176895

-
"az Xbox 360 Arcade is olcsóbb lesz, mostantól 62 ezer forintos áron lesz elérhető"
Már most is lehet kapni 44ezerér... fail -
RYO21 #69621 Regiont/Country-t hogy lehet megváltoztatni? (xbox nélkül?) -
Unreal1942 #69620 Amit már sejteni lehetett egy ideje. -
THX! Egyébként most kutatom a sok lehetőség közül a legmegfelelőbbet. -
Rengeteg bolt/magánkalmár van, ami postáz is. -
Uraim!
A Test Drive Unlimited című játék ms pontokért letölthető a box online felületéről? Anno PC-n sokat nyomultam (és mivel nem volt elég megfelelő a hardverem sajnos szívtam is) vele, és nagyon kéne. Vaterán múltkor volt fent egy licitre, de elvitték sajnos. Kapható ez a játék még újonnan? Sajnos itt Nagykanizsán bezárták azt a kurva 576-ot, úgyhogy ez a lehetőség kilőve. Előre is köszönöm. -
Landor #69616 megjöttek a pólók!
-
Akkor te megtanultad az összes lépéseket, milliméterre hol álljon a karakter, mászás közben hogy hol legyen a bal kezén a kisujja, az egész koreográfiákat? Tényleg Gratula!
-
Ezt ne kérd mert ha megismered, valóban öngyilkosságot követsz el. 
-
Hogy van ennyi türelmed? :( -
Landor #69612 grat
-
-
Landor #69610 van switch, úgy hívják, hogy AV erősítő :D
egyébként még itt nézz szét, itt láttam mindenféle hdmit.
-
nekem is ilyesmi van de az csak vga:C -
A pc nekem is vga-n van, a box pedig dvi-n :D Én nem próbáltam vga-n a boxot így nem tudok véleményt nyilvánítani :) -
Hm tenyleg igazad van, digital es analog kozt lehet valtani egy gombbal...kosz.
Eddig ugye soha nem kellett hasznalnom, igy nem is ugrott be ez a lehetoseg.
Viszont leteszteltem a HDMI-DVI csatlakozast es azzal nekem sokkal jobban tunik a kep mint a VGA-val.
VGA-val (eredeti MS kabel) szellemkepes kisse es a minosege nekem kb a HDMI-s kb 70%-anak tunik, hdmi/dvi-vel szinte tueles a kep, nagyon tetszik.
Mondjuk kicsit jobban is latszanak a pixelek, konturok, tehat a VGA-sal mintha lenne egy durva "elsimitas vagy blur" de en jobban szeretem az eles kepet.
DVI/DVI switch jonne be a legjobban ha letezik ilyen.
-
Mind 2 kábel be van dugva és egy gombnyomásra lehet váltani :D
Ilyenem van (kép). Ott oldalt vannak ilyen minták (:D) és mögöttük gombok vannak (értelem szerűen :D). Ha a felső nyíl mögötti gombot megnyomom, akkor "átvált a másik csatlakozóra"... :) De szerintem a tied is tudja ezt...
-
Hogyan is?
Van VGA es DVI csatlakozom is.
Nekem mondjuk jobban bejon a HDMI-DVI csatlakozo, tehat annak a vegere lenne az igazi valami DVI/DVI switcher szeruseg. -
Gondolom van a monitoron dvi és vga csatlakozó is. Ha igen, akkor elvileg egy gombnyomásra át lehet váltani a másikra. Legalábbis nálam igen :D -
iet kerestem én is...
van 10ezerért
de annál ha nincs asszem a 2. ps2 billentyű is csatlakoztatva, akkor nem kapcsol át...
nah nekem szerencsém van mert volt egy letöltő gép, de nekemis jó lenne 1... -
Letezik-e vajon olyan eszkoz, "switch" amivel monitort konnyen valthatok PC es Xbox kozt, hogy ne kelljen folyamatosan ki-be huzigalnom a kabelt? -
Senkit nem akarok megbántani,de ezen a forumon mindig van valaki önkéntes aki kinyilt bicskával várja,hogy bár ki irjon 1 sima nagy A betüt amire lehet ugrani.Vicces
mivan mivan mivan!
-
Landor #69600 én sem vágom, kérlek mutassátok be Őt -
Akkor baj van a humorérzékemmel
-
Nem,de nem is lényeg!!
Amit irtam az csak szimpla VICC
Bár itt ezek a dolgok áhh inkább nem mondok semmit
-
Vágod egyáltalán kiről van szó? -
igen csoportos öngyilkosságot fontolgattunk!
-
:DDD -
CSÁCSUMICSÁ! Már nagyon aggódtunk miattad, hogy hol vagy
-
tudom kék tabi...
ne baazzz áll mehetek rámászni az aszonyra!
-
Erre nem is gondoltam
-
Landor #69591 Biztos mert túl hideg a játék.. >D -
NHL 2010 demoja alatt miért szeret lefagyni a box? Eddig 2-ből kétszer megcsinálta. -
És a szemölcs a lábamon,....az smafu?
Nézem hogy egyre több Xbox Live Arcade genre jelenik meg. Á..ez amolyan fél alkotás..nagyon punnyadt az MS "gyártásvezetője"
Ez a Atomhex is talán egy 8 bit-es játék.
Amiben biztos bizhatunk a Halo 3: ODST meg Modern Warfare 2 -
Van dobom :D -
"Itt csak kulturált probléma megbeszélés folyik!"
Wake up, Neo... -
A ticsába...lejárt a vipságom. szomorúságosságosság. -
Te figy, nincs azzal ám semmi gond, ha valakinek lepottyant, születni is tudni kell
Én pl. teljesen korrektül el tudnám viselni :)
Másik: azinternet, aforúmok, főleg aközösségioldalak szerint 6millió sikeres ember országa vagyunk. Mindenki: gecigazdag, sikeres, sportos, kéthetente van világkörüli úton, és minima mesébe illő a házassága/kapcsolata. Mindeközben a többség élete a valóságban a langymeleg középszar alatt kettővel (a válság óta néggyel), 70 kilóval zsírosabb, IRL állandóan a szar munkája miatt csipog, kapcsolata nincs másfél éve/a házassága egy rakás szar, emiatt iszik is rendesen, és a négyosztvakettőhöz 15 percig keresi a mobiljában a kalkulátort.
Ha perpill semmilyen lcd-re nem futja akkor ez van, akkor sem okosság, hogy ideologiát faragsz köré, mely szerint egy középszar nem jobb konzolhoz mint egy crt (de, az), ha lesz guba egy közepesre meg kell venni azt, ha azután lesz csúcskatra akkor meg olyat. Kb ez lenne a normális ügymenet. -
Felesleges visszaolvasnod tömören ennyi történt!
kábel,kábel és megin kábel,prody dob van nincs ,de talán,áááá mégse,de mégis,kábel,lcd 720 i/p vs lcd 1080i/p és + monitor na és crt,kábel,Kontroler vs xfps,Warez,pc vs box,kábel,demo warez,Iceakos lista,ezek minden formában és sorrendben!Némi game és DB frissités bla bla,és még pár dolog amit észben se lehet 1 nap után tartani,de semmi világmegváltó sem.
-
Amugy meg a veszekedés álltalába heves hangvétel pocskondiázás,na az itt nincs
!Itt csak kulturált probléma megbeszélés folyik!