176898
banner
  • koryne
    Tökmindegy, mikor indítod el, bannolHATnak. Azért emeltem ki, mert jó ideje nem volt már bannhullám.
  • simon7108
    ja elhiszem de én pont azt montdam,hogy olyan verzioval játszottam:Dszoval tudod milyen verziora gondolokXDolyannal amirol ebben a topikban nemigen szabad beszélni:D
  • lucifer9393
    Heló! nagyon kellene valakinek a szakértelme/segítsége. Ma észrevettem ,hogy nem tudok csatlakozni egy baráthoz az online co-op játékban.Ő sem tudott csatlakozni a partihoz, amit nyitottam. Valamint se én se ő nem tudtunk egymáshoz csatlakozni a játékban.Megékerdeztem egy ismerőst, aki azt tanácsolta futassam le a Test connection-t. A végeredmény az lett, hogy a NAT moderate-ban van, és opennak kell lennie. azt mondta a haver, ezt azzal kell elintéznem, aki rákötötte az internetre a boxot. ő azt mondta irjam be a DNS helyébe a számot amit mondott. Beirtam de semmi változás...Aztán rákerestem neten, hogy hogyan kell openolni a NAT-ot, és vmi visszafelé portolás jött ki a routerral kapcsolatban. Az internetes fickó aztmondta, nekem nincs router, hanem vmi un. Fekete doboz, ami bridge-ként szolgál! Szóval valaki ki tudna segiteni, hogyan nyissam meg a NAT-ot? köszönöm, és remélem érthető voltam.
  • koryne
    Uhh, én szőke ikerpárnál 2 szőke srácra asszociáltam először :/ Aztán továbbolvastam :)
  • festoandras
    Sziasztok!

Kérdezni szeretnék...

Volna egy eladó xbox 360 arkade gép 2db rádiós kezelővel.
    Szerintetek megér 30 e -t?
    Lehet e bővíteni, és ha kell ki chippeltetni?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • rooney8
  • DarkSector
    ha nem olyan verzio akkor tökmindegy mikor inditod el.
  • simon7108
    és ha már esetleg játszottam a DIRT 2 vel megjelnés elott 1 nappal tudjátok milyen verzioval baj lehet?:D
  • DarkSector
    ez full szamárság. ebay-en eredetieket veszel, akkor má miért bannolnának. nyugodj meg csak warez -al van gond.
  • simon7108
    hallitok amiket ebay en lehet kapni játékokat megjelnés elott és vennék egyet akk játszhatnák is vele buntetlenul LIVE on?mert olvastam olyat,hogyha megjelnés elott játszok játékkal akk bannolnak....
  • DarkSector
    :D
  • morgomedve
    ha egy szőke ikerpár egyszerre cidázna le...na az lenne a menyország:)
  • koryne
    Isteni ez a Defense Grid, ha valaki szereti a tower defense játékokat.
  • DJ YAYO
    Ha tehetném most rögtön vennék 3 éves gol-ot, 50 000 ms pont-ot és egy 120-gigás hdd-t, egy hónapig nem kelnék fel a képernyő elől, az lenne a menyország
  • Iceakos

Hello..

Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

Holnap reggel egy játékra invitálok mindenkit...nyitási akcióra...részleteket holnap reggel..

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2200,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4500,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8800,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6200,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11500,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4900,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9000,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6300,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6300,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..

üdv:Ice
  • arty
    csak ha nem régiózárasak
  • rooney8
    Köszi, majd válogatok :)
    Am a SW:FU megvan nekem is és tényleg egész jó :D
  • LeventeV
    USA-bol vett jatekokkal tudsz jatszani europai gepen?
  • Er-Win
    Sziasztok!
    Ha valaki vásárolt már magyar bankártyával MS pontot UK reggel, akkor segítsen nekem, hogy számít az, hogy milyen címet ír be?

köszi
  • Evogordon
    Valahogy le, a beállításoknál nézzél körül ott lehet lekódolni a család beállításoknál aszem.
  • var
    Üdv, valahogy le lehet zárni az xbox 360at, hogy más ne tudja használni?
    köszi
  • arty
    hivd fel az MS ügyfélszolgálatot ...
  • DJ YAYO
    Valamennyiteket felvettelek friends-ek közé! :D
    Fogadjátok eeel
  • DJ YAYO
    Akkor én már alig várom a valhallát! xD
  • DJ YAYO
    A sig 340 x 40-est szedtem le, és azt állítottam be a beállításoknál de az sg átméretezte 120 x 20-asra vagy mi. én is meglepődtem mikor kis nick-képként jelent meg :D

Kösz hogy megcsináltad nekem! Respect
  • DJ YAYO
    Batman arkham asylum
    lost planet 1-2
    DMC 4 <--nagyon ajánlom
    Star wars: force unleashed <-- tudom én is úgy voltam vele ha star wars akkor valami gagyernyák mese lehet, de egész jó kis játék
    FALLOUT 3 -természetesen :)
    cod 4
    fable 2
    PROTOTYPE
    GTA IV
    Saints row 2

na jah és amik most fognak majd megjelenni ezekre nagyon tartogass pár DL-t!!!

