176898
banner
  • Landor
  • Pacal17
    Manfanatics nevezetű jatekaim/gamer365-ös eladóról valaki tud valami negatívat/pozitívat? (FIFA 10-et vennék tőle)
  • Bogyi007
    Végre megvan az első fullosan kipörgetett játékom 1000/1000 acsi a Most Wanted-ből.

Ha jól látom a mygamercardon én vagyok a legjobb ebben a játékban. XD
  • piamania
    megvan most már.bocsi a zavarásért.
  • piamania
    Sehogy nem sikerül.Már a használati útmutatót is elővettem.A konzolon körbe fut a sárga fény,viszont a kontrolleren egyszerre villognak másodpercenként kb.
  • Zsoltika 007
    Komolyan ennyire büdös már elővenni a használati útmutatót? Nem dísznek adják hozzá. Elég egyszer elolvasni és mindent tud az ember...
  • piamania
    köszi szépen a gyors választ.
  • Apus
    bekapcsolod a gépet meg a kontrollert és egyszerre nyomod meg mindkettőn a kis gombot. gépen ottvan a memkártya slotok mellett jobbra.
  • piamania
    addig eljutottam már,hogy a kontrolleren körbe-körbe megy mezőnként a sárga fény,de innen nem tudom,hogy hogyan tovább.
  • piamania
    Hello!
    Segítségre van szükségem.Kölcsön kaptunk egy controllert,de hogy tudom összehangolni a géppel?Annyit tudunk,hogy van egy picike gomb,de hogy azzal mit kell csinálni azon kívül,hogy nyomogatni,fogalmam sincs.Hogy tudom összehangolni a géppel az új kontrollert?köszi szépen.
  • simon7108
    elég jo lett a FIFA 10 sztem de miért vették ki a manager modbol a stadion jegyek árának az emelését meg edzéseket sem lehet betenni:(
    és egyik játékosom sem fogajda el a hossazbitást meg a fizetés csokentés pedig 1,4 millio az ossz fizetés...
  • CharrDen
    Igen, pont ez az. Nyomom a gázt, de semmi nem történik, csak irányíthatatlanabb lesz az autó. Amúgy jó kis játék :)
  • akyyy
    nem lesz rossz ez a forza 3, de azért bicit hibás:D össze van törve a szélvédő, de belső nézetből ennek semmi nyoma:(
    meg nem érezni a sebességet. kis homályosítás lehetett volna azért benne:D

de szerintem megveszem ezt is a cod mellé. de akkor még nem liveozok szerintem.
  • simon7108
    ok thx a választ:)már kiváncsi vagyok a teljesere mert a demo tetszett!
  • akyyy
    feleslegesnek érzed akkor le kell mondani:P
  • Totti5
    megejelent tegnap óta
  • simon7108
    a FIFA 10 már megjelent hivatalosan xboxra?
    mert az 576 ban már kaphato(interneten a boltban nemtom)és nincs oda irva,hogy mikor jelenik meg szoval ez azt jelenti általában,hogy már megjelnt!
    most akk kijott már?vagy nem mert ugy olvastam hogy holnap jelenik meg!
  • Totti5
    Fejezzétek be! törlök mindent ugyis, de ugye nem akartok nekem felesleges munkát adni?!!
  • arty
    kezdődik megint a warezlázadás. nem ezért járok ide...

-fav
  • Aschil
    Sajnos a világon és nem csak a szegényebb közép-kelet európai országokban, hanem az un. fejlett országokban is egyre elterjedtebb a warez. Lásd zene, film és játék letöltések. A neten több olyan oldal található ahol a világ szinte valamennyi elektronikus szellemi terméke elérhető. És a felhasználó nagy része akarva, akaratlanul el is éri ezeket a tartalmakat. Miért is ne tenné, hiszen a műszaki cikkeket gyártó cégek is ráébredtek, hogy csak akkor maradhatnak versenyben, ha az általuk gyártott termék – legyen az autórádió, hordozható zenelejátszó, dvd lejátszó, mobil telefon, újabban tv készülék és még sorolhatnám – képes lejátszani, megszólaltatni az új formátumokat amik szinte csak és kizárólag interneten érhetők el. Tehát ezek az eszközök legálisan elérhetőek, megvásárolhatóak. Az eszközök és a hozzájuk használt memória-kártyák, cd-dvd lemezek ára pedig tartalmazza a szerzői jogdíjakat. Akkor most, hogy is van ez?
    A játék warez az más téma, itt elsősorban az ár dominál. A felhasználó ár érzékeny. A játékgyártók ár stratégiájától, kapzsiságától függ egy adott játék ára. Egy játékot minél hamarabb ki kell dobni a piacra a minél nagyobb haszon érdekében, még akkor is, ha a megjelenés másnapján már patch-et kell kiadni hozzá, mert a játék tele van bug-al. Nyugat Európában az átlagkeresethez képest a játékszoftverek ára megfizethető, szemben a magyarországi átlagkeresetekhez viszonyított magyar játék árakkal. Az USA az más tészta, ott mesterségesen nyomott árakkal kalkulálnak, gondoljunk csak az olaj-benzin-energia árakra. (bárcsak nálunk is olyan áron lenne a benzin) A szoftvergyártók, kiadók pedig elégedjenek meg a kisebb haszonnal és tereljék vissza a normális mederbe a kereslet kínálat alapján alapuló elektronikus szellemi termékek piacát, nehogy ez a piac a gazdasági válságot előidéző kapzsi bankok sorsára jusson. (Lásd a nemrég megvalósult mozi ünnepet, teltházas mozi-termekkel.) A felhasználók információ éhsége viszont továbbra is csillapíthatatlan, ahogyan a könyvnyomtatás idején is az volt. Bűn volt könyvet másolni, illegálisan tartani miközben mindenki könyvet akart olvasni. Ez egy ördögi kör a huszonkettes csapdája. Én nem gondolom, hogy aki letölt az bűnöző, aki meg vásárol az angyal. Jelenleg mindkettő létezik. Lépni kell, de kinek és merre az a jövő nagy kérdése.

