176898

-
Jön a 250-es vinyo!
Jeee!
-
Próba cseresznye:) -
Ha gonosz lennék aztmondanám bármi :D Igazából én is nagy lemaradásban vagyok, nem olyan borzasztó rég élek ezen a platformon (LO-t épp mostanság eszem), nincs még rálátásom a teljes palettára, de ha be kell dobnom egy címet az a Tales of Vesperia lenne, bár a LO is nagyon-nagyon jó. Ahány gamert kérdezel, annyi címet kapsz (Totti minnyá bedobja az Infinite Undiscovery -t, csak figyejjé...:D ) -
(A jRPG ismérvei ; a töménytelen mennyiségü video, átvezetö, dialógus, de annyi, hogy közben le is tehetjük a joyt. Nulla ügyességgel "játszhatjuk" csak számolnunk kell tudni, kinek mennyi numerikus élete van. Még a harcot is a gép végzi el helyettünk. És türelmesen meg kell várni, mig az ellenfél is ránk sóz párat. Pfff...eszméletlen igy jellemezve tök nevetséges kb. mint egy sakk játszma. Japán izlés kell hozzá.) -
Emberarcuhal #70580 ja és a live probléma megoldódott,nem kell már segíteni,műkszik faszán minden hsz:#70552 -
Nagyon bejövős ez a Fifa 10 a demo alapján, aki várhatóan megveszi és online tolja az ha akar lökjön nekem privibe gamertaget :D -
Most már mindegy...:D
Mik jobbak ennél? Lost Odyssey? Csak ennek ismerem a nevét. -
Emberarcuhal #70577 természetesen előrendelésben
ugyanitt modern warfare 2 prestige edition (éjjellátó stb...)
azért írtam,mert máshol nem nagyon találtan ezeket a pakkokat,hátha segíteni tudtam valakinek
-
Akkor a helyedben valami sokkal jobbal kezdtem volna. Pont beletenyerelsz egy olyanba, ami szvsz borzasztó monoton és üres. -
Emberarcuhal #70575 egy kis reklám:) a gamestore-on a forza 3 collectore edition's (2 gb pendrive,kulcstartó + a játék
szépebb dobozban 12990 huf! úgy gondolom,hogy a hülyéknek is megéri mint én
Gondoltam szólok hátha valaki elkerülné -
piamania #70574 köszönöm szépen.Még új vagyok,csak egy hete van meg az Xbox.Játék is csak egy van eddig,de azért lassan felfejlesztem a játéktáramat és akkor nyomom én is. -
Landor #70573 szívesen :) -
Landor #70572 nem kell vip - passzióból csináljuk :D -
Landor #70571 #70537
-
kosz a valaszokat -
lemezen olcsóbban jössz ki, ráadásul el is adhatod ... -
Jimanszky #70568 Igen, köszöntem szépen
-
Erre gondolsz?
itt -
Mivel nem megy,igy igen.
-
es hotermeles? csokken? -
Nem pörgeti, csak bent kell lennie a lemeznek. Gyorsabban tölt és halkabb is lesz a box. -
Jimanszky #70563 Sziasztok!
Szeretnék tőletek kérni a Batman AA-hoz egy X360as gombkiosztást.PC-n összekuszálódtak a gombok.Köszönöm
-
tehat akkor tulajdonkeppen semmit sem erek ha van HDD a box-ba? ugyanugy hasznalja a lemezeket es a DVD romot is? -
Csavez #70561 Iceakost ajánlom mindenkinek!Nagyon gyors és megbízható! -
Csavez #70560 ok!
THX -
Inkább pontokat veszek amúgy szerintem, mert maradék pontokból vehetek még Live-ról játékokat :P -
Hát ha szeretsz GTAzni, akkor gondolom:) -
Tudom, de érdemes megvenni? -
baca01 #70556 Kiadják majd lemezen is. -
Hellosztok
Szerintetek érdemes letölteni GTA IV-re a 2 DLC-t?( ha megjelenik a másik utána) -
Oct/Nov játékarzenál:
Grand Theft Auto 4 The Ballad of Gay Tony
—————————————————–
Call of Duty Modern Warfare 2
Dragon Ball Z: Raging Blast
Left 4 Dead 2
2istenjo honap :D (L)MIND X360RA!! -
Emberarcuhal #70553 Hali! segítséget szeretnék kérni,live-val kapcsolatban,mindent úgy csináltam ahogy le van írva,létrehoztam live id-t,beírtam a szolgáltatótól kapott nevet és jelszót,amit kellett automatic-on hagytam,és nem engeeeeeed a paraszt,kifakadtam teljesen,pls help me
konkrétan: Can't obtain an ip address from your router or modem
You router or modem may not be automatically assigning an ip addres. You can try a static ip address instead. -
megvan vkinek a Madden 10?? -
Na úgytűnik meglesz a Last Remnant, kíváncsi vagyok, még sose játszottam jRPG-vel. Ha nem viszem túlzásba, amit amúgy boxon nem szoktam, akkor nem hiszem, hogy hamar megunnám. -
hejj a Live-on már kint van az a Batman-s plussz pályák?? -
Már attól falramászok, hogy driftmód :D -
nem lehet, géphez vannak kötve (vagy profilhoz) a letöltött tartalmak
azaz adott gépen minden pforil tudja használni, vagy egy profil használhatja több gépen, de akkor a gépeknek mindig neten kell lenniük! -
Iceakos ismét hypergyorsan külde a kódot, csak ajánlani tudom! -
Gaben08 #70546 Hali!
Bocsánat előre a láma kérdésért! Biztos már kérdezték, pendriveon probáltam lejátszani egy *.avi-t rendesen felis ajánlotta az updatet h letudja játszani a fájt, de amikor letöltötte és rámentem akkor kaptam egy ien hiba kódot:69-C00D36BE tudnátok ebben segíteni h mi a megoldás a probléműmra?! :) -
Természetesen eredetiben venném, és számít a pénztárca. De ha nyernék a lottón...