COD 4!!!!!!!!
    Alpha Protocol!!!!!!!!!
    a gta IV dlc-je BALLAD OF GAY TONY - ha tudnátok gametrailers-en mekkora harc folyt a ps3-masok és x-esek között, ment a m..fu..er...x360... sírt a szájuk a 3-masok nak mert nem adott ki pénzt rá a sony.
    Splinter Cell: Conviction!!!
    Beyonetta!!! - olyan mint a dmc4
    DEAD RISING 2 :DDDD
    >>>--->> ASSASSINS CREED 2 <<---<<<<

Remélem segíteni tudtam, szerintem ezek 2009-10 olyan játékai amire az ember felkapja a fejét! :)

• DJ YAYO
    Kösz Poison.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    már szedem is a "Windows XP PRO Media Center Edition Incl SP3"-at xD, csak ennél vannak bíztató kommentek
  • DJ YAYO
    ITT válogathatsz, van egy haverom ott aki 2-3 nap alatt megbügyköli, no fake, 100%. Dobj hozzá egy ventillátor felpörgetést és egy tisztítást úgy biztosabb,It's Your Call :)
  • DJ YAYO
    Egy kis segítség (ha már tudjátok sry), én azért nem adok ki akármennyi MS pont-ot, küldjétek át transfer kit-el. <---Jópár premium téma, most épp seed-ben van. Remélem nem számít warez-nak! :)
  • LeventeV
    kosz a valaszokat benigusz es poison.
  • urobee
    Csövi!
    Az a gondom, hogy bekapcsolás után pár perccel, lefagy a box. Van hogy be sem kapcsol, csak zúg, de nincs kép. Ilyenkor kb egy fél perc múlva 3led kezd világítani. Menthető még a dolog, vagy már nincs sok remény?
  • PoisonChihuahua
    Igen lejátsza, de LIVE-ra kell kötnöd, mert kell a "Media Update" a codec-ek miatt (az update máshonnan nem szerezhető be). Feliratot nem kezel!
  • PoisonChihuahua
    Mivel a Media Center az oprendszer része és külön nem letölthető/telepíthető, így igen, újra kell telepítened.
  • PoisonChihuahua
    Témákat nem lehet telepíteni, se külső forrásból hozzáadni. Csak azokat a témákat tudod használni amik alapból rajta vannak ill. amiket a Marketplace-ről letöltessz. Sok ingyenes téma van, szal tudsz miből válogatni, de szerintem az egész "témázás" fölösleges, mivel az NXE a 60%-át letakarja a képeknek, ikonok, színek, hangok meg nem változnak.
    Tehát az Xbox 360-as témák gyakorlatilag sima háttérképek amiknek a 40%-át látod. A Prémium téma ad még néhány 3D-s objektumot a Friends menüponthoz (hogy miért pont oda azt nem tudom), ill. más a "talaj" színe...
  • Strip
    a box lejátsza az avi filmeket is vagy csak a dvd filmet?
  • rooney8
    Jónak tűnik, bár kicsit ilyen "sötét hangulatú" :D Egy próbát azért megérne :D
  • DJ YAYO
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni hogy ha szeretném hogy legyen media centerem újra kell raknom a winows-t hogy "w xp media center edition 2005"-legyen az "xp pro"-ból?

Mert gondolom nem lehet sima xp-re letölteni a media center-t. Csak SHARE-olni lehet ZUNE-al meg WMP11-el.
  • Apus
    próbáld ki a Darknesst. Nem mai darab, ráadásul tök olcsón hozzá lehet jutni, de az valami iszonyat nagy játék.
  • rooney8
    Hát... Így videók alapján nem az én játékom :D

Mirror's Edge-t én is nézegettem... A DMC is jónak tűnik :)

Autós az nem annyira az én műfajom, de a Forza az egész jónak tűnik :D
  • benigusz
    Grat!
    Lehet,a profilod alól!