazság hogy itt bizony valahonnan el kell venni a resource-ot ha nem akarnak egy hulladék PC porttal kijönni (ami úgy vélem nem cél és nagy preszítzsveszteség lenne).

Aki meg azért sír mert úgy érzi feleslegesen adott ki pénzt a gépre csak ezért azt csókoltatom, (még) nem létező dolgokra nem kell pénzt pazarolni, ennyi.
  • darkSectorxxx #166080
    Buta fanbojok, akiket nem a játék érdekel.
  • partizan182
    Itt balkánon talán, nyugaton csak simán nem fogta meg a népet (ezt teszi a nulla gameplay hook sajna, pedig a hangulat nagyon rendben volt). Remélem a tanulság hogy többé nem vágják ki az utolsó harmadát dlcbe, elég nagy heréncsapás volt nekem anno mikor végigértem és rájöttem hogy +7kt ki kell még pengetnem ha érdekel hogy lesz vége (pláne hogy nálam az AW csak a sztori miatt volt érdekes, a jatekmenet elég nulla volt). Nempengettem, elolvastam wikin, kaptyákbe.
  • TomStorm
    Persze mert warezolta a fél nép..
  • orichalcos
    Amíg jön One-ra, addig nagy ívben lekakkantom hogy kijön közben PS-re, vagy ATM-re, vagy mobilokra. :D
  • TDC Geronimo
    Ez mindenkinek jó. Azért nincs AW2 még mindig, mert 360 ex volt anno és kevés fogyott az elején.
  • TomStorm
    Soha nem láttam innen bárkit is arról írni,hogy bántaná a tény"megjelenik Pc-re is az adott Game".
  • Totti5
    Összeszedett írás az elmúlt napok őrületéről.

Ahogy eljutott hozzám a hír, hogy a Quantum Break is megjelenik PC-re, sejtettem, hogy a jobbára konzolos közönséget tömörítő videojátékos oldalakon is ez a részlet fog hullámokat verni (hiszen az smafu, hogy Xbox One-ra rendelhető elő, és több ajándék is jár hozzá), úgyhogy lassan ideje tisztába tenni ezt a dolgot. Hát mi folyik itt Redmondban? Megőrült a Microsoft, vagy szándékosan hagyja cserben az Xbox One tulajdonosokat? Milyen dolog az, hogy többen játszhatnak egy játékkal? A biliben kavargó vihar szimplán a helyzet meg nem értéséből adódik.
  • Harlekin
    Na megnéztük a "halott medencét" asszonnyal így Bálint nap alkalmából és azt kell mondjam baszott jó film lett...
  • Harlekin
    ??
  • Harlekin
    2 dologra tippelek vagy szimplán valami megbaszódik a dashon(előfordul).nyomj egy hosszú kikapcsolást.Vagy még esetleg net problem,mert akkor is csinál ilyet,hogy látszólag minden jó de mégse,ha a NAT baszakodik...
  • Zozo76
    harlekin! na, ilyen nalam a dashboard amikor latszolag nem eri el a live-t, de mint lathato van kapcsolat:

https://youtu.be/zrJwc0p06Ag
  • darkSectorxxx #166069
    +1
  • Totti5
    Megnézem... angol, usa, magyar-on nem láttam.
  • Totti5
    Naná hogy az, bulettime új szintre emelésével, de hát ezt vártunk a Remedytől.
  • TDC Geronimo
    Ez a legjobb preview. Max Payne szteroidokon. Félek a hosszától kicsit.

• Harlekin
    Válts régiót,ha a mostanin nem látod nekem is van olyan hogy bizonyos 360 as játékokat bizonyos région nem lát a ready to installba... És nem tudom az okát pedig kurva sokat agyaltam rajta.
    Volt olyan hogy a singapore regióban láttam csak pedig a profilom angol és a magyar store felületen vettem meg a gold játékot és hozzá is rendelte a magyar részhez.Viszont sehol máshol nem láttam csak,ha singaporera raktam a boxot.....
  • darkSectorxxx #166064
    Ahogy lentebb írták:

Games & Apps és itt a Ready to install listán lesz.