176898

-
Bárcsak már elmondhatnám magamról, hogy az enyém:D De várnom kell még október végéig =\ Egyébként GH-t meg felesleges így lehúznod.. :) -
Ez a te játékod? -
Pfff :DDD -
egy idétlen játékgitáron nyomogatsz gombokat, nekem senki nem adja be h ez egy hardcore játék (akármelyik része), elismerem hogy poén, cool meg minden, én is játszottam vele, de akkor is -
király :d -
Made in ... uhm ...BY PRODY! -
Made in China?
-
Meleg Antal tréler, gecók! -
Má megvan 2 hete kb és naponta használtam több órát... de mivel oskola van ezért max 1 órát dobolok naponta. És semmi baja nincs, egy karc/nyom nincs rajta! ez minőség ! -
Amugy viccet félretéve mennyit bír a cucc.Ahogy a neten néztem toldozva foldozva volt pár dob rendesen! -
Jah ez lemaradt 
-

-
Jah vett a zeptertől 1 lábos készletet,azon nyomja!Nagyon megy neki!!! -
Igen
Csináltam egy Rock Band-es videót... Erre jutyubra 2 és fél óra feltölteni -.-' hát ezért szenvedtem? -
Ezért tart itt ez az ország,meg ez a szerencsétlen labilis forum,mert nincs senki,aki segitő kezet nyujtana 1 elesett usernek,aki szeretne a mélységből,és sötétségböl a magasságokba emelkedni,és erre a legalkalmasabb embert ajánlották neki!Szégyen és gyalázat,hogy nemet mondasz! 

-
van dobod? zsííír
-
No, szóval, továbbra is survival horror wanted van. Egyre elkeseredettebben :( Nincs valahol, valami, valami-valami sötétben megbújó, régen elfeledett, sűrű aprókat szuszogó kis title, amit kinyitva a világra szabadítaná az évszázadok alatt felgyülemlett kínt és gyűlöletet?
Nagyon vágyom már a ps3-as siren-t... -
Landor: Du Hast-ot imádom! De nem egy durva szám eljátszani GH-ban ppfff
Harle: NEM ADOM A ROCK BAND DODOMAT SENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
várj...ööö...nem? -
Ja hogy... az ott az? Bááázzz... néztem-néztem, hogy mi a tököm lehet az a felület ott a háttérben, de sosem jöttem rá. Bámulatos hol tart a tudomány. köszi. -
Landor #69965 
-
Pösti vagy?Ha igen!Akkor Moby megoldja neked,ha szépen megkéred!!!
Moby
-
Casual noob játék? Akkor a Guitar Hero 3-ban Expert-en játsz végig egy számot is. :) -
az tudtommal a háttérfelület, amire tölti a winfost a gépezet..nem? -
"ha látnám, hogy mi a frakkommról van szó, akkor tudnám, mert tudom mi a dos, meg hol van" - értem. hol van?
-
-
de ha nem tudom miről beszél...
ha látnám, hogy mi a frakkommról van szó, akkor tudnám, mert tudom mi a dos, meg hol van...de ehhez gondolom az oprendszer előtt kell tenni valamit, mert ha betölti a winfost akkor már ugye nem lesz dos.
de ebből a 2 szóból nem vágom hogy mikor mit hogyan... -
5-k ér megveszem a dobod!!
Jó lesz valamire pl: pohártartó,vagy fikusz alátét!
-
mármint a seagate- vinyot hagyom...és nem rendelem meg...:D -
a guitar hero az alapból casual noob játék, az egész alapkoncepció erről szól, MIVAN? -
-
Hát,hogy is mondjam megbántás nélkül 
Ha ennyire nem vagy tisztába a dolgokal akkor bele se kezdj egyedül!
DOS-os hülyesé???Ha az első lépésnél megakadsz a másodiknál keréktörés lesz ezért ne kezdj bele!
Nem bántásnak szántam jótanács!
Tudom senki nem úgy születik,hogy ezeket tudja,de ezek ugymond alap dolgok,és... -
"akkor csak annyi kérdésem lenne, hogy az a dos-os hülyeség mi akar lenni"
Szerintem ennek sírás lesz a vége...
-
Ennyi?
Nem vagy valami kitartó,mert ez az ötleted a fellobbanás elött kihunyt!
9000-ér lenne 120 giga vinyod!
-
nah néztem a folyamatot...
akkor csak annyi kérdésem lenne, hogy az a dos-os hülyeség mi akar lenni, mert az első lépés nem tiszta, hogy mi az a dos-os patrició, és hogy hol lehet a parancsot begépelni...tán total commander alsó csíkja lenne ez???? -
jah
jo akkor hagyom
de eredeti 20-as is seagate vinyó....:S -
Na akkor az mégjobb!!
Ezzel a megoldásal csak kimondottan a WD vinyok mennek ne is kisérletez mással,mert nem fog menni!!! Az 1 dolog hogy a MS Seagatet használ,de nem tudod rátenni a .bin filet és nem fogja felismerni a box. -
thx rendes tőled.
a ház dolgot megoldanám, mert a régibe cserélgetném egyenlőre. 5 perc a csere...nem nagy gond.
vinyó az seagate már van...mert előre megnéztem és összes eddigi seagate vinyóm Microsoft által aláírt, vagyis ez már megoldódott, és folyamatban van a vinyó rendelés.
hallottam hogy valszeg ez a fatX-et használja, ami egy uj mod a formatálásnál.
én csak véletlen láttam most win7-nél, mikor formáztam pendrive-okat. -
Jahh a progi HDD hackr!
Tömören a dolog a WD vinyó be a pc be SATA csatin gép indit DOS-ba hdd hackr indit feltölt a vinyora a 120-as vinyohoz tartozo hddss.bin fajlt,majd közli,hogy van 1 xbox 360 120 as vinyod és örülsz!
-
Western Digital 2.5 sata vinyok a jók!Bár mekkora vinyot vehetsz,mert majd ha jön a nagyobb box vinyo csak felokositod hozzá!Ha garis a géped ne szenvedj a forrasztrásal rendelj tokot Tok
Itt olcson kapsz 160-ast HDD