176897

-
Felőlem tényleg azt csinálsz amit akarsz, nem nekem teszel azzal szívességet ha betartasz egyfajta netikettet, hanem saját magadnak. Én csak puszta jóindulatból írtam, hogy néha nem árt, ha átgondolod a picit agresszív megjegyzéseidet mielőtt bepostolod. -
Ki van megsértődve!?Mert ÉN nem,még célzást se tettem rá!Jah a koncepcios per,hát néz utánna,hogy kinek van igaza.Röhögök az egészen azon is amit most irtál!Ha én itt azt irom,hogy az ég KÉK rögtön jönn a a véres száj!!
Azt meg elhiheted,hogy nem fogok változtatni semmin senki kedvéér,pláne nem 1 forumon,hisz nincs is min!
A kultúra, na az itt pár emberböl igen csak hiányzik, mert annak is utánna nézhetsz,hogy Én hányszor nyilvánultam meg "kultura hiányosan"
Jah és nézzük meg azt,hogy a te utolso pár hszed amit felém intéztél miröl is szolt úgy,hogy neked nem is intéztem egyetlen 1 hszembe se semmit!
De erre majd megin jön a frappáns válasz szokás szerint!
-
Azért nem tölti le, mert nem csatlakozol LIVE-ra, a kód pedig egy hibakód, az csak a beazonosítás végett kell. Fel kell menni LIVE-ra. Van LIVE-os profilod nem? -
Senki nem indított ellened semmit, ezen most nem kell megsértődni, meg rinyálni, mint egy 8 éves, hanem megérteni és felfogni, hogy mire ügyelj, ha legközelebb postolsz. Csak kultúráltan plz. -
Nincs vele szöszölés,ha van 20 as vinyo a géphez az egész dolog max 10 perc!Én csak azért forrasztottam,mert csak 1 szar Arcad gépet adtak a telefonomhoz,és ugye ezen nincs hdd!Tokot meg nem volt kedvem rendelni,pedig simán 4 pézér lehetne! -
Álltalába nem a pénz az ami dominál ezekben a dolgokban,hanem inkább az,hogy megtehetem!Tudom én is,hogy "olcsók" viszonylag a box hdd-k,de azért még is csak kevesebbért lesz 120 gigád,mintha megvennéd az eredeti 60 gigás hdd-t! -
THX! 
Én csak jókat röhögök az egészen!Birom azt,hogy simán koncepciós pert inditanának ellenem,ha csak beköszönök is!És hát ugye ez nem rám nézve szegénységi bizonyitvány!
-
Ocsó winyók.
-
Pedig ITT kezdödött a poénkodás...! Nem a köröm állapotárol szolt a video hanem a winyo szétszedéséröl.
Bár, már elég "olcso" a 60 GB-os majdnem egy játpk ára. Érdemesebb megvenni mint szöszölni vele.
-
takacsim #70054 Ha meg akarok nyitni egy avi filet, nem tölti le autómatikusan a codecet. Kiírja, hogy csatlakozzam a live-hoz, és egy kódot ír hozzá.
Ha valamit nem jól csinálok, akkor szólj.
Köszi: Imi -
"neten hzozol létre gamertagot akk ip szerint beazonosít"
Nem azért lett szlovák, mert ip alapján azonosít, hanem mert ha meglévő ID-vel regelsz akkor annak az ID-nek a beállításiból hívja le az ország adatait. Ezért van az, hogy ha valaki pl. USA acc.-ot akar, akkor még Xbox.com-os reg előtt létre kell hozni egy pl. hotmail-es fiókot amiben USA címet, telszámot stb.-t ad meg. Neked anno annyit kellett volna tenned, hogy belépsz passport.com-on és átírod a személyes adataidat és megkímélted volna magad egy újabb regtől...
De visszatérve a témára, takacsin, te most regisztrálni (új acc.-ot létrehozni) vagy bejelentkezni (meglévő acc.-ba) akarsz?. Reg. esetében az a baj, mint amit ktomi22 írt, regelj más E-mail-lel, mert amit megadsz már foglalt, másik GT-hez van rendelve. -
ktomi22 #70052 azt írja hogy ez a windows live id nek már van xboxos gamertagja... szal ezt a címet nem hasznalhatod...
en is igy voltam vele.. mert windows messenger címemmel beléptem még régebben az xbox.com ra és automatikusan kreállt gamertagot.. ami szlovákiai-t kapott..így boxon nem használhatom mert itt hivatalosan nicsn live (neten hzozol létre gamertagot akk ip szerint beazonosít)... szal a megoldás... gmail.com on reglesz e-mail-t..amit xboxon adsz be hogy hozzon azzal az e-mail címmel létre egy windows live id-t....amihez csatolja majd a gemrtagodat is....
ui.: engem emésztett a dolog hogy csak emiatt kell egy külön mailcimemnek lenni.. -
Ez azt jelenti, hogy ez a Windows LIVE ID másik Gamertag-hez van hozzárendelve, adj meg másik Windows LIVE ID-t és jelszót.
