176897
banner
  • Landor
    BadCompany
  • Totti5
    Resident Evil 5
    Shadow Complex
    Halo Wars
    GTA IV
    Fable II
    Prince of Persia
    Fallout 3
    Tomb Raider Underworld
    Gears of War 2
    Dead Space
    Alone In The Dark
    Condemned 2: Bloodshot
    Mass Effect
    The Darknes
    DEAD RISING

kell még?:))
  • Totti5
    Jrpg?:)
  • bardocz
    Bár így, hogy nemsokára vége a bónusz goldnak, inkább olyan legyen, amiben singlevel sokáig el lehet játszani.
  • bardocz
    Mondjatok valami jó játékot, ami megvehető 5-6 ezerért, nem fél nap a játékidő, és van benne multi. Ja és nem foci.
  • Prody
    Na még két videó

http://www.youtube.com/watch?v=XgLqwQnlrfQ
    http://www.youtube.com/watch?v=C17YKTcqzCg
  • akyyy
    nincs mint látható mert szürkén írok, meg cod megjelenésekor szeretném aktiválni, fizü jövöhéten lesz, de kevés lesz, és sok mindent venni kéne mást fontosabb dolgokat, meg kifizetni ezt+azt:D
  • Iceakos
    Elálll, de ha van futó előfizud akár most is felhasználhatod, mert hozzáadja a meglévő idődhöz.

Ice
  • Prody
    Dobolok :D ma töltök még fel :D
  • akyyy
    EJHA.az 1 éves live előfizetés most jó olcsó. kérdés, ha most megveszem, de csak hetekkel később szeretném felhasználni, kb menniy az érvényességi ideje?
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

Némi árcsökkenés..

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2200,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4500,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8800,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6200,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11500,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4900,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9000,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5600,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6300,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • Minstrel
    dobolsz rajta a doboddal, vagymi'?
  • Landor
    legközelbb csak 100%os videót linkelhetsz
  • Prody
    Na sikerált csinálnom egy istenverte videót végre :)
    http://www.youtube.com/watch?v=wDyTRL4JBoQ

Majd jön nehezebb is
  • DöflingR
    :D :D :D
  • PoisonChihuahua
    off
    Ajaj, megjött a plebsz... take cover! -.-
    on
  • Harlekin
    ÁÁÁ!
    Az ilyenek álltalába a fogyatékosságukat szokták a hasonló kényszeredett megnyilvánulásokal ellensulyozni!Ami nem is lenne probléma,mert az ember csak kiröhögi őket,de amikor a tudatlanságuk akaraterővel és szorgalommal párosul,na az már káros és kínos,de leginkább saját magukra nézve.
  • Harlekin
    Én végig ezt irtam nyugodtan nézd vissza!
    Erre jött 1 valaki és beirta,hogy kint szar az élet,persz aki annyira frankó,hogy a következő hszbe hozzá intézett kérdésben miszerint hol dolgozik,még válaszra se méltatta a kérdezőt!
  • DöflingR
    Mindennek megvannak az előnyei és a hátrányai.
  • Harlekin
    Ezzel gondolom nincs is semmi gond,hisz nem kell,hogy mindenkivel 1ezen a véleményünk.Mennyire unalmas lenne úgy az élet!
  • Harlekin
    Semmi extra Angliába olcsobb a box mint itt,és mellékesen hozzátettem,hogy kint 3x 4x többet keresnek mint mi!Majd elkanyarodott szokás szerint más irányba,hogy kint se kolbászbol van a kerités és társa stb stb...
  • Unreal1942
    off
    Nevetséges vagy vedd már észre magad! Otthon kellett volna tiszteletet tanulni mert az élet az fájdalmasabban fog megtanítani.
    on
  • bardocz
    Na na na? Kell már a Fable 2:D
  • DöflingR
    Errefele volt ilyen hely, de sajnos megszünt. Pedíg annyira imádtam ott tölteni az időmet, jó hely volt, jó arcokkal :)
  • Landor
    Aréna pláza, Electroworld :D
  • orichalcos
    Bocsánat ha ezt nem ide kellett volna de jobb helyet nem találtam neki.

