176876
banner
  • darkSectorxxx #166223
    Szerintem FC4 is technikában ez, csak a dizájn teszi azt hogy szebbnek látod. Motor is ugyanaz.

Mondjuk nem is lehet hasongatni pixel pontosan.
  • TDC Geronimo
  • Selminar
    Lajos utcai Platinumban plusz videojatekbolt.hu (westend, alee) jo tapasztalatom van.

Totti: Far Cry 4-nel szebb, koszonom a kepeket!

Ja ha mar növényzet: Witcher-ben agyamra megy hogy allandoan (!) mozog minde faág meg levél mintha állandó szél lenne.

:/ Witcher esetében amugy jobban jartak volna egy D&D lincence-szel. Nehezen tudok azonosulni a lengyelek által megálmodott Fantasy világgal, a kraftolas nyogvenyelos, az inventory vicc. A harcot legalabb megszoktam :/
  • darkSectorxxx #166220
    :D

Most azonnal meglesem. :D
  • Kongy
    Te egy szerencsés ember vagy :D Amúgy keress rá youtube-on.
  • Totti5
    Games with Gold march

Lords of the Fallen
    Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Supreme Commander 2
    Borderlands
  • darkSectorxxx #166217
    Nekem visszaadják. :)
  • Totti5
    Azt nem tudom hánypé, meg mennyire low beállítás, de azta hogy néz ki! Élő lélegző világ, képek nem adják vissza.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.23. 19:21:36
  • darkSectorxxx #166215
    Ki az a Herby?
  • Kongy
    persze, hogy gyarapszik a cég ha ilyen herby féle arcok promozzák, ricsike benyalta magát anno nála azzal, hogy játékos polokat küldözgetett neki meg kuponokat stb, aztán össze is balhéztak, bár erről már nem tudok részleteket..
  • darkSectorxxx #166213
    Megadtam már neki ezt a linket. :)
  • Harlekin
    Ne csak ott nézz szét!!!!!
    Itt néz szét,mert nem mindig az Argentin a legolcsóbb...
  • vg
    Hmm, akkor nem véletlen volt. Jól éreztem én. Nem baj, úgysem megyek oda többet. A gép jól megy, de jó lett volna úgy eljönni, hogy : Köszi, hogy itt vásároltál, jó játékot, várunk vissza! A valóság: vissza se köszöntek.
  • darkSectorxxx #166210
    Pécsen 576-ban a srácok ---->
  • Ulthane
    Én ottvettem decemberben az X1-et. Nem várom el, hogy lepisálják a lábukat attól, hogy valaki 130 ezerért vesz egy konzolt, de mégis, kicsit szerettem volna azt érezni, hogy hálásak azért, hogy náluk vásárolok. Hát, nem azok.

A Gameshopban talán kicsit jobban érezni ezt, ami azért fura, mert a tulaj ugyanaz, nem mellesleg az IGN.hu is az övék. Vélhetően azzal, hogy egyre nagyobbak, az arc is nő.

Ezt a Ricsi gyereket én sem bírom, egy gyökér, velősen fogalmazva.
  • Ulthane
    Szétnézek már ebben az argentin store-ban, mindenki ezt dícséri.
  • orichalcos
    DOOM az argentin storeban 12 ezer ft. Akik előrendelik megkapják a DOOM 1-2-t.

A Live tegnap globálisan fosh volt, DDOS-olták őket. (meg még ma is)
  • darkSectorxxx #166206
    Na ez könnyen előfordulhat mindenhol.
  • darkSectorxxx #166205
    Szemétkedtem kicsit. :)
  • vg
    Én egyszer találkoztam a Ricsi gyerekkel, kb két éve mikor vettem pár dolgot a boltjában, szerintem normális volt. Viszont pár hónapja vettem a boltjában egy ps4-et, na a eladók konkrétan le se szartak. Igazából leszarom, hogy este hétig kell dolgozniuk és mennyire kellemetlen amikor valaki 18:50-kor akar venni egy ps4-et. Eléggé negatív élmény volt és kétlem, hogy bármikor beteszem oda a lábam. Valószínűleg olyan alkalmazottjai vannak akik utálják a munkájukat vagy a főnököt és mikor nincs bent a főnök leszarják az egészet.
    Utoljára szerkesztette: vg, 2016.02.23. 10:14:36
  • Harlekin
    1) amúgy leszarom most,mert dolgozok...3 után válik idegesítővé a dolog....
    2)Minden bizonyossággal csak nálam nem megy....
  • darkSectorxxx #166202
    Remélem csak nálad nem megy. :)
  • darkSectorxxx #166201
    Mondjuk vicces volt mikor a barátnője olvasta fel a kommenteket live közben, azt mikor 3 mondatba kérdezni akartam valamit a gyerektől, a barátnője ennyit mondott (olvasott fel):

"Sziasztok! Ricsi, azt szeretném kérdezni, hogy van-e infód a......"

Abbahagyta és továbbment a kommentekben.
    Mondom wattafukk....

Szembekerül egy 3 szavasnál hosszabb kommenttel.
    Ki is kapcsoltam inkább.

Ricsi ha egyedül van és neadj isten kérdeztem valamit, legalább válaszolt.
    Mindegy.
  • Kongy
    Attól kretén, hogy nem egy videóját láttam, amiben vlogol, és egy nagyképű, buta önimádó majom. Ez elég ok a kreténségre.
  • Harlekin
    Tegnap este óta szar a live.Itt a fc megjelenése és nem lehet elindítani....viccccc.....
  • Selminar
    A többi csapat DLC-vel jön!

:O
  • Totti5
  • orichalcos
    Magyarok sincsenek benne. :D
  • Firerock
    Szerepelni fog az összes,csak kitalált nevekkel!
    Nem is értem hogy adhatták nekik a jogot...
    Utoljára szerkesztette: Firerock, 2016.02.22. 18:50:08
  • darkSectorxxx #166194
    +1

Egyetértek.
  • darkSectorxxx #166193
    Ja nem ismerem, youtube-er, azt csak akkor nyomhatod ha van benned feltűnési.
    Én ezért nem nyomulok ilyenbe.
    Nem tudok műsorozni.
  • Totti5
    Nofene, nem az EA csinálja az EB játékot.

"Konami bejelentette, hogy csak 15 válogatott szerepel majd a játékban " ( 24 helyett )

Sírok a röhögéstől
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.22. 17:54:02
  • Totti5
    Sztrímjei kvalitiek képminőségben, a dumát meg le lehet némítani ( mitől lenne "kretén" ? ) Bár időm nincs nézni ezt sem, nagyon nem is hiányzik h mást nézzek játszani. Konzolvilág meg a favoritom már 2 éve mindent onnan veszek, rugalmasak, ha meg személyesen megyek jó fejek.
  • Kongy
    nem fiatal, hanem egy kretén
  • darkSectorxxx #166189
    1080p-ben szokta stream-elni.
    vagy stílusban mondod, hát fiatal még a srác.
  • orichalcos
    Hjaj, ez is minőségi stream lesz. :D
  • darkSectorxxx #166187
    18:00-tól élő Ricsi bácsitól.
    Már ha érdekel.
  • darkSectorxxx #166186

• Totti5
    Szerencsére nem a fikagepek mozgatják az ipart. Primal témájánál fogva is egyedi, ráadásul biztos tartalmas lesz és nem 6óra. Akinek ez nem tetszik tolja tovább a battlefildet.
  • TomStorm
    Semmi mást nem vagyok hajlandó most megvenni Dying Light után csak Primal-t!:)