176895
banner
  • buzassy
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha monitoron szeretnék játszani, aminek van VGA ill. DVI csatlakozója, akkor ezt hogyan tudom rákötni az Xboxra? Eddig mindenki azt mondta, hogy vmilyen VGA kábellel, de láttam egy két helyen HDMI to DVI kábelt is, azzal nem lehet? A DVI-nak szebb képe nem, mivel digitális?! És még egy kérdés, hogy az 5.1-es hangfalaimat hogyan tudom csatlakoztatni az Xboxhoz?

Eéőre is köszi, István
  • Prody
    Én sem...de eljátszani a számokat jó lesz, sőt a játék design-ja gyönyörű :D már csak 2-3 hét és megjelenik
  • theone91
    Na én azt sem vennék, lévén nem szeretem a bitliszt.
  • GP2100
    Én golemnél vettem a gépem és néhány tartozékot(+ egy ismerősöm is) és nem volt semmi baj, minden üzlet rendben ment.
  • Prody
    Azon jó dungeon crawler gamék vannak :D meg alapból fun
  • Smithwarden
    Masik kerdes hogy haverom most rendel xboxot es ajanlotok-e valamilyen helyet ahol jo arak vannak es megbizhato?
    Szetneztunk tobb helyen es ez tunt arban talan legjobbnak: www.golemkonzol.hu
    Xbox 360 Pro Pack (60Gb) (Jasper) Átalakitva+Hűtésmódositással+Hűtés késleltetéssel: 60.990,-Ft
    Ismeri valaki ezt a helyet, megbizhato lehet?
  • Smithwarden
    Xbox360-nal hogyan mukodik a Live rendszer?
    Stabil mindig, nem szokott laggolni a jatek, magyarokat hova szokta bedobni a rendszer, a szerverek hol vannak europaban (anglia vagy mashol is?).
  • Riccardo G
    hát az elég szar köszi, de Xbox live most megy, meg msnis rajta :D
  • PoisonChihuahua
    Semmit se tudsz rámásolni, max. audioCD-ről rippelhetsz rá MP3-at, azt annyi.
  • Riccardo G
    hello, annyi lenne a kérdésem hogy ha össze van kötve géppel a box. media center-t is látja szépen, tudom is nézegetni meg hallgatni a pc-n tárold zenéket a boxal, de hogyan lehet a box vinyójára adatokat másolni??? gondolok itt zennékre, vagy letöltött játékokra? egyáltalán lehet ilyet? O.o köszi
  • PoisonChihuahua
    Minek?
  • DöflingR
    Nyugalom az meglesz ;)

#69125: kinyalhatsz, én azt támogatom:D
  • Prody
    Végy egy Nintendo DSi-t!
    Nah jóéjt.
  • PoisonChihuahua
    Ti az online szolgáltatásért vettetek boxot, én ugyanígy vagyok a PS3-al, nekem is megvan az okom, hogy miért inkább azt választottam volna. Számomra érdekes hardware-beli előnyeit már lentebb leírtam, és az ingyenes multival, meg a Store-ral is ki vagyok békülve. A nekem tetsző arcade játékok ott is elérhetőek vagy elérhetőek lesznek (pl. Braid) és az említett ingyenes multi is igen kecsegtető. Online szolgáltatások terén nekem jól van ez így.
  • Prody
    Inkább Rock Band Beatles... kötelező darab!
  • theone91
    Támogatom... :D
  • bardocz
    Hát nekem kicsit az:)
    Köszi mindkettőtöknek a segítséget, majd holnap leszedem a demot.
  • Prody
    azt megne vedd ember!!!!!!!
  • Landor
    akkor te olvasd el még egyszer #69083at
    de nem, leírom újra:
    "az (online) háttérszolgáltatások miatt válaszottuk az xboxot."
    tehát EZT kérdeztem hogy fejtsd ki, mert ezt nem részletezted 69070ban