Nem tud valaki Pesten konzolos klubot, pubot, vagy játéktermet? Olyan helyet ahol lehet játszani, multizni meg hasonló marhaságokat csinálni. :D
    Kedvet kaptam X-box360-al játszani, de jelenleg nincs pénzem venni egyet, meg hozzá tv-t vagy monitort...
  • avengir
    Jáj, értem már miért nem találtuk múltkor a közös hangot
  • DöflingR
    Nagyon nincs kedvem visszaolvasni, de most megint miből is indult ki ez a vita? :)
  • Harlekin
    Az öcsédnek biztos több esze is van nálad!Mivel nem ir olyan hsz-t, amiröl fogalma sincs,és ezért másrol probál negativ véleményt alkotni!Ezért büszke lehetsz az öcsédre,ha már magadra nem!
  • Bogyi007
    Nem akarok beleszólni de nem az Xbox360 topicban vagyunk? Mert mintha kissé elkanyarodtunk volna a topic fő témájától. :D

Egyébként nekem is van kint rokonom Manchesterben aki hozott is haza gépet meg lemezeket is anno és olcsóbban jött ki belőle mintha itthon vette volna meg. Ez tény.

Egy másik ismerősöm meg Second Hand boltokból szokott gamákat hozni onnan, egyébként ilyet a Németeknél is láttam amikor idén kint voltam egy bő hét erejéig igaz ezek a boltok az un. török árusok boltjaiban voltak.
  • PoisonChihuahua
    36 év? lol
    Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
    Öcsém 17 éves "tini", tőle, egy kamasztól még elnézi az ember ezt a viselkedést, de egy felnőtt embertől? :S
    Ezen elgondolkodnék.
  • Prody
    wtf?
    Amúgy Gamestore-t hívtam RB:B miatt, azt mondták késik sokat, platinumshop viszont elvileg kap pénteken ! Remélem meg tudom már szerezni, GAME-en kapható már, de inkább itthon venném meg hamarabb.
  • akyyy
    de csak HD
  • Prody
    Csináltam dobos videót. Szar a netem. Jutyubéra 2 és fél óra feltölteni. 1 óra után ERROR. bb
  • Harlekin
    Te meg aztán baz+,tudod nagyon jol miröl beszélek!
    Nem ezt akartam az egészből kihozni mint ami lett! Pár dolgot megemlit itt az ember,és a sötét tudatlan banda,ossza a véresszájú vélt igazát,mert pár megkeseredett kint szarul tengődö pöcs beir pár sort,hogy mennyire szar.
  • akyyy
  • Harlekin
    Te öcsi 36 éves vagyok!
    Rajtam kivül senki nem irt konkrét dolgokat csak Én!
    Én azért tudom ennyire,mivel anyosomék 7 éve élnek kint,és éves szinten kb 10-12 alaklommal vagyunk kint.Nem irtam,hogy kint fenékig tejfel az élet 1szer se!De amit leirtam az megcáfolhatatlan!(PL:136 font a box ott a kép)
    Tehát te szerencsétlen sutyerák sötétség hercege így itékezz,és osszad a baromnál baromabb megjegyzéseidet!De mint 1 párszor irtam ez csak rád nézve szegénységi bizonyitvány!

A 9 font igazatok van,mert csak 8.70 volt a krumplisütésér az Enfield MC-be kersztlányomnak most nyáron!

Idejön mindenki rinyálni,hogy igy szar meg ugy szar kint!! Senkit nem kényszeritettek,hogy kimenyen és,ha szar kint maradjon!

Auto témában meg anyosomék ebböl élnek kint nem utcán,és kereskedésdben kell autot venni,hanem a British Car Auctionon 5-6 éves autot akár 100 fontért is meg tudsz venni!(Jah hogy oda nem lehet csak ugy bekerülni szar ügy de akkor is ez van)

Tehát te ügyeletes tudorka tehetsz 1 sziveséget,és bő nyállal orálisan kielégithetsz 1 lovat!

Mert 1 igazi segg vagy

Elnézést mindenkitől,de ez most jol esett!!
  • akyyy
    HAHAHA
    1000 ft egy most megjelent blueray
  • PoisonChihuahua
    "Nem tudom ki az az elvetemült **** aki ilyenekkel jön hogy "legszarabb mcdonci 9font/óra""

Csak az ügyeletes hülyegyerek...
  • FuryAlpha
    te mit dolgozol kint es hol?