176895
banner
  • akyyy
    én úgy halottam nem lagol, de kipróbálom már, nem kerül semmibe se
  • PoisonChihuahua
    Az XlinkKai-t NE hasonlítsd a LIVE-hoz, mert azzal nem megy minden játék, csak amiben van LAN lehetőség. A LIVE egy szolgáltatás, ami nem csak a multit jelenti (demo, dlc, stb), ellenben az XlinkKai-al ami csak összeköt X gépet. Plusz mivel nem netes játékra tervezték ezt a funkciót, hanem helyi játékra, így a minőség sem lesz a legjobb, magyarul laggol mint állat. Én kipróbáltam, de számomra hasztalan.
  • Landor
    5
  • PoisonChihuahua
    "végy sok dollárért X360 játékokat"
    Mutatja pontokban is, csak meg kéne nyomni az Y-t...

"asszem az INDA játékok (olyan kb mint az arcade szekció, csak régebbi játékok..."c64 szintű")"

Na ez a csúcs. lol
    Azok un. Indie játékok amiket az XNA Creators Club tagjai készítenek. Ezek játékosok által készített játékok. Én is tag vagyok (sulim révén ingyenesen), én is készíthetnék, ha akarnám és lenne rá időm. Ráadásul ez nem újdonság, mert a frissítés előtt is volt, csak Community Games néven. A frissítés csak a nevet váltotta le...

FAIL (hanyadik is?)
  • Landor
    rendes :D
  • Miley Cyrus
    ti amugy rendes Xbox Live!-on játszotok, vagy ezzel az XLinkKai-n?
  • akyyy
    miért lesz lllllllllll4ezerrel a pc-s cod mint az xboxos?
  • koryne
    Háttemeg?! :D
    Gúúúgli!
  • Laci08
    Hali!

Olyan gondom van hogy próbálok regelni a liveon új profillal. És miután beírom az emil címet és a jelszót. Service unavailible t ír ki . Ezerszer próbáltam már. valamit elcseszek vagy másnál is volt ilyen probléma. A segédletet néztem de a szerint nyomattam. Eddíg a többi profilomnál semmi gond nem volt. Ha valaki tud segítsen ezügyben . Kösz . Csá
  • Miley Cyrus
    49.99700 U.S. dollars = 9 383.82132 Hungarian forints
    Nemis drága?
  • Landor
    mennymárinnen te sátán küldötte!
  • Gery85
  • akyyy
  • Zs0lt1
    na ki a nub? :D
  • TDC Geronimo
    ja 43at akartam írni :D
  • Zs0lt1
    qss jó!
  • TDC Geronimo
    community nub! -.-
  • Zs0lt1
    emberek, mi a különbség a jasper és a falcon alaplapok között?
  • Adi
    Ok köszi!
    Mert meglepődtem mikor bekapcsoltam a boxot így 3 hét után!:)
  • bardocz
    NHL nincsen live-on, és engem most csak az érdekel, mert amúgy nem szeretem a sportjátékokat. Fifát már max haverokkal fogom játszani, az meg ritka. Viszont a hoki nagyon megtetszett. Néha már gólt is lövök a demóban:-D
  • DöflingR
  • Totti5
    pedig érdemes kipróbálni a 2k játékait lehet hogy jobb, én néznék belőle demókat és teszteket és a jobbikat választanám
  • akyyy
    Hol írja hogy nem jött ki most is egy frissítés?
  • Totti5
    azon kvül hogy sosem azt csinálja amit akarok és ahhoz hogy egy egyszerű erős felütést kivitelezzek 3 féle gombot kell egyszerre nyomni össze vissza hogy sikerültjön azt kell h mondjam egyátalán nem, teljesen elavult
  • DöflingR
    Ezzel így könnyebb lett a játék? Analógot vágom milyen, de a gombos update-et még nem töltöttem le.
  • bardocz
    Köszi!
    Maradok az EA sportnál, megszoktam az irányítását:D
  • Totti5
    Kijött az FN4hez tegnap a origial gombos iránytás, mert nagy volt a sírás rívás hogy ez a szemét EA hogy merte analógra rakni azt. Nos az EA csak egy jobb irányítási módszert alkotott, visszatettem gombosra és azt kell mondjam hogy egy elavult rendszer, azonnal vissza is álltam analógra amivel oda ütök ahova akarok és úgy ahogy akarok.
  • DöflingR
    Ő azt is kérdezte, nem zavar?
  • akyyy
    ez még a régebbi nagy nyári frissítés nem zavar?:D
  • DarkSector
    mien hdds.bin?
  • Moby
    MWUHHAHAHA
    Na és vajon mekkora hdd van a foskuckómban? IGEN! :D
    Nagy szeretettel várjuk a hdss.bin-t :D Mondjuk nemtom minek, de jó érzés lesz, hogy nem csak a felét használhatom ki végre...
  • DarkSector
    hhuhhuu
    hol kezdjük...??
    sokminden.

szinte legtöbb a microfos pontokra épül...
    - van itt öltöztesd avatarod extra cumókba, sok pontért...
    - végy sok dollárért X360 játékokat (eddig csak sima xbox játékokat lehetett és pont-ért nem dollárért.)
    - my xbox menüben van egy új menüpont
    - vanalmi netfix, vagy mien ingyenes (állítólag) filmnézegetős goldos cuccos
    - asszem az INDA játékok (olyan kb mint az arcade szekció, csak régebbi játékok..."c64 szintű")
    - a többit vagy nem vettem észre, vagy nincs...
  • DarkSector
    Trial HD-re gondoltál???
    az nagyon zsír arcade cucc...:D

hol meik mappon és mennyi a record?
  • Landor
    szevasz Csocso
  • Harlekin
    Ok,de ő sehol nem irta,hogy külön hangfalon szeretné a hangot megszolaltatni.Ezért nemértettem a hszed hisz HDMI-n a hang is megy a TV-be
  • CSOCSO
    Nah... boldogsag van!!!!! vegre visszakunyeraltam a gepemet az ocsemtol :D

aki tudna az vegyen fel mert a nagyon sok emberol mindig mindenki offline :(

kb ket evvel ezelott vettem fel par embert... (30-40?)

CSOCSO neven vagyok.

most eppen a TRIAL jatekot nyomom... aki akar jojjon dontse meg az idoimet :)
  • PoisonChihuahua
    Itt olvashatsz az éppen aktuális frissítésekről. (Egyébként benne van a bannerban.)
  • Adi
    Srácok, mi frissült most a Dashboard frissítésnél?!
  • Miley Cyrus
    'Biztos, hogy fiú vagy?'
    Igen, a fityegö valami biztositja...:)
    Most van elöször X360am...szal béna vagyok mégxd
  • theone91
    Biztos, hogy fiú vagy?