176898
banner
  • Prody
    Már annyira beleéltem magam hogy kell, hogy most má nem érdekel annyira..be rendeltem vhonnan Greatest Hits-el, majd jöv kedden vagy szerdán tolom
    Holnap megszerzem WT-t tehát van mivel játszanom legalább :)
  • baca01
    Igen, én is azzal játszok.
  • Riccoro
    A Guitar Hero 4 gitárja jó a Rock Band Beatles-höz?
  • takacsim
    Sziasztok!

A live-ra való bejelentkezéskor régebben az alábbi üzenetet kaptam:" This windows live id is associated with a different gamertag. enter another windows live id and password.".
    Új e-mail címmel mentem be ezek után, és már ezt az üzenetek kapom: "xbox live signup is currently unavailable. please try again later".
    Bármit csinálok, nem hajlandó felmenni a live-ra. Most már kicsit zabos vagyok! Mit csinálok rosszúl?
    A gyerek kicsit ügyködött a gépen, és sikerült hat profilt csinálni. Szeretném őket kitörölni, de nem látok ilyen menűpontot. Hogyan lehet ezeket kigyepálni?

Köszi: Imi
  • piamania
    HI!

Most állítanánk be nálunk az Xbox Liv-ot,de azt írja ki,hogy Xbox Live signup is not availeble.Pleease try later.
    Valami karbantartás,vagy hiba van a rendszerrel?Vagy mi lehet a gond?köszi
  • Ewergo
    Na e furmányos dolog dik.!
    De remélem nem kerül bele semmilyen baner, spam adatbázisba a beirt cim?!
  • PoisonChihuahua
    Sehogy.
  • ffxi
    live.xbox.com-on regeltem, hogy tudom törölni a létrehozott 'akkot'? Rossz címet adtam meg.
  • akyyy
    href.hu-t vagy tinyurl-t nem ismered?:D
  • aricsi
    Az uccsó link már jó.
  • Unreal1942
    A két link ugyan az. Nem látok HDMI kábelt. Egyébként túl nagy különbség biztos nincs egy-egy kábel között.
  • aricsi
    Na jolvan, omg..... mr.SG-nek nem tetszik vmi a linkben:) kiírom simán:)
    http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=13&data[what]=hdmi
  • aricsi
    Ja sry,jó link: link
  • aricsi
    Hali,ezek közül a hdmi kábelek közül melyik a legjobb? LINK
  • Unreal1942
    Ez jó ár ha semmi probléma nincs a géppel. Viszont ha online is játszani akarsz akkor valóban új gépet vegyél inkább.
  • akyyy
    alkud le az árát 10-ezerre, azt eladatod alkatrészenként (joyokat, játékokat, ezt-azt...)
    ha eyetleg meg nem bannolt, játszthatsz rajta egy keveset:D
  • FuryAlpha
    Vegyel origi gepet!!!!!!!!!!! Ne menj bele ilyen szar ajanlatokba!
  • xBalázsx

valaki?:)
  • PoisonChihuahua
    Flash-elt boxért egy fillért sem adnék. A 22 hó gari hazugság, bolti "bemondott" gari, de nem MS az biztos. A két joy 6k + 6k = 12k, a gép alkatrészként max 10k, a két játék így látatlanban 8k, szal viszonylag reális az ár, de én a helyedben óvakodnék a használt boxtól. Egy új, érintetlen géppel és eredeti játékokkal jobban jársz. Jótanács.
  • dzsozefo
    Sziasztok! Egy Xbox 360 arcade 256mb, 2 joy , 22 hó gari, flash és hűtés, 2 eredeti játékkal, 19e ft - mennyi reális ár, mire kell oda figyelni vételnél?
  • sapkafej
    te meg ne legyél már DanielT2, abból a vergődésből elég 1-et is látni

( :) )
  • sapkafej
    ez nem hiba ember, így van megcsinálva. beetetésnek hívják
  • mike33
    köszönöm!
    (expresszen ps2-met 2 óra alatt vitték el, vaterán meg nincs a bankkártyám regizve, úgyhogy egyelőre marad expressz.)
  • akyyy
    ott még a link se oda vezet, ahol le lehet rajta iratkozni.
  • PoisonChihuahua
    A hírlevél alján... -.-
  • akyyy
    de ez nem gold, hanem marketplace hírlevél:(
  • akyyy
    1. Ezt mégis hol írja? Mert itt nem.

2. Ez már nagyon régóta így van. Több int 10 nap:)
  • Totti5
    Vegyél goldot és leszállnak majd rólad:DDD amióta silverem van minden 2. kép amit boxon látok hogy get a gold mebership today, 'nyád!!
  • PoisonChihuahua
    Azt írja, hogy 10 napig is eltarthat amíg a rendszerben rögzül a változtatásod.
  • PoisonChihuahua
    Én Tesz/Vesz-t, Vaterát ajánlom, ott gyorsan elviszik.
    A reális ára kb. 35-40k max.
  • akyyy
    Már megint kaptam büdösgeci xbox hírlevelet, pedig már nemtudom hányszor kikapcsoltam. Most ellenőríztem, nincs ott pipa, mégis kaptam az előbb SPAM-et: vegyek ruhát, meg az apjuk f@szát, mert a Microsoftnak új ferrari kell, és nekem van rá pénzem.... ehh...

mit tévő legyek?
  • mike33
    Sziasztok!

Sajnos úgy hozta az élet, hogy sürgősen szükségem van pénzre, így kénytelen vagyok eladni a boxom. Márciusban kaptam, nem nagyon voltam itthon nyáron, szóval 1-2 hónapig nem is ment, de egyébként sem volt sok időm játszani, nem sokat használtam. 2010 máricusig garancia, 60 gigás vinyóval, 5 db (most légyszi ne figyeljen akinek bántja a szemét, másolt) játékkal, (GOW 1-2, Resi 5, GTA 4, Burnout Paradise). Meghirdetem Expresszen, de nem nagyon értek hozzá, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyi lenne a reális ára? (remélem kérdésem nem minősül wareznak)
    Köszi szépen.
  • Prody
    Na jóéjt... :DD
  • Smithwarden
    En is beszallok a nyugtatasba.
    Nekem sosem lesz meg.
  • Prody
    Te honnan fogod beszerezni am?
  • DöflingR
    Ha ez megnyugtat, még nekem sincs meg :D:D:D
  • Renátó1985
    sziasztok

van valakinek tapasztalata a Logitech Drivefx Xbox 360 Force Feedback Wheel-ről?

mennyivel rosszabb vagy esetleg jobb a microsoft-osnál?

köszi előre
  • Prody
    Csak vicceltem :DDDDDDDDDDDDDDDD ezen most felnevettem
    De amúgy komolyan szenvedek a megszerzésével!
  • baca01
    Bocsi. Ígérem többet nem beszélek róla semmit amég meg nem lesz neked is.
  • Prody
    Könyörgöm ne mondogasd mert én már 1 hete szenvedek a megszerzésével és szétrobbanok sosem lesz meg...