176897
banner
  • Prody
    Vegyél egy uj gitárt és régit nekem adod. na ?
  • FlyHigh
    Én tegnap este hulla fáradtan, két sör után ugyanígy voltam.
  • Zozo76
    Igy szombat reggel elosszor fel sem fogtam hogy mi a fenet akar mutatni a video... :)
  • DöflingR
    De úgy fos :\
  • Prody
    LOL Tényleg, de hülye vagy :D így eltitkolod előlem hogy megszerezted:)
    Ne csináld meg... max nem beszélünk! ÉN DOBOLOK! :D
  • DöflingR
    Less már egy pillantást a profilomra bazmeg :) Azt meg hogy mikor játszunk nemtudom, meg kell csinálnom a gitárt hogy működjön :D
  • Ewergo
    ~92 gémböl, 42 Xbox Live Arcade lesz.
    No komment.
  • Soldiers
  • Harlekin
    loool usb rula!
  • Prody
    Mikor szerzed be? ÉS MIKOR JÁTSZUNK?
  • Soldiers
    ó heeeeeeeeeee nagyon félre néztem aszittem a HDMi csatlakozó a ethernet csatlakozó fölött van bazdmeggggggg
  • FlyHigh
    Hátha érdekel valakit ez.
  • Soldiers
    hát megfaragtam és nem fér be túl nagy a fém úgy hogy vehetek egy rendeset nem silányat
  • Zozo76
    Valahogy nekem is az az erzesem hogy lottek a dolognak igy. Bar a MAC Minimben is van elviveg sata csatlakozo, de nincs az az isten hogy hozzanyuljak. Foleg hogy meg szinte uj... :)
  • peti193
    uppsszzzz!ez csak LIVE forum?mer kiirva az van h XBOX360....ha csak LIVE akkor bocsi
  • peti193
    sziasztok!nemtudja valaki hogy múködik ez az euro garancia az XBOX360-nál ,mert van egy box-om angliábol és a gamepad elromlott....nem tud vki segiteni....?
  • DöflingR
  • PoisonChihuahua
    Jelenlegi offline profilból is készíthetsz online profilt. Ha viszont újat csinálsz SEMMIT sem vihetsz át. Öcsém sem 18 még, neki is más dátumot írtam anno be. 18 alatt szülői e-mail is kell, ill. ki tudja milyen korlátozások vannak még, szal nyugodtan írj be más dátumot.
    Annyit kell csak tenned, hogy X360-on, mikor be vagy lépve, rányomsz a "Join Xbox LIVE" feliratra és követed az egyértelmű lépéseket.

• Ewergo
    Bocs de a "Mass Effect" Nem alap. Átlagos graf, suta célzás fegyverhasználat. Jobban a komunikációra épül. Angol nyelv, fül, orr, gége nélkülözhetetlen.
  • Denes888
    Ha játszottál valamin a kotorral, akkor kb tudod is milyen a mass effekt.SOk sok duma, és a lövöldözés nem olyan mint egy halo, vagy codba.
    Inkább final fantasys. Ha lehet ilyet mondani.
  • lucifer9393
    Hello! Sikerült internetkapcsolatot szereznem a Boxhoz, de gondjaim akadtak a regisztrálással. Szóval eddig offline profilom volt, de ahogy én nézem muszály gamertagot készitenem? valamint még nem multam el 18. akkor nem is használhatám a LIVE-ot, csakha megváltoztatom a születési dátumot? És elvesznek a Gamerpontjaim? kösz,
  • Prody
    Hali all :D

• arty
    lövöldözni nem ajánlom az ME-t :)
  • Zsoltika 007
    Alapmű. Ki ne hagyd!
  • LordAndrew
    Hali,

Egyik cimborám melegen ajánlotta nekem a Mass Effectet. Megnéztem a neten és azt találtam, hogy RPG+Shooter keverék, amiből én csak a shooter-re kapom fel a fejem (jobban szeretek ölni, mint beszélgetni). Pár kérdés a játékkal kapcsolatban:
    -Jó?
    -Milyen az RPG Shooter arány? (Hány százalékban lövöldözés és mennyiben duma+RPG?)
    -Mennyi idő alatt játszható végig?
    -Vannak benne fejtörők, puzzle-k? (Ha igen, sok?)
    -Mennyire bonyolult az irányítása? (3 perc alatt megtanulható/megszokható?)

