176898
banner
  • Harlekin
    Könnyű szétszedniígy
  • Harlekin
    őőő... utánna nézet"amely a játék franciaországi disztribúciós hálózatán belül történt a szeptember 22-ei megjelenés előtt."
    Na az pont 20 nap

• TDC Geronimo
    43%os növekedés az xbox360 eladásokban az árcsökkentés óta.
  • Grizzly4x4
    Basszus srácok engem is eléggé kezd érdekelni ez az olcsón 120 giga megoldás? Nekem a dosos rész szerintem mennem mert amit eddig olvastam az nem nagy kunszt de viszont a 20 vinyó tokját szétkapni az már lehet hogy bajos nálam mert sose voltatszm az az ügyeskezű ezermester? Könnyű szétszedni vagy ahhozkell valamennyi szakértelem? Ilyen heggesztésekbe mint amit harle csinált bele sem merek gondolni.
  • jozz
    Sziasztok!
    Van arra mód hogy kideritsem, a gamertagomhoz milyen emilcím tartozik?Attól tartok elfelejtettem viszont szükségem lenne rá mert csatlakozásnál meg akarja változtatni a jelszavamat.
    köszi
  • Totti5
    20 nap múlva jelenik meg, ő meg egy hónapról beszél, nézne utána legalább
  • Moby
    Már a megjelenés előtt ellopták a Halo 3 lemezeit
  • Harlekin
    Figy Én is és Moby is megcsinálta,mert henkelt a hddnk!Ezért tudjuk ,hogyan és mit kell!Máshol se fognak tudni erröl többet elmondani,olyan 1szerű az egész mint a faék.Csak nálad ott kezdődik a baj,hogy nem tudod mi a fa és hogy néz ki az ék.Ismétlem nem bántás csak szemléltetés.Minnél több választ fogsz kapni annál inkább fogsz belebonyolodni!
  • PoisonChihuahua
    Az a legegyszerűbb ha csinálsz egy MSDOS rendszerindító lemezt:
    Link
    A floppy-ra felmásolod a leírásban említett két fájlt, aztán követed a leírt lépéseket.
    Az egész procedúra lényege csak abból áll, hogy a HDD-re felflash-eld a HDDSS.bin fájlt. Ennyiről szól az egész.
  • DarkSector
    de mindegy nemlényeg majd megkérdezem valahol ahol már csinálta valaki.
    azért elolvastam 100x-is, de nem vagyok programozó...ieneket eddig még nem kellett csinálnom...vagyis én ne linkelgetéseket kértem, arra amit már többször elolvastam, hanem konkrétan hogy mit kell csinálni.
    mindegy majd meglesz ez is...

azért thx
  • DarkSector
    nah 2 kérdés. mien dos rendszert?
    és mien dos patrició???
    hol lehet letölteni?
  • PoisonChihuahua
    Az Xbox LIVE-os account-odhoz hozzárendelt Windows LIVE ID megváltoztatható az Account Management >> Change Windows LIVE ID alatt, a gond csak az, hogy ahhoz kéne neked a megváltoztatandó acc. jelszava. :)
    Az elfelejtett Windows LIVE ID jelszava kétféleképpen hozható vissza:
    - Ha adtál meg másodlagos E-mail címet, arra kiküldetheted a jelszavadat.
    - Ha adtál meg biztonsági kérdést, akkor arra válaszolva megváltoztathatod a jelszót.
  • akyyy
    09-est találtam de ez szar:S ha sárgazászló van, auto vezérlés van, nem én megyek, ez igy nemjó:D meg kiimarad a sok baleset igy, kimaradok belőle, visszajátszani se lehet, pedig ez a nascar lényege
  • jozz
    Ha létrehozok egy másik hotmail-os címet és oda irányítom?Elfelejtettem a régit :(
  • PoisonChihuahua
    Lépj be itt és írd át a címedet egy, az Xbox LIVE-os regisztrációd régiójának megfelelő valódi címre (étterem, nagykövetség, stb).
  • jozz
    Sziasztok!
    Szerettem volna felmenni live-ra de nem enged.Azt irja változtassam meg a windows live ID-mat...Mit kellene tennem?
  • PoisonChihuahua
    Mit nem részletez???

