176898

-
Zozo76 #70384 "live gold kell a videochathez!
csak ms kamerával működik"
Ezt ugy hivjak hogy "árukápcsolás" :) -
JOIN XBOX LIVE
Istenem, ez köszönt kb amikor bekapcsolod az Xboxot... -
Istenem, hetente legalább 2en kérdeznek warezrol, nem látják ezt??? -
piamania #70381 Hello!
Hol tudok előfizetni a Live-ra? -
Biztos uj az uj elem?
Biztos jol raktad be?
Biztos jol kapcsolod be?
Látatlanba ennyi a konkrétakat ,meg majd a szervizbe!
-
Boldi2 #70379 Sziasztok!!
Olyan problémám van,hogy nem műkszik a kontrollerem.Tegnap este még játszottam vele és semmi baja nem volt.Most meg beakarom kapcsolni se kép,se hang.Új elemmel se mükszik.Van valami ötlet,hogy mi lehet a baja? -
a belgyogyászaton!
Amugy meg ha ennyi mindent tudsz,mint amit a kérdéseidben leirsz,akkor a válszokat is illene tudni!Tehát a kérdéseidnek sincs semmi értelme,vagy ha mégis,akkor vegyél inkább nem flashelt boxot és eredeti játékot.
-
duka10 #70377 és akkor azt megtudod mondani hogy hol tudnak segíteni ? -
Unreal1942 #70376 Itt sajnos senki nem tud neked segíteni. -
duka10 #70375 Hello!
Ha fleshelt Boxot veszek akkor arra gépről kitom írni a letöltött játékokat?? És ha igen akkor cask normálisan adatként ráírom 8gb-os DVD-re?? pls segíítsetek mert fleshelt Boxot akarok venni és ezt tudni akarom :DD:D:
-
:D:D Hehe! -
Kár, hogy Halo3-ban legtöbb játékmódhoz kellenek a mappakcok...Így csak social slayert játszok. -
Megnézed a vgreleases-en? -
Erre térjünk vissza a Modern Warfare2 és a halo odst kijövetele után ;) -
Holnap lesz meg a Beatles!! :D -
ez teljesen játékfüggő...cod4-et, vagy halo 3-at pl szerintem többen tolják, mint valamelyik uj játékot...
fable 2 game of the year edition, és a sw: the force u. ultimade sith edition mikorra várható? -
"Live-on általában mindenki a legújabb gamekkel nyomul.
Kérdezd csak meg arty-t:D.. Ő neki van erről tapasztalata:D:D"
jaja, nekem volt már életemben 1 honapig goldom (az árkádhoz kaptam :D ), szal nagyon képben vagyok, mivel játszanak az emberek lájvon :)))
az biztos, h az ujabbakkal többen nyomulnak, mert az én régi játékaimmal a neten nehéz volt partnert találni (kivéve R6Vegas) -
Nem biztos, hogy működni fog. A modemek többsége nem támogatja, hogy egyszerre legyen usb-n és utp-n is hálóba kötve. A Telindus pl tuti, hogy nem. -
Netet rákötöd boxra, csinálsz a BOXON (!!!!) uj accountot. Ott kiválasztod hogy live és hozzáírja, ezt 3szor teheted meg. -
piamania #70365 Szerintem úgyis egyszerű,ahogy én leírtam,feltéve,hogy ha kivitelezhető.Az Xbox pont a sz.gép háza mellett van,úgy hogy a távolság nem gond.Meg egy kicsit olcsóbb lenne a routeres megoldás.De akkor majd mindjárt kipróbálom.A másik,hogy elvileg kaptam 1 hónap ingyen live-ot.Kell ehhez valami kód, vagy valami,hogy használjam,vagy egyszerűen csak rá a net,és beállítom a dolgokat? -
A routeres megoldás egyszerűbb, de meg lehet úgy is oldani, hogy a gépbe van a net bedugva és onnan rá boxra valami összeköttetéssel. -
piamania #70363 vki válasz erre? -
duka10 #70362 köszönöm szépen megfogadm a tanácsodat :D -
Hardware-ileg semmi különbség nincs az arcade premium és pro között hiszen ezért konzol. Felszereltségben különböznek csak pl az arcade azért olcsóbb mert nincs hozzá alapból vincseszter, headset.. Lehetőleg vincsesztereset vegyél mert akkor azzal tudsz majd letölteni live-ről filmeket,demókat zenéket, trial játékokat, és nem utólsó sorban tudsz vincsire játékot telepíteni ez azért jó mert sokkal halkabb lesz a box mert nem használja majd játék közbe a dvd olvasót. De az se baj ha most veszel arcade-ot és ha később lesz egy kis pénzed direkt lehet kapni ilyen vincsi, headset pakkot arcade gépekhez. -
piamania #70360 Árkádot ne vegyél,nincs benne vinyó.
