176898

-
Twitch #70224 Sziasztok! A kérdésem a következő: Hogyan tudom rákötni egy x360-ra az LCD monitorom és az 5.1-es hangrendszerem? Milyen kábelek szükségesek hozzá? Előre is köszi! -
hack and slash -
Az nem csak ilyen megyek és hentelek játék? Gameplay videókból ez jön le persze lehet, hogy tévedek. -
Várj, most erre nem szólok be :D inkább mondom azt hogy " Jaja! " -
bobakrome16 #70220 hello tudtaok adni oldalat ahonan xboxra huzhatok le gamekat -
de sok pénzed van:) -
Iceakos-tol vettem 2100 pontot szám letöltésre:D
KÖSZÖNÖM!!! -
Még nincs meg...te hol vetted meg hogy már megvan?? -
baca01 #70216 Ha gondolod vegyél fel a barátlistádra és akkor majd játszhatunk live-on együtt! ;) Te dobolsz én meg gityározok. :P -
Eladó Rock Band 1es Fender Stratocaster gitár. 10ezer forint. Ha érdekelne, akkor írjatok ide: [email protected] -
Beatles csak eredetiben jó :D És én is remélem meglesz már... -
Remélhetőleg a napokban hozzám is befut a bítliz:D -
baca01 #70212 Nembaj, most még eljátszok pár Bítli nótát úgyis, majd később kipróbálom. :D -
sajna csak offbe lehet tolni, az ea szerverei behaltak :D -
baca01 #70210 Uhhhh már töltöm is!!!!!!!! :D -
Jól tetted!Frankó a gém. -
Videó
De Sniperral szerintem jobb... lényeg, h a madarak ne legyenek előtte asszem. -
fent van már a fifa10 demo a liveon
-
Boldi2 #70206 Sziasztok!!
Hogy kell kinyírni a Gears of War 1 részében a főellenséget?Mer a k...a anyját nem bírok vele?!Van valami "titka" (azon kívül,hogy maradjak mindig a fényben)?
Kösz a segítséget!! -
baca01 #70205 Bármi megtörténhet, de maradjunk annyiban, hogy a lehetséges rossz közül ennek a variációnak a legkisebb az esélye.
-
igen -
Balin #70203 hello Erdeklodnek h ha van egy flashel xbox de eredeti jatekkal es ugy jatszok liveon akko az bannolhatjak?elore is koszi a valaszt! -
Na konzolstudioba van már készleten dirt 2 (y) Vettem is egyet mellé egy MS wirelles kormányt is
-
baca01 #70201 Húúú srácok a Beatles RB állati jó, nem bírok lekattanni róla.
Jobb mint bármelyik GH, számomra legalábbis! :) -
Ninety Nine Nights -
igen -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te még mindig itt tartasz? Felejts már el, napok óta ez megy, meg hallgatjuk a hülyeségeidet...
Én már 2 napja lezártam a témát, jobb lenne ha te is ezt tennéd, légyszíves. Ha bármi mondandód van ami nem Xbox 360 téma akkor azt intézd privátban. THX! -
Valószinüleg lesz 60nas vinyóm, transfer kábel nélkül. Egy memokártyával megoldható a mentések, gémerpikcsörök, témák stb-k teljes átpakolása az új vinyóra? -
most fejeztem be, egy 4 órát pörgött, de sajna félbe kell szakítani mert kezdődik a meccs:) -
Ne izézzé má! AZ-EGY-SZAAAARRRHHH! legalábbis a demo nem vitte át az 5 seces lécet :D -
Sajnos nem lehet több helyet kicsikarni belőle. Amihez nem tudsz hozzáférni, azt a box a rendszerfájlokhoz különíti el. Pl. az original Xbox játékok futtatásához szükséges progi.
Az avatarod képét pedig úgy tudod berakni, hogy a My Xbox menü második elemére böksz (Profil). Ott lesz egy olyan pont, hogy avatar settings (vagy valami hasonló :) Ekkor bejön egy újabb menü, ahol az avatarral tudsz bíbelődni. Innen már boldogulsz szerintem, pontosan nem emlékszem a menüpontok neveire, majd csak holnap lesz alkalmam megnézni :D -
Zozo76 #70193 Ááá, meg az elso szeria. 2006-os. Mar 1x volt 3led, alig varom hogy bekapja ujra, gari meg van ra szerencsere. :) -
Vége a nyárnak jön a hideg,biztos nyitva hagytad rá az ablakot!
-
Zozo76 #70191 Este beallitottam a BOXon hogy milyen demokat szedjen le, meg azt is hogy kikapcsolas utan is menjen a letoltes tovabb, es majd ha vegez akkor kapcsoljon ki. Erre hajnalban arra ebredek hogy meg mindig megy a BOX. Gyanus lett hogy ennyi ido alatt csak le kellett volna jonnie a dolgoknak. Hat nem lefagyott a szemetlada?! :) -
Már eladtam, vagyis el lett üzletelve és már az Óverlord kettő pörög:) -
Ha számára a világ legtermészetesebb dolga az,hogy megteheti az álltalam kifejtett dolgokat(nem alaptalanul)!Akkor legyen az is,ha mástol kapja ugyan ezt!
-
Ezt most megint mért kellett? :\ -
Hátttőőő...ingyenreklám rulez :) Totti itten a szomszéd topikban épp ajándékárban tolja a SO4:TLH-ot, nem is értem mér nem dobta be kapásból.
Tényleg, mér nem azt dobtad be neki kapásból?
-
OFF
És igen ismét produkálja magát az AGYONiskolázottság!!!
Aki arra érez késztetést minden megnyilvánulásával,hogy másokrol alkot véleményt pedig fájdalmas lehet számára,hogy saját maga a tudatlan.
Aki mindezen felül irányításra szorul,mert képtelen az önbírálatra!
ON
-
sztenli #70185 hali,
egy gyors kérdésem lenne, van egy vadi új 20 gigás vinyóm és le is formáztam, de mégis csak tizen akárhány szabad helyet mutat, nem lehetne valahogy kicsikarni többet belőle?
a másik meg hogy van a profilom és gamerképnek hogylehet berakni az avatarom fejét, mert nagyon sok embernél látom, de mégse tudok rájönni, köszi a válaszokat.