176897
banner
  • Hukkan
    Xbox live pontot hogyan lehet venni az xbox liveon?Mert hiába irjuk be a mastercardos számokat, utána amerikai cimet kér és gondolom ha azokat adjuk meg nem fogadja el...Vagy igen?
  • gyuri00
    oks köszi a segítséget

hát használtam 2 év garival 30e az elég jó nem??

igaz újonnan már 45 körül lehet vennil
  • Unreal1942
    Annyi, de ez itt tabu. Az is kisebb csoda, hogy nem jelentenek az Ávónak.
    Az ilyen témákat kerülni kell itt, hiszen a w@rez csúnya dolog.
  • Unreal1942
    Korrektek.
  • Unreal1942
    Nem jobb. Nem hiszem, hogy rosszabb. Én Jasperest vettem és megdöbbentően hűvös a gép több órányi játék után is.
    Használtat szerintem nem éri meg venni. Csak nagyon kedvező áron.
    Az új árak eléggé nyomottak már.
  • Unreal1942
    Mindenki.
  • Ray Z
    gugli a barátod, wiki a barátnőd, de még ebben a topicban is tudsz keresni, alul van kereső. és ki van írva hogy NINCS WAREZ ÉS FLAME HSZ
  • arty
    ezesetben a hangfaladra vezesd ki a hangot a tévéd analog kimenetén
  • gyuri00
    a Falconos jobb????

Hát a Jasperes újabb és az kevésbé melegszik vagy rosszul tudom??

használt boxokat hol találok???
  • Evogordon
    Nem tudjuk itt mindenki veszi a játékot és nem lopja.. Kérdezd más fórumon.
  • gyuri00
    hali mindenki

használt boxot vennék csak Arcadot!

boxot hol lehet flashetetni???? és mennnyiért csinálják??5-6e?
  • Evogordon
    Nem lehet sajnos megoldani csakis direkt xbox 360hoz készített kormányt tudsz használni..
  • crossy104
    Sziasztok! Van egy logitech kormányom pc-hez.Hogyan lehet megoldani, hogy xbox-al is használjam? Előre is köszönöm!
  • Ewergo
    Novéria (Port Hanshan) - Opold
    (De sajnos csak XL-es van.)
  • CharrDen
    Hello! Mass Effectben Rosenkov Materials fegyokat (assault + shotgun)és ruhákat hol tudok venni? Abból is az X-es kéne.
  • akyyy
    én majd fogok, novemberbe :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Az addig oké, hogy a képet hdmi kábellel oldjam meg, de a hangfalamon nincs optikai bemenet, így a komponens kábel még jól jött volna az rca miatt. Tehát ez mindenképpen plusz kiadás lesz. No mindegy.

Bogyi007: Köszi neked is a választ!

• Bogyi007
    Tőlük vettem a gépemet, amikor rendeltem akkor Jaspereset rendeltem, de később felhívtak hogy csak Falconos lesz (mint utólag kiderült szerencsére) de hogy ez ne legyen probléma felkínáltak pluszban még egy játékot nekem mellé (mivel azokat is rendeltem mellé).

Nekem nagyon jó a véleményem róluk.
  • Minstrel
    1. a legolcsóbbat (ajánlom a hdd-t, szóval 60GB-ost vegyél minimum)
    2. überkonzol (én onnan vettem) de van még jó pár bolt katt
    3. igen rálehet kötni monitorra, veszel egy xbox360 vga kábelt, max. 4.000Ft
  • galmat
    Megtudjátok mondani,hogy a magyar hoki válogatott benne van-e az NHL 10-ben? Mert akkor nagyon érdekelnie. (asszem a "biztonsági másolattal" már rendelkezők, talán megtudják mondani)
  • mgkp
    Sziasztok, gondolokozok egy xbox 360 vásárlásán és lenne pár hülye kérdésem:
    1. Melyik változatot a legérdemesebb megvenni ha azt nézzük, hogy ne legyen olyan nagyon drága?
    2. Tudnátok olyan oldalt mondani ahol lehetne rendelni és az áraik elfogadhatóak és megbízható a kiszállítás?
    3. Mivel nincs ilyen hűdeszuper tv-m viszont ezért nem szeretnék újat venni lehetséges az, hogy egy AG neovo LCD monitorra rá lehet csatlakoztatni?
    Előre is köszi.
  • Zozo76
    Figyeljetek a slim-et amikor a lemezt beteszi a srac, kulonosen a polc/szekreny remegeset! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Zquzx5-rHk8&feature=related
  • Prody
    Há' me' szar!
  • Zozo76
    Melegedes miatt ugy nez ki na.
  • Zozo76
    Most neztem a YouTube-ra felkerult par video ami a PS3 Slim fagyasat mutatja. Meg Wadarr is ir rola.
  • arty
    Igaz, de a komponens ugyis feleslegs lenne (szar minőség). Egy hdmi kábel 800ft és nagyságrendekkel jobb képet kapsz általa!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Multiformat-tal kapcsolatosan mik a tapasztalatok? Eddig itt találtam legolcsóbban Elite gépet. (59990 HUF)

Más: Az igaz, hogy az árcsökkenés után ezekhez az Elitekhez a HDMI kábelen kívül már komponens kábelt sem mellékelik?
  • theone91
    Ah-ham. Persze.
  • Prody
    Válaszolsz magadra: "+z" :)
  • Harlekin
    Tudom Én is mert ugy szerettem volna irni csak kimaradt a z,és mivel javitani nincs mód igy maradt!
    A többi meg csak ugy is magyarázkodás mint pl ez is!
  • Ewergo
    Javaslom a helyesírási kéziszótár gyakrabbi forgatását, mivel az említett szó helyesen: faszszopók.
  • Szeszmester
    Javaslom a helyesírási kéziszótár gyakrabbi forgatását, mivel az említett szó helyesen: faszszopók.
  • Prody
    jézusom ezt a csicskát:D
  • Harlekin
    A "faszopok" helyesen fasszopók!
    Amugy meg az uj játékok csak az uj okositásal megy tehát vidd el a géped ujra okositani kb 10 pézér,és menni fog!
    NM!
  • mjsilvester
    szopjátok ki faszopok
  • Prody
    Ne az ujjaddal játsszál , és vegyél eredeti játékot a boltban a polcról!
  • Tex Murphy
    Vegyél eredetit.
  • mjsilvester
    S.O.S
    nagyin ritkán jáccom a boxommal érdeklödnék miért nem viszi az ujj irt játékokat mit kell tennem ???
  • lucifer9393
    Heló! Van valaki, aki még DOA 4 ezik, és lenne kedve játszani online?
  • DöflingR
    Nincs nekem pénzem új gitárra :)