Előre is köszönöm a válaszokat,
    A.
  • Soldiers
    hát leis faragom amugy 800ért vettem:D
  • arty
    nem, mindenki maradt a kompoenensen ;)))

(persze h befért. olcso kábelnél előfordul! faragd meg a kábel müanyag részét)
  • Soldiers
    srácok vettem egy HDMI kábelt poton pénzé de a faszom nem fér be a box-nak a HDMi kimenetelébe mert egy kicsivel nagyobb. nektek befért??
  • Victorpictor
    Nem is gondoltam volna, hogy még vannak bajnokságok PGR4-ben. Értesíts majd, hogy mit sikerült elérned. Pálya, autó?
  • Homaly
    Zsír!
    Köszi a gyors infót!!
  • Totti5
    igen, ha még 2 profilt csinálsz akkor 1-1 hónap goldot kapsz, amivel tudsz letöltögetni, aztén nyugodtan lépj vissza a rendes profilodba és simán fogja látni a letöltött dolgokat, amúgy akármilyen profillal töltesz le mindegyik látja a vinyo tartalmát
  • Homaly
    Sziasztok!

Régebben volt téma, hogy a box megvétele után "3 hónap ingyen" goldot lehet aktíválni 3 különböző prfoillal. Nekem 2 éve van boxom, és csak 1 profillal használtam az 1 hónap goldot (azóta silver fut).
    A mai napon kiadták az NBA Live 10 demoját, de egyenlőre csak a goldosok tölthetik, silver csak a jövő héten!
    Ha én csinálok egy másik profilt annak érdekében, hogy le tudjam tölteni, akkor mindkét profil bejelentkezésével tudom tolni a játék demóját, vagy csak azzal, amelyikkel letöltöttem?

Remélem érthető voltam, segítségeket előre is köszönöm, üdv!!!
  • Bogyi007
    Úgy nézem minden nap van egy napi verseny amire kvalifikációs időt kell futni este 21-ig. Utána csinálnak egy sorsolást és napi versenyek jönnek ami egy döntőig megy el.

tegnap ezen indultam el de a versenyről kirakott a gép a Lobby miatt. Úgy volt hogy 6-an indulunk, de amikor kezdtem egyedül voltam. Majd később kiírta hogy a lobby lezárva pedig a nevem benne volt a listában továbbra is.

Sebaj ma este megint próbálkozom. :D A kvali idő már megvan.
  • Victorpictor
    Mi volt ez pontosan és milyen eredményt értél el?
  • arty
    USB-n felejtsd el szvsz a hekkelést :)
  • Zozo76
    Van nekem itthon egy WD BEVS 160-as USB vinyo. Viszont nincs itthon semmifele PCm amiben lenne sata csatlakozas. Arra gondoltam hogy meg lehetne a hackelest oldani USB csatlakozassal? Tehat hogy a vinyot addig ki sem szednem a sajat hazabol, hanem megflashelnem a progival dos alatt aztan szerelnem csak be az eredeti 20-as helyett az XBOX HDD hazaba. Na viszont itt jott a kovetkezo gondom hogy ugye DOS alatt (mert van PCm itthon csak meg sima ATA van benne) sztem eleve nem is latnam az USB vinyot tehat nem lenne elerheto.

Meg atfutott az agyamon egy virtualis-gep lehetoseg is (VirtualBOX), az alatt felbootolni DOSt, elotte csatolni az USBs vinyot de sztem azalatt ugyanugy nem latna az USB portokat pont a DOS hianyosagga miatt. Vagy ez mar hulyeseg?
  • Ewergo
    Na de hinni a templomban kell!
    Ok. Köszi!
  • PoisonChihuahua
    Semmi baja a linkelésnek, csak tudni kéne, hogy BB code-nál nem használhatsz kapcsos zárójelet ("[","]"), mert azt hiszi a parancs része...
    Használj url rövidítőt. (Tinyurl, href.hu)
  • Ewergo
    ForumSzakik valamit kéne csinálni ezzel a linkeléssel hogy ne igy nézzen ki. És persze nem az adott hivatkozásra visz hanem a föoldalra.
  • Ewergo
    Xbox360