"Szükséges eszközök:
    Floppyindító lemez vagy merevlemez/ USB kulcsra telepített DOS rendszer."

"Másoljuk fel a „DOS" partíciónkra a „hddhackr.com" programot
    Másoljuk fel a „20Gb" vagy a „120Gb" mappából a „HDDSS.BIN" fájlt a „hddhackr.com" mellé"

Olvasd már el a linket könyörgöm! Legalább 1-szer, hogy megértsd.
  • Minstrel
    azért Forza-ban se mindegy, hogy milyen autót akarsz úton tartani, pl. az oválpályán egy 1000lóerós charger-el már küzdeni kell rendesen, hogy ne sodródjon ki a kanyarban

a NASCAR kormánnyal mindenképp jobb, de kontrollerrel se lehetetlen
  • bardocz
    Már volt valami értelme:D
  • akyyy
    De azért elbasztuk a téket, :D
  • DarkSector
    de láttam már.
    csak eddig nem kellett használnom...
    csak azt nem vágom, hogy mit kell hová másolni???
    penről a fájlt a hdd-re vagy mi?
    penre tegyem a hddheckr és bin fájlokat...
    ezt nem részletezi.
  • DöflingR
    Ték :D:D:D
  • Apus
    nehogy tékeljen valaki:D
  • bardocz
    Nem, de eddig én azon nőttem
  • DöflingR
    De a wt most kölcsön van adva, szal azzal semmiképpen sem tudnánk játszani. Feltéve ha összetudnánk hozni mert általában csak pár menet hcsd-re megyek fel boxra..
  • akyyy
    Miért már elmúltál 18, hogy felnőtt vagy?:D
  • DöflingR
    Mind kettő van.
  • bardocz
    Sorry, de én szimulátoron, és kormányon nőttem fel:D
  • akyyy
    Hát mert béna vagy:D Simán lehet menni vele, legalábbis forzába. Igen, aki NFS2-őn nőtt fel, az tud, aki undergroudon, az meg NEM :D
  • Totti5
    Van demoja talán a 08nak. Olyan Nascaros:) nézd meg.
  • bardocz
    Szerinte csak ha van kormányod, vagy nagyon finom az ujjad. Én analóg karokkal nem tudok rendesen íven maradni...
  • PoisonChihuahua
    DOS

Gépindításkor F12-vel előhívod a BOOT menüt, azután bebootolsz DOS-ba (pen-ről mondjuk), majd követed az Xboxklub-os lépéseket. Ezen mi nem érthető? Azt ne mond, hogy nem láttál még BIOS-t vagy BOOT menüt...
  • Prody
    Na mind1 +9 és tékelem a 70.000-diket xD alszom inkább mint hogy itt várjak egész éjjel... Döfli várom a válaszod :D
  • Prody
    Döfli, World tour-od vagy Greatest hits-ed van?
  • akyyy
    Nascar jó jáéték boxon? régen szerettem, de nemtudom miyeln lehet boxon, demó meg persze nincs, vagy nem tud valaki?
  • DarkSector
    leaszarom miaz nekem válasz kell nem még több kérdés.
  • Prody
    Novembert akartam bocsi, de ez az mw2 gecijó
  • Pacal17
    november
  • DöflingR
    Ha már MW2 :) Amúgy biztos vagy te abban a megjelenésben?
  • Prody
    Nem húzom le xD Ettől független lehet hogy megveszem xD Hiszen Boxon semmivel sem játszom RB-n kivül...
    Oktober 10 az CODMW2 tehát ne nagyon vegyél mást!