176898

-
Hutrol még nem rendeltem, de általában te döntöd el, hogy magyar posta vagy futár szolgálat hozza-e házhoz. -
Szerintem meg húzd le a trial változataikat, vagy nézegesd meg jutyubon. Az a biztos. -
Grizzly4x4 #70942 Hát a Bionic még ingyen se kéne annyira szar. -
:DDD
Én egyedül nem állnék neki, coopban végigvihető, de az utolsó pálya ... nos, az akkor is kiborito :D -
sztenli #70940 Szia,
Lenne egykét kérdésem erről a thehunt.com-ról ez a bionic commando nagyon jól hangzik és lehet megrendelném, csak az a kérdésem hogy hogy kapnám meg? ups vagy magyar posta vagy kik hozzák nekem házhoz és utánvéttel kell majd fizetni a futárnak? bocsi ha hülyék a kérdések, de nagyon kezdő vagyok még a külföldi rendelésekből. -
Áááááá, deeehooogy :D -
Bionic Commando Rearmed nem néz ki rosszul, gondolom nem is nehéz játék -
800ért Outrun vagy Bionic commando - de ez az én izlésem :)
---
és ha már "jó vételek":
innen Bionic Commando 3300ft postával -
De mi lenne a másik? 800 ms pontosokra gondolok itt, ezért tettem fel a kérdést. Október végén akarok venni 4200 pontot, ezelőtti vásárlásomból maradt 660-am. 2 GTA DLC + 2 Arcade játékot akarom leszedni, csak nem tudom mi legyen a másik, sok a lehetőség :S:D -
akkor azt mondanám, felesleges volt feltenned a kérdést :) -
És ha 2-őt kellene választani?:D Escape from Monkey Island SE-n gondolkodok amúgy... -
Outrun !!!! :) -
Sry, kihagytam a castle crashers-t :/ Az is jó. -
Az előttem felsoroltakhoz hozzácsapnám még a worms2: armageddont és a defense gridet. -
Braid, Bionic Commando Rearmed, WOTB: Commando 3, Trials HD -
Lateralus #70929 Shadow Complex -
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy Live-on vásárolható Arcade játékok közül melyikeket érdemes letölteni?(bármilyen kategória)
JA és ebben az évben milyen játékok jelennek meg várhatóan, amit érdemes lenne megvenni? -
"szóval most arról van szó hogy nem csomagolják hozzá, de maga a csati ott van és csak fel kell pattintani"
Ennél szebben nem is fogalmazhattál volna. Így van ahogy leírtad! Nem feltétlenül hackelt gépek, de az eladó úgyis írja, hogy babrált-e a masina vagy sem. De attól, hogy arcade kiszerelésben vette meg a tulaj, és később vett hozzá merevlemezt, az teljesen rendben van. -
Sith #70926 Üdv
Konzol vásárlá előtt vagyok és lenne egy hmm talán kicsit hülye kérdésem:
Az Arcade hoz ugye nem adnak vinyót, viszont neten találkoztam olyannal hogy Arcade-ot árulnak vinyóval.. szóval most arról van szó hogy nem csomagolják hozzá, de maga a csati ott van és csak fel kell pattintani vagy ezek valami hackelt gépek?
thx -
Bemész bármelyik bankba és megmondod, hogy XY számlaszámra szeretnél átutalni XY összeget. Semmi sem kell hozzá, csak odaadod az ügyintézőnek a pénzt és a lé máris Ice számláján van. Ezt hívják pénz befizetésnek. Üdv a XXI. században... -
Ezt úgy meg tudod oldani, hogy a bankban befizetsz, semmilyen felár nincsen, és ugyan úgy gyors. Amikor nekem kellett akkor én is ezt csináltam, picit tovább tart, mert csak el kell menni egy bankba, de megoldható:) -
simon7108 #70923 ja de itt ne mazzal van a gond hogy nem megbizhato vagy akármi:D
hanem azzal,hogy nemtudnám,hogy kifizetni....
még nincs bank kártyám!az apám meg ilyenekre nem adja oda az ovét.... -
baca01 #70922 Ice nekem is pillanatok alatt küldte e-mailben a kódot, teljesen rendben működött minden.
