176898

-
simon7108 #70904 ok megprobálom igy:)de még 1 kérdés!
nekem már van 1 LIVE os profilom USA reggel de ez ugye nem váltott át GOLD ra:(mert már megvolt!
na nekem ez lenne a fo profilom de szeretnék csinálni még 1 et hogy legyen ingyen GOLD om:D
de a régi profilhoz ami van csak USA-s kártyával tudok MS pontot rakni?
mert a GOLD elofizetés az mindenhez jo ha jol tudom... -
Dizson #70903 Milyen címre érdemes regelni? Amerikaira vagy Angolra? -
sztenli #70902 live reg
ha így csinálod nem lesz gondod, fontos hogy a mail cím amit megadsz ne magyar legyen, ha gmailes akkor is állíts át a tartózkodási helyedet angliára, vagy usa. -
nagyjából értem, de sajnos ehez az én tudásom már nagyon kevés. irj a szolgáltatónak, hogy a a live a következő nyitott portokat igényli: UDP 3074, TCP 3074, UDP 53, TCP 53
és h megoldható-e, hogy ezeken át jöhessen befelé adat, mert esélyes, h a ti "magánhálozatotok" kintről le van tűzfalazva, stb
-
benigusz #70900 Pedig a Forza 3 király 1 játék.
-
benigusz #70899 Biztos valami gubac van a rendsterben.
-
simon7108 #70898 há:Dmiazmá,hogy nem elérheto?én most akarok forza 3 demot:(:D -
benigusz #70897 Csak annyi, hogy jelenleg nem ekérhető, próbáld késöbb. -
simon7108 #70896 na most lett elegem már ebbol-.-
akarok csinálni 1 uj accot erre amikor megadtam a jelszot és megyek a continuera erre kidobja ezt
"Xbox LIVE signup is currently unavailable.
Please try again later"
miez?(nem tudok angolul) -
Drótnélküli kontroller baráti áron -
benigusz #70894 Bizony, ez így van! -
simon7108 #70893 omg akk megint szenvedhetek a kamu cimmel.... -
benigusz #70892 Ahhoz, hogy legyen 1 hónapos goldod a boxon kell regelned egy új gamertagot, a meglévővel nem mükszik. -
"Akkumulátoros kontroller" hmm...ravasz megfogalmazás!
Itt az üzletekben nézz szét. -
simon7108 #70890 na megint gond van:(nem lett GOLD az accom:(miért lehet?vagy ahhoz ujat kell csinálnom,hogy megkapjam az 1 honap ingyen goldot? -
simon7108 #70889 már semmi én voltam a hulye:D
nem join-t kel lcsinálni hanem recover gamertagXD -
piamania #70888 Sziasztok!
Hol tudok olcsón vezetéknélküli akkunulátoros controllert venni?köszi szépen a segítséget. -
simon7108 #70887 na ez fura...
rámentem,hogy join live oszt behozott 1 menut,hogy your account itt megadtam az email cimét a létezo accomnak oszt continue megint beirtam az emailt és a kodot is rámegyek,hogy sign in és ezt irja"This Windows Live ID is associated with a different gamertag.Enther another Windows Live ID and password"
miez?pls help! -
Kösz hogy legalább vki segíteni próbál! Felvázolhatom neekd: szóval a házunk tetjén van egy adóvevő antenna, ahonnan szedjük a jelet... és továbbitjuk több háznak is, szóval mi vagyunk a fő jeladó.(falun élek, és ez vmi olyan, hogy az aki szeretne csatlakozni, az rólunk tud. kap egy adaptert vagy nemtudom micsodát, wireless 11g Acces point a neve, amin keresztül fogja a jelet). Egyébként mi is máshonnan kapjuk a jelet, a szomszédos faluból.Ez az internetkapcsolat már sokkal hamarabb megvolt
, mint az Xbox, ezért elhivtam azt az embert, aki az egészet megcsinálta.hozott egy ugyanolyan adapter,ami a többi családnak van, és rákötötte a Boxra, valamint egy kód megadása után bármennyi laptop tud az internetkapcsolatra csatlakozni wifi segítségével. Szóval most perpillnat csak a számítógépem, és az Xbox használja ezt az internetkapcsolatot.Kiváncsiságból felmentem a padra :D ahol a bizonyos "blackbox" található, és csodák csodájára fehér, és SCAVE van ráirva, semmi más infó. Annyit tudok, hogy bridgeként szolgál. sajnálom hogy csak ilyen "mezei" tudással szolgálok, de azért remélem vki tud segíteni a gondomon. -
Hopp, tévedtem, úgy tűnik, mégis lesz! -
A Blazblue sajnos pont lockos :( Tudom, mert engem is érdekelt volna. És ki sem adják euban -.- Play-asia.com -on, ha rákeresel, kiírja, hogy milyen gépeken megy. -
a Balzblue-rol lenne szo. nemtudod veletlenul, hogy a regiozaras vagy sem? -
LIVE előfizetések, PSN, WII, MS pontok és WoW feltöltőkártyák eladók!
