176876

-
Mert a Remaster szót már elhasználták arra amikor kiadnak egy játékot nagyobb felbontásban.
Ez remake, mert eleve újra lett alkotva, új engine, átvezetők.
Nálam legalábbis nem ugyanaz a 2.
Ezért nem GeoW Remastered a neve.
Régen a Resi 1-et mikor átalakították, nem Remastered lett, hanem Remake, a Remastered most volt amikor alapvetően nem nyúltak bele, csak felbontás meg ilyenek.
GeoW-ban konkrétan olyan részek vannak, amikor a folyosó pl nem csak abban tér el hogy az egyiken van élesebb textúra, hanem hogy az egyiken van a sarokban egy maszat, a másiknál meg tégladarabok. Nagyon nem egy sima Remastered.
Legalábbis az én értelmezésemben nem.
De nézd meg nyugodtan, amikben komolyabb változás van, azt nem Remasterednek hívják. Sokszor alcímekkel illetik. -
Miért nem remaster a GeoW UE ? -
Pontosítsunk, a Gears Ultimate, nem remastered. :)
Valamint az összes rész csak max úgy nyitottabb hogy messzebre ellátsz, de csőjáték mind. Legalábbis én nem éreztem egyik részt sem nyitottabbnak. -
Selminar #166140 Na vegigjatszottam a Gears Remastered-et: normal fokozaton 10 ora volt, nagyon tetszett vegig, de a helyszínek lehettek volna nyitottabbak. Ez a kívánságom viszont rogton teljesült ahogy elindítottam a masodik részt!
Ami a Styx-et illeti mar csak azert is orulok neki mert 360-ra nagy(!) kedvenc volt a Game of Thrones - ugy tudom ugyanazok csinálták.
Jovo hónapra x1-re a Sherlock Holmes lesz allitolag az egyik ajándék havi jatek, anno learazva megvettem es nagyon jo, tavasszal jon a folytatas.
Division betara meg kivancsi vagyok, hogy Destiny-e csak szornyek nelkul es "egy darab" helyszinen. -
Faszomba, látod ezt utálom benned, a memóriádat. :D
-
Dehogy kémkedek....Csak kibaszott jó memóriával rendelkezem :-D
Nem véletlenül tudok itt is mindig jó régi dolgokra vissza hivatkozni,hogy ki mikor mit mondott!!!:-D -
Hát én tapasztalatból mondom hogy ha 3 platformod van akkor is fanboy-nak mondanának, nekemis van 3 platform, mégis mindig az éppen aktuális platformról ha írok kritikát akkor én tuti a másik fanboy-a vagyok. :D -
Hja hát ez nekem nem megy. ÉN inkább azon vagyok hogy mindegyik oldallal jóban legyek, hiszen többször mondtam már, hogy ha tehetném lenne PC-m is meg PS4-em is. De ettől függetlenül is kapom az ívet, de nem igazán érdekel, én próbálok viselkedni. :D Ha meg utál valaki érte, akár itt vagy GP-n vagy máshol, nem érdekel. Az is egy vélemény. :) -
Huh ez milyen állat volt régen. :)
-
Neked ez az életed. :)
Kémkedsz. :) Én ha 1x emlékszem arra hogy talán megemlítette. Mondom nekem rémlett a dolog.
/// azért mindent nem tudsz. :)
Írtam amúgy hogy az a "te hogy a fenébe kapsz és én nem", nem a miértjének a megtudakolása akart lenni, hanem egy olyan "irigy vagyok, nehogymár neked előbb meglegyen" duma. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.17. 17:44:13 -
tudom hol laksz tudom a telszámod tudom mit dolgozol nem elég ennyi?
Sokkal több mint amire szükségem van itt a fórumon,de még is tudom :-D
Orirol tudtam azt,hogy nem kefires hanem sajtos...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.17. 17:41:15 -
Ha nem fikázol eleget ( akár céget, akár játékot ), akkor megkapod. Ez a trend ma. Naprakészen kell lenni abból hogy szaraEA, rohattMS, gyengeXbox, 1 frém, 2 frém, 60 frém, 30 alatti frém, látótáv, konzolon low, PS4+PC.
Ha ezeket szépen fújja az ember sok spanra tesz szert, ha nem akkor még több ellenségre. -
Nem talált.:S -
és majd zöldet mondasz -
Mondjuk nem tudom ez miben fanboy-ság másnak.
Max ha dolgozol akkor részrehajlás, de a fanboy-ság az szerintem más. :D -
Barna!
-
Te tudod milyen a szemem színe? :)
Azért ennyire ne, napi szinten azért nem. :D -
Ja emlékszem hogy valami összeköttetése van, de nem tudtam pontosan hogy mi. Mármint ez a sajtos dolgot nem tudtam így konkrétan. :D -
Szard le...
Én az életben is leszarom más véleményét ...Tedd te is ezt
Hidd el működik gondolkodás nélkül át kell ezeken lépni és tökéletes életed lesz...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.17. 17:36:16 -
Ja ja nekem is gyanús a srác...
-
Hja meg is kaptam már pár helyen, hogy leállhatnék a fanboysággal. -
Lefizette a EMES! -
Akkor ezért hájpolod itt a játékokat.
-
kb 100x írta már...A halo megjelenésekor napi szinten írta ezt az infót,hogy mikor kapja meg a példányt meg mit ír majd és mesélt a játékról és lehetne sorolni,hogy még mi mindenről tudható ez...
-
Ezeken én mindig elborzadok,hogy emberek akik napi szinten itt vannak ilyen dolgokat nem tudnak a másikról... 
-
Hja, így is mondhatjuk. -
Basszameg.
És télleg, ezt eddig nem láttam. :D -
vg #166116 Ott, vagy itt van a böngésző által megjelenített oldal jobb felső sarkában a link... megtalálod? :) -
Mi az a gamepod? :D
Télleg nem ennyire nem ismerem őt, csak itt sg-ről. -
vg #166114 Tényleg nem tudjátok, hogy a gamepod-on ír cikkeket, teszteket, ilyemiket? Ne má.
-
Ulthane #166113 Bérfirkász? :) -
Sajtos vagy? :) -
Előbbi. :) -
vg #166110 Ő bankfiókban vezető. -
Ulthane #166109 És te melyik vagy? :) -
Sajtósok, gamer youtube-osok. -
Ulthane #166107 Kapjuk? Ki, mi és hogyan kap review copyt? -
Ulthane #166106 A gwg játékok szart se. hacsak nem profillal együtt adod el. Én azért 100-nál erre többet mondanék, -
Akkor abban fizetnék. :)
// nagy haverom mondja mindig, "Vatikáni valutában fizetek!" :D ---> (Isten fizesse meg!)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.16. 20:04:32 -
Pénzbe nem kifejezhető... :-D örülök ha ezt a 3at amit megígértem már megtudom csinálni időhiány miatt...