176898
banner
  • Zozo76
    Hat szerintem ha mar flashelt akkor nem fognak vele foglalkozni.
  • Laci08
    üdv!

A gépem 10 perc után kikapcsolja magát és 2 piros led világít a bekapcsológombnál. Ezt a michrosoft szervíz javítja akkor is ha fleshelt a masina? Vagy esetleg tudok csinálni vele valamit hogy megjavuljon.
    Előre is kösz
  • Moby
    Xplorer360
    Minek az neked?
  • DarkSector
    oks itt az alkalom :D

monnya meg nekem valaki, hogy miképpen lehet megnézni pc-n az x360-as vinyón a fájlokat?
  • koryne
    De akkor miért mondasz hülyeséget? Miért nem hagyod, hogy olyan válaszoljon, aki tudja is, hogy mit beszél?
  • DarkSector
    énis bírom...csak miért is?
    mert nem tudtam ezt a 2 dolgot pontossan? mert talán nem érdekel?
    ez aztán nagy baki...
    elnézést is kérek...
  • DöflingR
    Bírom hogy mindíg failozod darksexxx-et:D
  • DarkSector
    THX...
    mondtam is asszem, hogy fingom nincs a dologról, mert mostanában ritkán voltam boxközelben, de thx a javításért...
    jah és grat ahhoz a indie-hez vagy micsodához...

jah és nem fontos, de miért indie a neve, és bárki készíthet ien játékot???
  • Harlekin
    El kell,hogy keseritselek,Te is pont ugyan ebbe a világban élsz,csak max csukott szemmel jársz!
  • PoisonChihuahua
    Milyen kis bizarr világban élsz te...
  • Landor
    akkor szívesen :Ð
  • akyyy
    mondom már megvan, megleltem, kikapcsoltam, de utálom az ilyet, ami nem közvetlen linkel teszi lemondhatóvá, kikapcsolhatóvá a hírlevél küldést, amúgyse kértem sose, nemtudom miért kezték el küldeni.
  • Landor
    valamit nagyon elbánézol akyyyc :D
    akkor nemtom.. tedd bele a spamlistádba a *xbox*-ot
  • akyyy
    már megleltem, de nekem ezen a linken a főoldal jön be
  • Landor
    ki ne töröljem helyetted?! (igen, azt :D)
  • Harlekin
    Mérget azért ne igyál rá,hogy nem megy lite on-os gépeknél a dolog!
  • akyyy
    ezen nincs, illetve de, egy link, de ott sehol nem lehet beállitnai hogy nem kérek emailt.:(
  • Landor
    gyakorlott internetfelhasználóként tudhatnád, hogy minden legal newsletter alján találod meg a megfelelő információt a leiratkozáshoz.. ;>
  • akyyy
    Hol lehet leiratkozni xbox hirlevélről mert csak küldik küldik küldik. nem kell! :@@@
  • Harlekin

TEEEEEE okoska,miért kell neked a poént mindig lelőni!!
  • Moby
    Csak halkan súgok minden érintett félnek: egy baromságra pörögtetek rá. Én nem ismererm ezt az infectus csipet, meg sokminden mást sem, pusztán józan paraszti ésszel:
    - az új foskuckóból keyvault kell
    - mivel encryptálva van, decryptálni kell, azaz cpu key kell
    - amennyire képben vagyok ezzel az egésszel cpu key csak bizonyos(régi) kernel mentén hozzáférhető, az új masinériákat viszont nem tudod visszafrissíteni (fuse problem).
    Én nem vagyok ebben benne túlságosan, de azt sejtem olyan dolgról diskuráltok ami elég régen nem működhet szvsz.
  • Harlekin
    ŐŐŐŐ kicsi játék a gondolatal!
    Pistike visszaviszi a tegnap (3 napja van rá)vett gépet a nevenincs sjupemarketba.
    Csókolom ez nem köll felszolitásal!!!!
    Pultos-Miért nem kell
    Pistike-azért mert!
    Pultos-ok visszaveszem csak pill,mert szét kell szednem megnézni,hogy a chip babrálva lett-e!
    "pultos elszalad 10-es 8-as torx kulcsér meg a xbox fül kiakasztojáért."
    (persze már mögötted anyáznak,mert miattad nem tudnak a kocsiba 100-ast váltani,és a frissen vásárolt orrszörnyirot garipapirt sem tudják pecsételtetni stb)
    Lényegtelen türsz-megérkezik emberünk és 10 perc alatt szétszedi és nem lát semmit!
    Itt a mese vége!
    A valoságban,meg bele se néz,szal még esetleg téglát is tehetnél bele ,mert fogalma sincs miaz amit visszavittél.
    Majd este beküldik a raktárba a cuccot(nem vihetik ujra az eladótérbe,mert bontot)a többi hibás,garis,téves,romlot szar stb dologal.Aztán az ott fog rohadni jo sokáig,mig valami élelmes dolgozo ki nem böki és nyakon nem csapja!És persze majd rohan vele vissza,hogy nem megy a live!!
    Sajnos 1 szemét világba élünk,és szemesnek áll a világ!!!
  • Landor
  • akyyy
    verbatim kiadás
  • bardocz
    Hogy lehet az, hogy NHL 2010-et már árulják jatekaim.hu-n, amikor elvileg szept. 15-én jelenik meg?
  • PoisonChihuahua
    Mink eztet itten igy monjuk...
  • PoisonChihuahua
    "kishazánkban is létezik a téves vásárlás"