Antihero-val még nem volt dolgom, de feltételezem ő is hasonlóan megbízható! :) -
Ja és olcsó! Boltban nem fogsz ennyiért találni. -
Hidd el Iceakos-al én is üzleteltem és megbízható :) Vegyél csak tőle.
Gyors és korrekt -
simon7108 #70919 ja láttam de nem szeretek így venni semmit.
jobban szeretem ha boltban veszem meg:)
de esetleg tudnál mondani néhány boltot ahol tudok venni amerikai reghez?
thx! -
boltban is lehet kapni, de itt lejebb árul Iceakos és AntiHero is. -
simon7108 #70917 na megtudtam,hogy nem mind1 milyen MS pont kártyát veszek mert amerikai a profilom:(
hol tudnék majd venni amerikai profilhoz valo MS pont kártyát?gondolom magyarországon boltban sehol:S -
Jó kössz majd vhogy megoldom -
Én a "live-ozó" profilommal szoktam játszani Offline. Megjelenés előtt viszont nem szoktam használni játékot, vagy ha használom azt is Offline. S ha töltök vmit Live-ról, akk csak demóval játszok. :)
Akk frissítem. Köszi, megnyugodtam. ;) -
simon7108 #70914 enyémis:)nem kell aggodnod!épp most toltom a forza 3 demot!
csak arra figyelj,hogy a LIVE os profiloddal ne játsz olyan játékokkal de még akkor sem ha csak a net kábel be van dugva! -
Nem kell azt barmolni, egy pattintással sérülés nélkül nyitható a borítás. Nem elegáns ez tény, de az legalább adott, funkciója meg amúgy sincs annak a darab plasztiknak (ill dehogynem: vegyél másikat...) -
Na jó, de az én gépem meg van *butítva*... -
simon7108 #70911 baromság!énis épp most regeltem LIVE ra és egybol frissitettem is és nem lett semmi! -
Inkább vga kábelt használj(ezért) ha lehet, azon alapból van hangkimenet. Ha mindenképpen hdmi kell, akkor vagy külön hdmi-hez való M$ gyártmányú hangkivezető adapter kell, vagy a gyári kábelt barmolod szét, hogy beférjen a hdmi fölé. -
Leveszed ugyanúgy az analog csatiról bármelyik, a kezed ügyébe eső kábeleddel a hangot, és lősz vmelyik elektrónyikai kiskeresekdésben (tán még tuskóban is kapsz) rca<->3.5jack toldót, sztereót, mama-mama felállásban. Bámulatos hol tart a tudomány, ugye? :D -
Helló! Fel akarok menni Live-ra, akkor most egyből frissíteni akar. GOndolom új verzió. Namost nekem azt mondták, h ez már BIOS alapon Ban-ol live-ról vagy mi, hogy mostanában ez megy. :S
Felrakhatom a frissítést, v többet nincs LIVE? :o -
simon7108 #70907 na sikerult regelni végre:Dcsináltam még1 USA-sat de ezt ugyis csak addig fogom használni amig le nem jár a GOLD:D oszt torlomXDmert már van 1 USA-s amit PC-n is használok.
Oszt fogok 1 UK sat csinálni az itteni demokhoz. -
benigusz #70906 Szerintem, regelj angolra, mert az pal régiós, mint mi. Usa meg Ntsc-s.
Demók letöltésénél hasznos, ha régiókódos. -
csá!
Elég láma kérdés lesz ez tőlem (pont tőlem, a dobostól), de most fogok venni egy HD monitort. És HDMI kábellel fogom összekötni az Xboxot meg a monitort. Hang hogy lesz?:/ (Külső hangfallal szeretném megoldani, zöldjack vége van a kábeljének)
Tudtok mondani ilyen monitort/kábel átalakítót a problémára?
Kössssssssssssszzz!