Mi mind információt alkotunk,
    és mind információt másolunk.
    Ez olyan mint a levegővétel,
    amíg élünk csinálni fogjuk.
    És mikor abbahagyjuk...
    ...Meghalunk.

Ezeket a gondolatokat nem vitaindítónak szántam.
  • isclit
    És két meccs után azt látom,hogy kiküszöbölték a 2k9 fő hibáját(sok pont a paintből...)
  • isclit
    Áááááááá....NBA 2k10 eszméletlen jó....!
  • Ewergo
    Most néztem Modern Warfare 2 vidokat. Nem értem...ha már itt tartanak egy fps grafikai szinten, akkor miért csinálnak sokan 16 bites gép szinvonalu gémeket. Az ára meg ugyan annyi...
  • simon7108
    johogy irsz a Splinter Cell:Duble Agent rol:Dnem tudjaátok,hogy lehet e valhogy magyaritani az xboxos verziot?mert igy angolul elég érthetetlen számomra...
  • PoisonChihuahua
    Talán mert nem akarom olvasni a mocskot...
  • akyyy
    na van két új játékom kölcösnbe nálam, bár ebből csak 1 van itt, a második beszerzés alatt, mert elvitték:)
  • arty
    lehetne warezrol irni, ha az lenne a topik cime hogy "x360 wareztopik"
  • Landor
    sg-n globálisan tiltott a warez. gondolom ebből (is) fakad ez.
  • Prody
    "Pedig semmi baja az xbox gépemnek kivan flashelve no problem"

Viszont nem látásra:)
  • Landor
    hát ez hülye :D
  • Roleesz5
    Segítség!
    Az xbox360 Daschboardot probáltam hogy ujrafrisitse a gépet utána beteszem a gameket a shitfet és a colin dirt2-t és nem akarja egyszerűnen beolvasni.Pedig semmi baja az xbox gépemnek kivan flashelve no problem.
    Mi lehet mégis a gond ? Előre is köszi a segítséget.
  • simon7108
    lol bannolták?:Dmit tettél Roleesz?XD
  • Moby
    "RT a bannerelés az mi ?"

Ez:
  • Neogan
    ha a custom boxolókra gondolsz, akkor azokat a játékon belül töltheted le.
  • simon7108
    na most kellene 1 kis segitség:D
    elbolyogtam ebben a LIVE banXD
    sikeresen megtaláltam a teljes Marketplace-t de az FNR4 hez sehol nem találom a letoltheto boxolokat:(a játékot magát emgtaláltam a Marketplace-n de ott nincsenek ilyenek:(pls help!
  • Prody
    Én ezé adtam el:)
  • Bogyi007
    A rohadt életbe már! Kiakaszt a Most Wanted. Egyetlenegy rendőrattack volna hátra razorig de nem tudom legyűrni. Pénzem már alig (35e dollár) az autóim mind 2 lakattal állnak már és nincs kártyám amivel kihozhatom majd a kocsit ha lefoglalják.

Felrobbanok!!!!!
  • Neogan
    Ezt nem tudni
    Ahova az üzeneteket szoktad beírni, az felett látsz egy csomó linket, meg képed a dashboardról. Na az lesz a banner :)
  • Roleesz5
    Segítség!
    RT a bannerelés az mi ?

• simon7108
    már elég rég elérheto:)nemis tudom hol kell keresni,nézd meg az osszes menupontot és kint lesz,hogy Brutal Legend Exclusive demo!