Eszembe jutott valami a routerrel kapcsolatban.Nekem a modemhez adtak USB kábelt is.Na most ha a sz.gépre USb kábelen keresztül menne a net,a boxhoz meg etherneten,ez megoldható lenne?Vagy mindenképp kell router? -
Mem kell,ha beválalod a lebukás lehetőségét! -
Üdv, megtudná nekem valaki mondani , hogy hova kell telefonálnom hogyha piros ledes lett a gépem, és cseréltetni szeretném? kicsit több mint 1 éves a gép.... -
Nekem D-link DI-524-em van. Ez elég jó és általános router.
Live-on általában mindenki a legújabb gamekkel nyomul.
Kérdezd csak meg arty-t:D.. Ő neki van erről tapasztalata:D:D -
duka10 #70356 Hello!
Most tervezem hogy veszek egy Boxot és lenne egy kérdésem de lehet hülyén hangzik de nem értek hozzá!
Na szóval mi a különbség az Arcede Premium és a Pro közöt??És hogy Arceden ugyan ugy fut mondjuk a FIFA10 mint Pro-n?? mert Arcedet tervezek mert olcso de nem tom hogy melyiket éri meg a legjobban. Sokan mondták hogy Premiumot mert abba már 512-es kártya van! Szóval ha Arcedét veszek mondjuk a FIFA 10 ugyanugy fut?? Mert erre vok kiváncsi!
Bocsi a hosszú hsz-t -
jó router: linksys, esetleg tplink/dlink. SMC-t NE! -
piamania #70354 Sziasztok!
Végre valahára nekünk is sikerült beszerezni egy X-Box360-at.Az lenne a kérdésem,vagyis a kérésem,hogy tudnátok ajánlani valami olcsó,de jó routert?Valaki játszik még a FIFA 09-el?Nem akarunk most még megvenni az új fifat,a tavalyin először gyakorolni akarok,ezért kérdeztem.Köszi szépen a segítségeteket. -
Mini ninjas
Srácok ebben magyarul beszélnek?!:O
0:23 mintha azt mondanák, h "vigyázz"!
0:31 is azt hallom, h "vigyázz"!:D -
Igen meg kell, szerinted miért rossz a warez? Ha azzal is lehetne netezni nem venne meg senki eredeti játékot... -
Hi ha en neten szeretnek pl: Fifazni meg kell venni az eredeti jatekot? -
live gold kell a videochathez!
csak ms kamerával működik -
veszel feltöltőkártyát kinti netes boltban ( thehut.com , game.co.uk , shopto.net )
vagy
iceakostol, antihero-tól itt a forumon
kapsz egy kódot
belépsz az xbox.com-on a liveos regeddel és ott aktiválod a kódodat és a profilodon jóváírják a pontokat -
Hát ha nem is de legalább vegye észre magát és tűnjön innen a warez kérdéseivel :D -
Azt akarom kérdezni, hogy:
1.Xbox LIVe-on, ha MSN-ezek, valakivel, aki PC-ről ír, lehet-e esetleg "telefonálni", vagy a Live visionon keresztül "webkamerázni"(sehol enm látok ilyen opciókat, csakis irkálni tudok)?
2.lehet más márkájú kamerát is hozzákötni, mint a Microsoft-féle? (Gondolom nem, ez mégis csak Microsoft...)
Kösz a választ... -
Unreal1942 #70346 Nincs benne.
Japán az persze van...
-
Unreal1942 #70345 Az nem rossz ár ha jó állapotban is van.