176898

-
Már annyira beleéltem magam hogy kell, hogy most má nem érdekel annyira..be rendeltem vhonnan Greatest Hits-el, majd jöv kedden vagy szerdán tolom
Holnap megszerzem WT-t tehát van mivel játszanom legalább :) -
baca01 #70463 Igen, én is azzal játszok. -
Riccoro #70462 A Guitar Hero 4 gitárja jó a Rock Band Beatles-höz? -
takacsim #70461 Sziasztok!
A live-ra való bejelentkezéskor régebben az alábbi üzenetet kaptam:" This windows live id is associated with a different gamertag. enter another windows live id and password.".
Új e-mail címmel mentem be ezek után, és már ezt az üzenetek kapom: "xbox live signup is currently unavailable. please try again later".
Bármit csinálok, nem hajlandó felmenni a live-ra. Most már kicsit zabos vagyok! Mit csinálok rosszúl?
A gyerek kicsit ügyködött a gépen, és sikerült hat profilt csinálni. Szeretném őket kitörölni, de nem látok ilyen menűpontot. Hogyan lehet ezeket kigyepálni?
Köszi: Imi
-
piamania #70460 HI!
Most állítanánk be nálunk az Xbox Liv-ot,de azt írja ki,hogy Xbox Live signup is not availeble.Pleease try later.
Valami karbantartás,vagy hiba van a rendszerrel?Vagy mi lehet a gond?köszi -
Na e furmányos dolog dik.!
De remélem nem kerül bele semmilyen baner, spam adatbázisba a beirt cim?! -
Sehogy. -
live.xbox.com-on regeltem, hogy tudom törölni a létrehozott 'akkot'? Rossz címet adtam meg. -
href.hu-t vagy tinyurl-t nem ismered?:D -
Az uccsó link már jó. -
Unreal1942 #70454 A két link ugyan az. Nem látok HDMI kábelt. Egyébként túl nagy különbség biztos nincs egy-egy kábel között. -
Na jolvan, omg..... mr.SG-nek nem tetszik vmi a linkben:) kiírom simán:)
http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=13&data[what]=hdmi -
Ja sry,jó link: link -
Hali,ezek közül a hdmi kábelek közül melyik a legjobb? LINK -
Unreal1942 #70450 Ez jó ár ha semmi probléma nincs a géppel. Viszont ha online is játszani akarsz akkor valóban új gépet vegyél inkább. -
alkud le az árát 10-ezerre, azt eladatod alkatrészenként (joyokat, játékokat, ezt-azt...)
ha eyetleg meg nem bannolt, játszthatsz rajta egy keveset:D -
FuryAlpha #70448 Vegyel origi gepet!!!!!!!!!!! Ne menj bele ilyen szar ajanlatokba! -
xBalázsx #70447 #70404
valaki?:) -
Flash-elt boxért egy fillért sem adnék. A 22 hó gari hazugság, bolti "bemondott" gari, de nem MS az biztos. A két joy 6k + 6k = 12k, a gép alkatrészként max 10k, a két játék így látatlanban 8k, szal viszonylag reális az ár, de én a helyedben óvakodnék a használt boxtól. Egy új, érintetlen géppel és eredeti játékokkal jobban jársz. Jótanács. -
dzsozefo #70445 Sziasztok! Egy Xbox 360 arcade 256mb, 2 joy , 22 hó gari, flash és hűtés, 2 eredeti játékkal, 19e ft - mennyi reális ár, mire kell oda figyelni vételnél? -
te meg ne legyél már DanielT2, abból a vergődésből elég 1-et is látni
( :) ) -
ez nem hiba ember, így van megcsinálva. beetetésnek hívják -
mike33 #70442 köszönöm!
(expresszen ps2-met 2 óra alatt vitték el, vaterán meg nincs a bankkártyám regizve, úgyhogy egyelőre marad expressz.) -
ott még a link se oda vezet, ahol le lehet rajta iratkozni. -
A hírlevél alján... -.- -
de ez nem gold, hanem marketplace hírlevél:( -
1. Ezt mégis hol írja? Mert itt nem.
2. Ez már nagyon régóta így van. Több int 10 nap:) -
Vegyél goldot és leszállnak majd rólad:DDD amióta silverem van minden 2. kép amit boxon látok hogy get a gold mebership today, 'nyád!! -
Azt írja, hogy 10 napig is eltarthat amíg a rendszerben rögzül a változtatásod. -
Én Tesz/Vesz-t, Vaterát ajánlom, ott gyorsan elviszik.
A reális ára kb. 35-40k max. -
Már megint kaptam büdösgeci xbox hírlevelet, pedig már nemtudom hányszor kikapcsoltam. Most ellenőríztem, nincs ott pipa, mégis kaptam az előbb SPAM-et: vegyek ruhát, meg az apjuk f@szát, mert a Microsoftnak új ferrari kell, és nekem van rá pénzem.... ehh...
mit tévő legyek? -
mike33 #70433 Sziasztok!
Sajnos úgy hozta az élet, hogy sürgősen szükségem van pénzre, így kénytelen vagyok eladni a boxom. Márciusban kaptam, nem nagyon voltam itthon nyáron, szóval 1-2 hónapig nem is ment, de egyébként sem volt sok időm játszani, nem sokat használtam. 2010 máricusig garancia, 60 gigás vinyóval, 5 db (most légyszi ne figyeljen akinek bántja a szemét, másolt) játékkal, (GOW 1-2, Resi 5, GTA 4, Burnout Paradise). Meghirdetem Expresszen, de nem nagyon értek hozzá, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyi lenne a reális ára? (remélem kérdésem nem minősül wareznak)
Köszi szépen. -
Na jóéjt... :DD -
En is beszallok a nyugtatasba.
Nekem sosem lesz meg.
-
Te honnan fogod beszerezni am? -
Ha ez megnyugtat, még nekem sincs meg :D:D:D -
Renátó1985 #70428 sziasztok
van valakinek tapasztalata a Logitech Drivefx Xbox 360 Force Feedback Wheel-ről?
mennyivel rosszabb vagy esetleg jobb a microsoft-osnál?
köszi előre -
Csak vicceltem :DDDDDDDDDDDDDDDD ezen most felnevettem
De amúgy komolyan szenvedek a megszerzésével! -
baca01 #70426 Bocsi. Ígérem többet nem beszélek róla semmit amég meg nem lesz neked is. -
Könyörgöm ne mondogasd mert én már 1 hete szenvedek a megszerzésével és szétrobbanok sosem lesz meg...