továbbá ezt a "mit lovagolsz" stílust kikérem magamnak, ne keverj össze holmi elvakul xbox fanatikussal, tényleg érdekelt ps a tapasztalatod
  • DöflingR
    DJ Hero milyen árban lesz hazai üzletekben? Gondolom rápakolnak jónagy hasznot a bicskák..
  • Ewergo
    Bugyuta? Akkor gondolom még nem probáltad PS3-on a little big planet (ö..nem is tudom hogy nevezzem)... elmebajt.
  • Totti5
    Az Eternal egy gyönyörű jrgp. Frédéric Chopinről szól aki a halálos ágyán egy álmot lát, ebbe csöppenünk bele, szóval egész komoly a története, Chopin gyönyörű dallamaival. Nekem egyedül a harc nem tetszett, kicsit monoton egy idő után mert real tájm megy, de lehet neked tetsznifog akkor egy remek kis játék. Van belőle demo, próbáld ki, ha mást nem is a grafot és a harcot megtudod belőle.

Tales of Vesparia egy nagyon nagy tartalommal bíró jrpg, Tales világában, olvass utána, elég nagy multú sorozat és kiváló értékeléseket kapott, szintén van belőle demo.
  • bardocz
    Tales of Vesparia meg Ethernal Sonata ilyen játék? Grafika alapján kicsit bugyutának tűnik, de ha jó, akkor felőlem fakockákat is irányíthatok.
  • PoisonChihuahua
    #69070-ben már leírtam, olvasd el még egyszer. Egyébként nem értem mit lovagolsz ezen, nekem jobban bejön azt kész.
  • Iceakos
    X-Box LIVE kódok, MS Pontok...kedvező áron!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360) 2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360) 4499,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360) 9000,-
    Microsoft Xbox Live 800 MS Pont (Csak EU/UK reghez!) 3500,-
    Microsoft Xbox Live 2100 MS Pont (Csak EU/UK reghez!) 6499,-
    Microsoft Xbox Live 4200 MS Pont Code (csak EU/UK reghez!!) 11600,-
    Microsoft Xbox Live 1600 MS Pont (Csak USA reghez!) 5399,-
    Microsoft Xbox Live 4000 MS Pont (Csak USA reghez!) 11200,-
    Playstation Network
    Card $20 (USA) 5800,-
    Card $50 (USA) 11800,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

MSN/email:[email protected]
  • GP2100
    Ez a kép rohadt jó, akár én is csinálhattam volna Jó hogy vannak ilyen elvakult antiwarezosok(a hülye szövegeikkel együtt), legalább van min röhögni.
  • Landor
    Personal MGC Information and Settings
  • Bogyi007
    No tényleg mit jelent ez a kiírás?
  • Bogyi007
    Bocsi azt hittem hogy a 69109-es hz-ra írtad a választ.
  • Bogyi007
    Beb***na amikor moddolatlan az Xboxom.
  • davidka003
    Már megint az a csúnya warez.

Ki van írva, hogy tilos de senki nem veszi észre.
  • Bogyi007
    Mi ez az üzenet a mygamercardos profilomnál?

Game Privacy Settings Enabled
  • Bogyi007
    Á semmi gáz, csak amikor elindítod a lemezt a Boxodban akkor kapsz egy szép kis üzenetet azzal hogy ha eredeti lemezt használtál volna akkor a visszaszámláló nem indult volna be. Ja azt hogy Jack Sparrow üdvözöl a kalózók táborában a tetted miatt.
  • KILLER2
    Szerintem az. Vagy fene tudja. Azért nem mindegy, hogy mikor ugrik réteget. Viszont én +os lemezt szoktam használni, ez meg mínuszt ír és én meg nem tudom, hogy mi a különbség :)
    Majd meglátod, hogy működik-e.
  • Landor
    ?
    konkrétan miben jobb ebből a szempontból?
  • Landor
    szerintem nem nagy gáz
  • Landor
  • Pókmalac
    császtok nagy gáz ha az imgburn irás megkezdésekor azt irja ki hogy
    "cannot set the layer break position when burning Dvd-R DL media...do you want to continue??"és az "yes" re mentem:D
  • Moby
    LÓL
    Ő már túl van rajta...
  • Prody
    :D:D:D:D