176894

-
Lol, már javították, csak elírás volt. 
Te valahogy mindig besz*pod az ilyeneket...
(Aranylemez FTW
)
-
A cikk alján ott van, hogy csak hiba volt, lesz PS3 verzió.
Viszont szerintem se éri meg a PS3. Nem csak drága, de valamiért (elég nehéz rá programozni, nem úgy mint a 360ra, lehet, hogy ez az egyik oka vagy hogy jóval kevesebb PS3 fogyott mint 360) nem nagyon készülnek rá a játékok. Hiába van ott benne a csomó lehetőség, nem használja ki senki, egyszerűen nincsenek rá olyan játékok, ami miatt megérné megvenni, max 1-2. Ami jó játék van rá, azt többnyire X360ra vagy PCre is van. -
Ad1. Mégis azt teszed. (önigazolás nem rulez, hidd el :) )
Ad2. Ha annyiszor esett volna le nekem egy tizes, ahányszor Gabenek valami orbitális baromság kihullott a száján...nos, holnap nem kéne melóba menjek. Nyugtával...
Ad3. Alan wake ennyi idő után már bármire megjelenhet tőlem. Egyelőre csupán egy uszkve 5 éves ígéret most is.
Ad4. I'm Alive motoros fűnyíróra is lesz, hidd el :) -
az a játék cím: I AM ALIVE akart lenni -
Ez érdekes.
nem akarok vitát szíttani, de akkor most meik gépre van...lesz több ex játék? meik éri majd meg jobban?
Valve játékai x360-ra csak ezentúl.
Alan Wake csak x360-ra (még pc-re sem.)
Most meg a IM A LIVE várhatóan nagysikerű alkotásról jelentette ki az Ubisoft, hogy ps3 átirat valszeg ugrott...:D
cikk -
Landor #69054 szerintem senki sem gondolta azt hogy ez real
-
Ezt már láttam, csak concept. -
ez már beteg :DDDDD -
Valaki piszokul nagyba gondolkodott
-
Vagy legalábbis nem sokkal több. Láttál te már gyógyegeret, aki kedden konzolt vett, és szerdán okosan ébredt? Én nem.
-
Landor #69049 semmi?
-
És ennek mi köze van ahhoz, hogy milyen eszközt birtokol? -
Érdekesek igen. Főleg a pc-sek akikből kezd nagyon elegem lenni... -
Nehézségnél kiválasztod, hogy medium legyen, lehet alapból is azon van már. -
Hogy lehet mediumon nyomni? -
Jaa, gép ellen én mindent kikapcsolok, és mediumon nyomom, lehetőleg egy középmezőnybeli kocsival. Egyedül a prototípus kocsiknál kell kipörgésgátló. Gold meg addig van, amíg az 1 hónapos trial le nem jár. -
Jah én Silverrel nyomom, gép ellen:D Lekörözéskor mindig nekik megyek, faszé nincs kék zászló:( Meg defekt is lehetne. -
B csoportos versenyt mentem, Nissan NSX pont a leglassabb kocsi volt, de még a Panoz Esperante GTLM is:D De nembaj, nem adom fel, csak találok valami olyan balfaszt, mint én:D -
Az előbb mentem én is két versenyt segítségek nélkül, simán lehet nyerni, igaz kell egy picit jobb kocsi:D de visszakapcsoltam ABS és társait, azért azok jó dolgok, egyszerkétszer mentették már meg életemet is
-
"de hát megszokhattam volna hogy ebbe a tetű országba semmi se úgy alakul ahogy eltervezi az ember"
Miköze ehhez a mi tetü országunknak?:D Azért tudnak...
Kipróbáltam Sturmovik demot, hát nekem nagyon bejön, szokni kell, de jó móka. Forza2-ben meg folyton kikapok:D Lehet azért, mert nem használok semmilyen segítséget? -
"azt nemért h hogyan emelik amikor nemsokára jön ki a xbox 720...."
-
Unreal1942 #69038 És milyen értelmes hozzászólások vannak a cikkhez
-
Drágul az Xbox 360 Arcade? -
:D:D -
Halo3-ban nem lehet csak úgy becsatlakozni valahova?:O -
Landor #69034 na emberek! lehet szavazni rááánk! :DDD -
Na vicces, irányítószámot nem kért sehol, de telefont igen. Mindegy, egyenlőre működik, demot már szedek is le vele. -
Köszönet Iceakosnak a "szarMS" pontokért és a gyors ügyintézésért! -
rudymester #69031 Neten csináltam februárban. Akkor még nem kérte. Úgysem ellenőrzik, a hosszúsága legyen rendben és kész. -
Account infonál tartok, és kér telefonszámot.
Ez az új menü irtószar szerintem:D -
rudymester #69029 Telefonszám nem kell, de cím igen. Sok magyar live tulaj lakik egy londoni mekiben, apple shopban, esetleg a nagykövetségen... -
Beszarok, a 20 méteres kábel nem elég. Vagyis össze tudom kötni, de érdekesen néz ki az egész lakás:D Viszont nem kellett baszkódni a routerrel. Már csak a #69022-t kéne tudom:) Esetleg az itt találhatót használjam? Nem feltűnő, hogy nagyon sokan regelnek egy címről?:D -
Helix #69027 Köszi szépen :) -
A pro 60 gigájára is felfér 6-7 játék. Ennél többel úgysem játszol egyszerre, emiatt ne vegyél elite-et. -
Helix #69025 Sziasztok! Most tervezem egy Xbox beszerzését, arra lennék kíváncsi, hogy a játétok átlagosan mekkora tartalmat telepítenek a vinyóra. Vagy telepítenek-e egyáltalán, vagy csak a lemezről mennek mindig. Mert ha keveset vagy egyáltalán nem, akkor nincs szükségem az elite 120 gb-jára, és elég csak Pro-t vennem. Köszi előre is. -
Iceakos #69024 Ha megnyomod az Y gombot akkor Ms pontbanis megmuttja az árát... -
Nem is mondtam, hogy nem az:D -
Livera regelésnél az jó, hogy ha egy UK-ban lévő bolt címét, meg telefonszámát adom meg? Vagy van valami oldal, ami szépen ad nekem választási lehetőséget? Esetleg másfajta angol nyelvű reg nyújt valamivel többet? -
Kőbányai az kaka -
Legalább én megiszom a kőbányait és nem kényeskedek :D:D:DD