176898
banner
  • Harlekin
    Jön a 250-es vinyo!
    Jeee!
  • bardocz
    Próba cseresznye:)
  • Moby
    Ha gonosz lennék aztmondanám bármi :D Igazából én is nagy lemaradásban vagyok, nem olyan borzasztó rég élek ezen a platformon (LO-t épp mostanság eszem), nincs még rálátásom a teljes palettára, de ha be kell dobnom egy címet az a Tales of Vesperia lenne, bár a LO is nagyon-nagyon jó. Ahány gamert kérdezel, annyi címet kapsz (Totti minnyá bedobja az Infinite Undiscovery -t, csak figyejjé...:D )
  • Ewergo
    (A jRPG ismérvei ; a töménytelen mennyiségü video, átvezetö, dialógus, de annyi, hogy közben le is tehetjük a joyt. Nulla ügyességgel "játszhatjuk" csak számolnunk kell tudni, kinek mennyi numerikus élete van. Még a harcot is a gép végzi el helyettünk. És türelmesen meg kell várni, mig az ellenfél is ránk sóz párat. Pfff...eszméletlen igy jellemezve tök nevetséges kb. mint egy sakk játszma. Japán izlés kell hozzá.)
  • Emberarcuhal
    ja és a live probléma megoldódott,nem kell már segíteni,műkszik faszán minden hsz:#70552
  • Pacal17
    Nagyon bejövős ez a Fifa 10 a demo alapján, aki várhatóan megveszi és online tolja az ha akar lökjön nekem privibe gamertaget :D
  • bardocz
    Most már mindegy...:D
    Mik jobbak ennél? Lost Odyssey? Csak ennek ismerem a nevét.
  • Emberarcuhal
    természetesen előrendelésben
    ugyanitt modern warfare 2 prestige edition (éjjellátó stb...)
    azért írtam,mert máshol nem nagyon találtan ezeket a pakkokat,hátha segíteni tudtam valakinek
  • Moby
    Akkor a helyedben valami sokkal jobbal kezdtem volna. Pont beletenyerelsz egy olyanba, ami szvsz borzasztó monoton és üres.
  • Emberarcuhal
    egy kis reklám:) a gamestore-on a forza 3 collectore edition's (2 gb pendrive,kulcstartó + a játék szépebb dobozban 12990 huf! úgy gondolom,hogy a hülyéknek is megéri mint én
    Gondoltam szólok hátha valaki elkerülné
  • piamania
    köszönöm szépen.Még új vagyok,csak egy hete van meg az Xbox.Játék is csak egy van eddig,de azért lassan felfejlesztem a játéktáramat és akkor nyomom én is.
  • Landor
    szívesen :)
  • Landor
    nem kell vip - passzióból csináljuk :D
  • Landor
  • LeventeV
    kosz a valaszokat
  • arty
    lemezen olcsóbban jössz ki, ráadásul el is adhatod ...
  • Jimanszky
    Igen, köszöntem szépen
  • Harlekin
    Erre gondolsz?
    itt
  • Harlekin
    Mivel nem megy,igy igen.
  • LeventeV
    es hotermeles? csokken?
  • koryne
    Nem pörgeti, csak bent kell lennie a lemeznek. Gyorsabban tölt és halkabb is lesz a box.
  • Jimanszky
    Sziasztok!
    Szeretnék tőletek kérni a Batman AA-hoz egy X360as gombkiosztást.PC-n összekuszálódtak a gombok.Köszönöm
  • LeventeV
    tehat akkor tulajdonkeppen semmit sem erek ha van HDD a box-ba? ugyanugy hasznalja a lemezeket es a DVD romot is?
  • Csavez
    Iceakost ajánlom mindenkinek!Nagyon gyors és megbízható!
  • Csavez
    ok!
    THX
  • kem001
    Inkább pontokat veszek amúgy szerintem, mert maradék pontokból vehetek még Live-ról játékokat :P
  • Miley Cyrus
    Hát ha szeretsz GTAzni, akkor gondolom:)
  • kem001
    Tudom, de érdemes megvenni?
  • baca01
    Kiadják majd lemezen is.
  • kem001
    Hellosztok
    Szerintetek érdemes letölteni GTA IV-re a 2 DLC-t?( ha megjelenik a másik utána)
  • Miley Cyrus
    Oct/Nov játékarzenál:

Grand Theft Auto 4 The Ballad of Gay Tony
    —————————————————–

Call of Duty Modern Warfare 2
    Dragon Ball Z: Raging Blast
    Left 4 Dead 2

2istenjo honap :D (L)MIND X360RA!!
  • Emberarcuhal
    Hali! segítséget szeretnék kérni,live-val kapcsolatban,mindent úgy csináltam ahogy le van írva,létrehoztam live id-t,beírtam a szolgáltatótól kapott nevet és jelszót,amit kellett automatic-on hagytam,és nem engeeeeeed a paraszt,kifakadtam teljesen,pls help me
    konkrétan: Can't obtain an ip address from your router or modem
    You router or modem may not be automatically assigning an ip addres. You can try a static ip address instead.
  • Soldiers
    megvan vkinek a Madden 10??
  • bardocz
    Na úgytűnik meglesz a Last Remnant, kíváncsi vagyok, még sose játszottam jRPG-vel. Ha nem viszem túlzásba, amit amúgy boxon nem szoktam, akkor nem hiszem, hogy hamar megunnám.
  • Soldiers
    hejj a Live-on már kint van az a Batman-s plussz pályák??
  • bardocz
    Már attól falramászok, hogy driftmód :D
  • arty
    nem lehet, géphez vannak kötve (vagy profilhoz) a letöltött tartalmak

azaz adott gépen minden pforil tudja használni, vagy egy profil használhatja több gépen, de akkor a gépeknek mindig neten kell lenniük!
  • Totti5
    Iceakos ismét hypergyorsan külde a kódot, csak ajánlani tudom!
  • Gaben08
    Hali!
    Bocsánat előre a láma kérdésért! Biztos már kérdezték, pendriveon probáltam lejátszani egy *.avi-t rendesen felis ajánlotta az updatet h letudja játszani a fájt, de amikor letöltötte és rámentem akkor kaptam egy ien hiba kódot:69-C00D36BE tudnátok ebben segíteni h mi a megoldás a probléműmra?! :)
  • mrmilan
    Természetesen eredetiben venném, és számít a pénztárca. De ha nyernék a lottón...