A művelethez szét kell szedni a gépet és rárakni a chipet az alaplapra, hogy kiolvasd amit kell, aztán leszedni az alaplapról és végül összerakni a cuccost, plusz a gép ezután használhatatlan lesz LIVE-on. Egyáltalán nem feltűnő...
  • Landor
    nincs olyan hogy 'azt', te paraszt :D:D:DD
  • Harlekin
    Nem akarok tippet adni,de elég ha annyit irok,hogy kishazánkban is létezik a téves vásárlás.És van még más is,de...
    Amugy meg tényleg marhaság és ezér nem rohannak+a macera stb
    De a lényeg a megoldhatoságon volt és megoldható!!
  • PoisonChihuahua
    "megoldható"

Dehogy megoldható, komolyan honnan szerzel? Haver kölcsönadja az alaplapi számát (amivel hazavágja a sajátját is) vagy mi? A neten van egy rakás videó erről, techbuzikak jó ez, vagy akik szeretnek barkácsolni, azoknak úgy is vagy 3 boxuk van amiből ilyen neoncsöves hibrid szarokat építenek, érdekességnek jó, de rohadtul nem életképes, ha az lenne mindenki rohanna infectus chipet venni...
  • Harlekin
    megoldható
  • PoisonChihuahua
    Infectus chip kell hozzá, amivel átírod a gép alaplapi számát, de sokat nem érsz vele, hisz kell hozzá egy másik, nem bannolt Xbox360 érvényes alaplapi száma, azt olyat honnan szerzel?
  • PoisonChihuahua
    Hajrá...
  • Harlekin
    Lehet is meg nem is!
  • Harlekin
    Neki is betonozott heggesztet hdd van a gépén mint nekem!És ha kiad az ms 1 250 gigás vinyot akkor a bin filet le lehet rola szedni,és a jelenleg 120 giga helyett 250 gigát fog látni és használni a box a henkelt hddből!
    MUHAHAHAHAHAHAHA
  • Grizzly4x4
    Azért mert nem értesz hozzá attol még ne írj hülyeséget XlinkKai nem lagol minden a hosttol függ. Én szoktam játszani rendeszersen egy jól bevált társasággal és például GRID PGR4 GOW2 10xer élvezetesebb mint a sok külföldi 10 éves pszihopata kiskölyök vihogását meg értelmetlen beszédét hallgatni egész játék alatt. Amugy még télen vettem 3 hónap Live-ot de kb 1 hónapot sem használtam ki belőle mert mindegyik játék egy kalap fos, ha ismretlenekkel játszol. Egyedül ARMy2-őt meg a fifát élveztem nagyon valamelyik baráttal.
  • Miley Cyrus
    Hátha beszüntetik akkor az már 'érték'-nek számit, mert már nem lehet kapni:)
  • DöflingR
    Nem.
  • skate00
    Ha beszüntetik a Premium Box ot olcsóbban lehet majd kapni?
  • akyyy
    nem warez topik:P