176894
banner
  • Ewergo
    PS3-nak már régen leáldozott mint játék konzol....mikor látták hogy nem ugy alakul a konzol piaca, kinevezték homecenternek. :)
  • davidka003
    PS3-nak még jobban leáldozott:

A Valve nem foglalkozik a PlayStation 3-mal

Ennyi volt a 60GB-os Xbox 360
  • Ewergo
    Szóval te nem irtod a nácikat, mert.... ?
  • rooney8
    A fene... Na mind1, majd ha nagyon unatkozok, akkor elkezdem átírni :D
  • Pacal17
    Sajna konzolon nincs lehetőség erre.. Edit mode-ban szépen elszarakodsz vele :D Csapatneveket nem nagy meló átirni, mezeket átszerkesztgetni sem.
  • DöflingR
    oké, te leendő PS3 tulaj...
  • rooney8
    Hy!

Pes-re lehet valahogy patch-eket rakni? Igazából csak annyi kéne, hogy a csapatnevek (és esetleg a logók) az eredetiek legyenek...
  • sambauer
    nem mert náci írtós
  • DöflingR
    Valaki befogja szerezni a wolfenstein játékot? (multiplayer miatt kérdezem)
  • CharrDen
    Nah prody után én is megrendeltem amazonról a Band in a Box-ot, nem birom nézni (épp itt vagyok nála) hogy megvan :(
  • baca01
    Biztos csak a halál, ezt jól jegyezd meg!
    Amúgy szerintem mire itt nálunk ebből az árcsökkentésből lesz valami, addigra már itt a karácsony, úgyhogy én a helyében nem várnék, megvenném a pro packot.
  • DarkSector
    nah akkor sorry elfelejtettem mondani, hogy ennyinek kellene lenni, de az üzletek biztos tesznek rá még, hogy ne legyen azért oan olcsó, mivel nem sokkal alatta van/lenne a sima arcade. de basszákannyukat az arcade-ot kellett volna kilökni, és az helyére a prémiumot baszom...

mert ez kurva logikus lesz
    45ezeré csupasz gép....elit meg 60 kb...lol vajon meiket venném majd...:D
  • DöflingR
    55 körül? Ez bizots?:D
  • bardocz
    Az nem jó:S
  • Bogyi007
    Nemnem, konzolon hamarabb toltam Fps-t azért. :D
  • DarkSector
    jah leállnak 60 gigással, és az elit 55 ezer forint körül lesz majd.
  • DarkSector
    jaja
  • bardocz
    Most néztem meg, és sajna a vinyó a gépemben eléggé kicsi, 10 giga szabad hely van rajta:S Jól sejtem,hogy kell memóriakártya is ahhoz, hogy a mentéseimet át tudjam rakni egy 60 gigás vinyóra?
  • TDC Geronimo
    60gb-os pro packet, de ha egy kicsit vársz akkor azért az árért 120as elitet is vehetsz, ha igazak az árcsökkentés körüli pletykák.
  • Rimoczi10
    A segítségeteket kérném srácok. Most tervezem, hogy beszerzek egy xbox 360-at, de nem tudom eldönteni, hogy melyik fajtát vegyem meg és ebben az ügyben kérnék segítséget. Nem igazán értek a konzolokhoz, ezért is nem tudok dönteni. Ki melyiket ajánlja és miért???? Ez lenne a kérdés.
  • baca01
    Neked a gamercardon mért van ott a magyar tricolor és nekem mért nincs? Mit nem állítottam be?
  • baca01
    Hmmm az tök jó! Decemberben amikor amúgyis leárazások vannak, lehet hogy veszek egyet.
  • akyyy
    gecc most vettem észre, hogy a kontrollerlen a bal analóg kar felrő részén elég erőteljesen kopni kezdett a gumi. egy kiesbb gödör van már ott, elég ronda:SSS
  • misiizsai
    Azt is megfogom venni az biztos
  • Police88
    ja van hozzá. Bármit rá tudsz kötni amit csak akarsz szinte (DVI,VGA,(2db)HDMI,SCART,componens,antenna bemenet,oldalán van még vmi "common interface" feliratú óriási hely vmi kártyának vagy nemtom meg még akad rajta olyan is amiről fogalmam sincs h mi xD).

látom belehaltál volna ha nem kommentelsz nekem egy lámát :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    verd rá me elírtam véletlen
  • zaki
    nemsokára jön a 3. része
  • misiizsai
    Kipróbáltam a Forza 2-t
    Nagyon tetszik jó vétel volt
  • akyyy
    jee engem felvettél
  • baca01
    Ja meg még a lips tetszene neki csak az nincs, egyenlőre. :D
  • Landor
    képet vagy hazudsz!! :Ð
  • baca01
    Ok! :)
    Már csak jövőhéten leszek fent, mert hétvégén már asszonnyal van program, meg ő amúgyis utálja az xbox-ot.
    Azt mondta hogy az egyetlen értelmes játék a guitar hero. :D
  • zaki
    ok... cod wawot én kipörgettem veteránon (többi codot is :D), majd coopba letolhatunk 1-2 pályát...
  • baca01
    Gridet egyszer próbáltam csak ki hogy milyen, de nem nagyon ment. :D
    Singleben sem játszottam még vele sokat, csak haverral körözgettünk.
    A CoD:WaW-ot kb egy hónapja játszottam végig single-ben, és tegnap előtt felmentem live-ra vele kb fél órára de nagyon bejött, azt is fogom majd erőltetni rendesen! :)
    Igazából kb másfél hete szoktam rá a multira, és eddig javarészt csak fifáztam, de jövő7től CoD-ozhatunk is!
  • zaki
    Gridezni is szoktál multiba? Lárom a profilodban, hogy nyomod vele... Vagy CoD: WaW?
  • baca01
    Hát elég csúnyán elkalapáltál szó mi szó, de nem baj, jó volt. Azért egyszer én is elkentelek! :D
  • DarkSector
    ráér. dolgozok majd 5 napot holnaptol
    x-en valo belépésemre addig esély sincs
    :D
  • zaki
    én meg remélem nem haraxol meg, amiért elvertelek fifában :D
  • baca01
    Hupsz, bocsi akkor majd téged is felveszlek ígérem! :P
    Vagy pedig megelőzöl, és felveszel te engem. :D
  • DarkSector
    én igen, mert nem vettél fel
    :D
  • baca01
    Remélem senki sem haragszik meg, hogy felvettem barátnak pár embert innen a fórumról. :)