(minden profilhoz jó)
Xbox Live 12 hónapos gold előfizetés - 8.800 Ft
Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 4.500 Ft
Xbox Live 1 hónapos gold előfizetés - 2.300 Ft
(európai profilhoz)
800MS pont - 3000 Ft
2100MS pont - 6.200 Ft
4200MS pont - 11.500 Ft
(amerikai profilhoz)
1600MS pont - 4.990 Ft
4000MS pont - 10.600 Ft
(USA reghez)
Wii 2000 Pont - 5.490 Ft
(USA reghez)
PSN $20 kártya - 5.500 Ft
PSN $50 kártya - 11.900 Ft
(USA reghez)
60 Napos WoW kód - 6.500 Ft
(EU reghez)
60 Napos WoW kód - 6.500 Ft
További információkról, privát üzenetben lehet érdeklődni. -
basszus. én ma dolgozom:( hazaugrottam, hogy megnézzem milyen játék ez, hátha olcsobban jutok livehoz, erre lekéstem... fasza:( valaki adjon 500 ft-ot köszi:D -
Ezerkettő -
Iceakos #70879 meg is van a 10 ember, köszönöm a részvételet mindenkinek...
http://www.livekodok.com/
A megoldás
üdv:ice -
Huhúúúú, nyeeerteeem! \o/ :D -
Iceakos #70877 Indul a weboldal...Nyitási akcióval!
2009.09.28.-én elindul a weboldalam, ahol friss hírek, akciók, aktuális árlista és
sok általános információ található a LIVE-ról.
Ennek örömére egy kis játékra invitállak Titeket.
Az oldal címét most még nem árulom el, hisz ez a "játék" lényege:
Az első 10 ember aki elküldi nekem a helyes címet az [email protected] címre, a következő
vásárlásából 10% engedményt kap!!! tehát, ha 1db 1 éves LIVE előfizetést veszel
8800 helyett 8000 forintért kapod!!!
A 10% kedvezmény a vásárlás teljes értékére vonatkozik, így ha több terméket is veszel
akkor még ennél is nagyobb kedvezményhez juthatsz.
A kedvezmény az első 10 emberre vonatkozik, amikor elküldöd
a helyes címet, kapsz egy válaszlevelet a beérkezési sorszámmal...
Címeket csakis a fenti emailre fogadok el, ott érvényes csak a dolog.
A cím keresésében annnyi segítséget nyújtok, hogy .com-ra végződik
és elég könnyű kitalálni..
Jó keresgélést mindenkinek.
üdv:Ice
IceAkos
-
szvsz kevés embernek van fogalma róla, hogyan kell a "fekete dobozt" beállitani ;) ha esetleg pontosan leirnád mid van és hogyan van összekötve, akkor tudnánk talán segiteni!
(ha mégis routered van: portforwardolni kell a következő portokat/protokollokat az xboxod aktuális IP címére:
# UDP 3074
# TCP 3074
# UDP 53
# TCP 53
) -
én tudom...
azért írtam.:D -
simon7108 #70874 tessék itt javitanak 3LED et 7k FT ért!sztem vidd el ide ne add el....
de te tudod! -
simon7108 #70873 thx! -
na fasza...
Beütött a krakk...
2007.Februárba megvettem a gépet, dvd olvasó hibán kivül nem volt vele gond, ma meg be adta a kulcsot. 3 LED!!!
...
Tud valaki valami oldalt, ahol sz*r gépeket el lehet sozni??? -
Xbox.com -
simon7108 #70870 és a Trials HD mennyi MS pontért van? -
Meg hamarosan lesz a Joy Ride. Ami nem is tűnik olyan szörnyűnek. Mindenki: rendezhetnénk majd néha egy-egy sg-s bohóckodást benne :) -
Ez az összes ingyenes Xbox LIVE Arcade játék:
Aegis Wing (csak USA)
Dash Of Destruction
Hexic HD
TotemBall (csak a LIVE Vision kamerával megy)
Yaris (Már nem elérhető) -
Ezek mind ingyenes támák... 

A fizetős tartalmakat mind digitális aláírás védi (a vásárló profiljához és gépéhez kötött), szal ha sikerül is egy DLC-t vagy fizetős tartalmat (téma/kép, stb.) valahogy ráoperálnod a HDD-re / Memkarira, akkor is használhatatlan lesz számodra.
-
Nem. Nem sok ingyenes arcade cucc van sajnos :( -
simon7108 #70865 jah jolvan akk nem számit:Dholnap megis csinálom:Pkell a forza3 demo:D
hallitok a Trial HD arcade játék ugye nem ingyenes?:S