176894

-
Gabe18 #69179 Köszi a MS Pontokat Iceakos.
Gyors,korrekt bonyolítás.Mindenkinek ajánlható üzletfél.
-
Basszus, ilyen a híres GH dob? 

asszem ilyet sose veszek:D
-
Az kemény volt:D -
Mi multkor énekeltünk live-on.:D Nekem is jó hangom van
-
Landor #69175 az, ahogy 'éneklek' GHban, azt még magam előtt is szégyenlem XD -
alakítunk full bandát ?:D:D -
Landor #69173 újragondoltam.
mikor mehetek? :Ð -
http://www.youtube.com/watch?v=cY7F40JIeMU&feature=channel
Ez WTF?????????? XD -
Egyszerüen nem szeretem azt a zenét:) -
Nem azt mondtam, hogy nem izgalmas és kecinehéz a rb/gh, hisz tudom, hogy az :) De a dj hero is lehet izgalmas, amíg alig láttunk belőle valamit addíg ne ítélkezzünk
-
Olyan 2:20nál durvul:D -
Ez Sam-nek is ment:D -
Elöbb nézd végig ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=q4sHuFMgKQE
Aztán gondold újra :) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Landor #69166 a djherot is szívesen kipróbálnám ::D -
Experten a djhero is izgalmas tud ám lenni:D -
Landor #69164 mert először ki akarnám próbálni :) -

miért nem veszel te dobot?:D
-
Zene nem jön be, és a játék maga nem tetszik.
Persze te a zenét szeretheted, de a játék nem biztos hogy olyan izgalmas mint a GH/RB
-
Landor #69161 nem verem szét a lakást, igérem -
Amúgy mi bajod a dj hero-val? A stílus nem jön be vagy úgy maga az egész stuff? -
Landor #69159 na majd velem csacsoghatsz
-
Akkor ez így iszonyúszar :C
Később 4-en toltunk crazy crates-t a srác talált végre vkit, akivel tudott beszélgetni, olyan jól elvoltak, én meg irígykedtem :/ És kb minden 3-4. szót értettem rendesen, a többi elmosódott recsegés némi visszhanggal vegyítve... -
fosboxon jobbak a multiplatform címek mint pisi3-on, ezért
Egyébként én anno nem a szolgáltatások miatt vettem boxot, hanem egyszerűen csak olcsóbb volt, de szvsz nem döntöttem rosszul :D
-
Háát........
-
Én nem ezért vettem, én azért vettem, hogy ha később megunom, akkor tudjak rajta warezolni:D meg olcsóbb volt. -
Én nem fülesen hanem a tv-ből hallgattam, hogy mit beszélnek, de én sem értetem semmit. Jó, én hülye is vagyok angolból, de azért van, amit megértek. Na meg volt tegnap egy olyan jófejember, akinél szólt a metál, és elnyomott mindent, szerencsére megtaláltam a mute gombot:D -
Landor #69153 valszleg szar külföldre.
nekem eddig vezetékes volt, de már ha magyarral voipeltem az is elig volt érthető. külföldivel meg csak zaj. a wirelessemmel még nem próbáltam voipelni :) -
Jó, hogy szolsz.. Én is indulok ezért a címért :) -
Tegnap játszottam egy kanadai sráccal wormst. Volt néhány elég ügyes megmozdulásom, fel is vett havernak, beszélgetni akart... Volna...
Ti értetek bármit is ezen a fülesen keresztül? Mert velem előfordult, hogy a magyarokat sem mindig értettem (pedig a jó fülemre raktam
), ha valaki angolul beszél, az meg katasztrófa. Pedig nem vagyok annyira hülye angolból, anno még angol műszaki segítséget is nyújtottam telefonon és ott minden ok volt.
Tehát most csak az én fülesem ennyire szar és vegyek másikat, vagy az összes ilyen és lemondhatok a külföldiekkel való csevelyről? :/ -
Landor #69150 experten?! 
átmehetek kipróbálni?
-
Zsír. :D jól tolom experten :D és sokkal jobb mint a GHWT(-s) -
Landor #69148 tényleg
mesélj már, milyen a dob?! -
OFF
Enyém lesz a 70.000dik hsz, fogadok a rock band dobomra
ON -
Mit akarsz te másolni? -
Landor #69145 vareztéma volt már a héten, nem válaszolunk
-
És dob-téma sem
-
császtok
imgburnel lehet teljes Dvdt közvetlenül másolni hogy beteszem az irottat le "analizálja" azt betolom az üres másikat?:D gondolom ha van ien ott is számit a layerbreak megadása...NEroval nem müködne igy a teljes dvd másolása??gondolom nem:/ -
Landor #69142 na! a héten még nem volt kábelékérdés! 
valaki csináljon már a headerbe egy faq-t neki :D -
AKLaciAK #69141 Játékosokat keresek egy kis baráti GoW2 multira (horda, king of the hill, stb.)
Akit érdekel az vegyen fel ismerősnek: TheronLaci néven keressetek. Egy haverommal mi napi rendszerességgel játszunk, csak hát a botokkal elég rossz. -
buzassy #69140 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha monitoron szeretnék játszani, aminek van VGA ill. DVI csatlakozója, akkor ezt hogyan tudom rákötni az Xboxra? Eddig mindenki azt mondta, hogy vmilyen VGA kábellel, de láttam egy két helyen HDMI to DVI kábelt is, azzal nem lehet? A DVI-nak szebb képe nem, mivel digitális?! És még egy kérdés, hogy az 5.1-es hangfalaimat hogyan tudom csatlakoztatni az Xboxhoz?
Eéőre is köszi, István