176898
banner
  • kabel15
    Sziasztok!

Tudna valaki küldeni egy oldalt ahol viszonylag olcsón lehet vásárolni xbox360 arcade ot?
    Amúgy megéri most megvenni vagy várjak vele karácsonyig hátha lesz valahol egy nagy akció. Gondolok itt az MM re és hasonló nagy áruházakra.
    Hogy ne legyen reklám PÜ ben is szívesen várom a válaszokat.

Előre is köszönöm.
  • LeventeV
    kosz
  • DöflingR
    Lamer?:DF_A:SD
  • benigusz
    itt megtalálod a választ:
    http://xboxhir.blog.hu/2008/12/11/bovebben_az_xbox_360_jasper_tipusrol
  • LeventeV
    a Jasper xbox-ok hany Amperesek? onnan tudom megkulonboztetni oket. most keszulok venni egyet.
  • akyyy
    házigaazdának, vagy Lamer-nek kell szólni, de sztem ha idejönnek látni fogják, és beteszik:D

#70616 oké, de sztem csak holnap vagy nemtudom... ma valahogy nem kívánom a boxot:D pedig megjött ismerősnek is, majd át kéne ugrani megcsinálni nekik a Live-ot.
  • Adi
    Na de ezt, h tudom magamnak betenni logo-nak?!
  • arty
    asszem csak a shadowrun-t lehet (crossplatform multiplayer)
  • DarkSector
    cs pc-s accountommal is felvettelek jelölj mjad vissza pls.:D
  • DarkSector
    mien játékokat lehet nyomni live-on pc-x360????
    vagyis ahová pc-s meg x360 is be tud szállni multizni?????

jo lenne resident Evil 5 de nekem azt irja, meg pc-n is hogy rakjam be a lemezt...
    holott eredeti lemez bent volt az xboxban.
  • Miley Cyrus
    xDD
  • arty
    lol, tényleg :D

• akyyy
    Ahoz nem kell oda regelni, automatán van. csak azért kell regelni, hogy kapjanak email cimet tőled és küldjenek rá spam.et:D

mint látható.
  • benigusz
    Nekem ide a fórumba kell olyan,hogy a nevem helyén legyen a gamertagom.
    pl.akyyyc fejléce.
  • Miley Cyrus
    Te is tudsz csinálni magadnak amugy
    MyGameCard.net
    Ott a jobb felsö sarokban Sing Up-ra katt és csináld amit kér
  • benigusz
    Üdvözletem minden Xbox360 usernek és fórumlakónak!

Landor mester, ha benézel légyszi csinálj nekem is Liveos fejlécet.
    gamertagom:benigusz

Előre is kösz!
  • akyyy
    sza a géped, format c.
  • ktomi22
    hy.. szerintetek az miert lehet hogy windows media center-t hasznalom xboxon akkor a menuben szinte minig a menuben valo böngeszesben kesik vagy nem reagalja ha pl azt nyomom hogy fel.. és késik vagy nem reagal.. a filmet kiavlasztom, akkor az már nem szaggat...szal nem a hálózattal van baj... a "tune up network"-t nem sikerül neki végrehajtani...
    chello netem van.. és arra van rákötve egy wifi router..azon van 1 gép meg a xboxom... notebookon van a wifi..es azon van media centerem is.... media playerbol is megy..de akkor mindig frissitenem kell a filmek zenék megosztását gépen, ha valami ujat rakok gépbe.... ezert akarnám a meda centert... pls help
  • bardocz
    Videókat nézegetek róla, ezt a várostbejáróst észrevettem, bár nem látom értemét. Imádtam a revengben, amikor a verseny végén kaptam trófeát, az egyik gyönyörűen nézett ki, amikor felrobbant egy autó, és az üveg/ezüst(nem emlékszem már rá, milyen volt) szétment a levegőben, majd megállt, áh, gyönyörű látvány volt:D
  • Miley Cyrus
    Ezt vagy elnézted(mármint a topic-ot) vagy vak vagy o.O':D
  • PoisonChihuahua
    Nem igazán. A Paradise kicsit más mint a korábbi Burnout-ok. Ebben pl. bejárható a terület. A játék lényege azért ugyanaz. :) Olvass teszteket / review-kat, azokból minden kiderül. (IGN, Gamespot, GTTV)
  • bardocz
    Burnout Paradise hasonlít a Revengre?
  • Moby
    Most valamit nagyon benéztél, avagy ezt inkább az xbox topikban kéne feltenned.
  • bino512
    sziasztok nekem olyan kérdésem van,hogy nem e lehet megoldani usb flash re menteni valahogy,találtam egy oldalt
    EZ az

Lexar JumpDrive 128MB (Mine worked fine when after I formatted with the Xbox. But it could just be different chips. Working chips: Samsung K9F1G08UOA-YCBO and Lexar FC1693-TC-AD controller) ez az enyém,az a bajom h nem tudom hogyan kell leformázni magán a boxon,aki tudja pls irja meg előre is köszönöm:D
  • LeventeV
    hany amperes a Jasper?
  • piamania
    Én már meg is rendeltem.Köszi,hogy beírtad ide.
  • Landor
  • Bogyi007
    Megoldottam.
  • Bogyi007
    Miért van már megint Game Privacy Settings Enabled kiírva nálam meg másoknál is?
  • bardocz
    Köszi, ezt még nem vettem észre sose :-D
  • PoisonChihuahua
    "Már csak azt kéne tudnom hogyan."

Egy "X"-et csak tudsz nyomni...
    Vigyázz, bonyolult művelet!

Video tutorial: Link
  • bardocz
    Na, a fifa pont ilyen. Már csak azt kéne tudnom hogyan. Majd holnap megvizsgálom.
  • Bogyi007
    Azon játékokat biztosan lehet amiből még nem szettél ki pontokat, igaz a mygamercard attól még azokat is megjeleníti amit a dashboard már nem tart nyílván.
  • Moby
    Igazad van a bakkecske ugrabugrát kihagytam, de itt a vége, ettől többet nem érdemelsz
  • Ewergo
    Ezen dolgozz még egy picit.
  • bardocz
    Valahogy a játékosprofilból ki lehet törölni játékot? Fifa nem kéne nekem oda, mert többet töltött a játék, mint amennyit játszottam vele, annyira érdekelt kb:D
  • Moby
    Lemaradtál pár taktussal apukém... :D
  • baca01
    Nekem a lehető leghamarabb meglesz, úgyhogy tolhatjuk majd együtt multiban! ;) Ha gondolod vegyél fel, a gamertagem látod, addigis FIFA09! :P
  • Ewergo
    Érzem a vizeletemen hogy a következö dashboardal filmeket is kezelhetünk rajta azért ez a nagy felhajtás. Vagy már a Natal-ra készülnek...
  • Moby
    FPS ismérvei: 50 kiló menetfelszerelésben konstans sebességel rohansz a végtelen időben, mindeközben 4 mérfördről kilövöd a tűből a cérnát, (közben néha leguggolsz, fogalmam nincs minek), kéznélkül nyitod az ajtókat, körülötted mindenki meghal, te túlész 5 hedsátot is (pedig azt biztosan tudjuk hogy FÁJ). Tök nevetséges, kb mint az idiotizmus, csak nettóban. Egér meg WASD kell hozzá (állítólag).