Az Xbox LIVE-os account-odhoz hozzárendelt Windows LIVE ID megváltoztatható az Account Management >> Change Windows LIVE ID alatt.
A codek-eket nem kell "telepíteni", ha elindítasz egy videót aminek szüksége van rá, akkor automatikusan letölti, újraindul a gép és készen is van. -
takacsim #70050 Sziasztok!
divx-es codek-et szeretnék telepíteni a boxomra. A probléma, hogy a live-ra való bejelentkezéskor az alábbi üzemetet kapom:" This windows live id is associated with a different gamertag. enter another windows live id and password.".
Mi a teendő ilyen esetben. Próbáltam a jelszómat megváltoztatni, valamint új e-mail címmel regisztrálni, de minden esetben ugyan ez a helyzet.
Egyébként mikor rákötöttem a gépet a netre, a frissítések szépen lejöttek.
A választ előre is köszi:Imi -
Eladó
Batman Arkham Asylum - 10k
(PAL, karcmentes, Tokkal, kisfüzettel)
Csere csak Dirt 2-re jövőhéten:) -
sztem ez a legkisebb problémája
nekem csak egyszer kellett kipróbálnom a Halo-t (1. vagy 2. részt? nemtom) hogy elmenjen az egésztől a kedvem -
Azt tudod, h a X-box 1-es game-k nem fognak futni a hekkelt drive-on?!
Bár meglehet csinálni csak elvileg kicsit macera. -
Bolydul a méhkas ezaz!
Ezt szeretem amikor ekkora az összetartás!!Sirunk picsogunk,mert nem izlik a poén,hát meg kinek nem inge nem veszi magára,közhelyes,de igaz!
Gyerekek gyereke mivé lesz ez a világ igy!
-
Látom Harlekin már megint produkálja magát, pedig múltkor figyelmeztetve lett, hogy ne legyen ennyire offenzív, persze akkor is tagadott... -
Nem gáz, csak egy családapa, aki újra 17 akar lenni.
...Köhömmmlol! -
Igen ám, csak Harlekin azt kifelejtette, hogy egy pendrive bootolhatóvá tétele nem egy olyan 2 kattintásos feladat mint floppy-nál... 

Érdeklődj a PC-s topikokban, vagy használj Google-t, mert ez már nem konzolos kérdés.
Kezdőlökésnek itt van ez vagy ez. -
Hát jó, ha nálad így megy akkor érezdd jól magad a "meleg helyeden". A kifinomult humorodat meg tartogasd meg annak aki kívnáncsi is rá, de megsúgom nagyon gáz vagy :) -
nah így már full szuper
van egy régi zsír 64megás pen-em...tök megfelel erre a célra
:D -
Na de kérlek!!Nem szégyen az!!Meleg helyen igy megy francia manikür és tanga 
Peace!
-
"nem lehetne pendrive vagy cd-vel ugyanezt???"
DE -
mivel az az ajánlot ára, és kapsz hozzá 2 régi játékot. -
Igen, már warezban lehet is "kapni" :D -
Jaja halo3odst 10k lesz gamestoreban !! GH5-röl még nem tudnak semmit azt mondták, de hát máshol biztos lesz :P -
Gamestoreban veszem meg sztem. ott jó az ára, kb annyi mint külföldön. és a megjelenés napján beszerzem igen. azt mondták lesz 9.én!!!! van track list biztos vhol :P googleban keress rá.
gyere fel pestre és add ide xD
csere? vagy kp?:D -
"Halo 3 ODST" már lötávolban!!
-
lol thx.
mostmár nincs más hátra, csak szervézni egy floppy lemezt, mert nekem nincs se meghajóm, se lemezem....:D
nah látod ez a leírás már korrect!!! átlátható.
nem lehetne pendrive vagy cd-vel ugyanezt??? -
Erre még rá is foghatjuk, hogy tűrhető ár, bár a halo3odst-nek még mindíg sokkal kedvezőbb az ára :) Egyébként van már valami hivatalos track list vagy achi list? -
Gamestoreban lesz 13ezerért. -
Ez sajnos nem lesz megoldható, bár szívesen kölcsönadnám :\ BRB-t honnan akarsz szerezni? Megjelenés napján már beszerzős nálad? -
Jajj de viccesek vagyunk.. csicska :) -
Kölcsön adod a GHWT-det pls? -
Melós ember na bummm! 
Nem lehet mindenkinek olyan szép francia manikűr mint neked!
-
Szép ápoltak a körmei
-
Jah amugy meg nem heggesztve lett,hanem forrasztva az alaplapra a meglévő csatihoz a sata kábel!A heggesztést csak itt találták ki a magfizikusok a frissen szerzet finommechanikai elektrotechnikusi képesitésükkel!
-
Könnyű szétszedniígy