176898
banner
  • Landor
    az emberi idiotizmus is határtalan
  • Bogyi007
    Azért nem semmi. Drága fórumtársunk itt bunkózott le minket hogy milyen hülyék vagyunk hogy eredetiben toljuk most meg segítséget várt mert fél hogy a frissítés miatt a flashelése elszáll.

Tudod mikor segítenék ezek után.
  • Landor
    MMA-s csávóknak bemutatják az EA fejlesztői az új MMA játékukat aztán az egyik bepöccen, mert gyenge statokat kapott a játékban :)

• Harlekin
    spin out op.
  • Harlekin
    Maradj le ugy,hogy az utolso autot magad mögött tartod.Majd kanyar belsőívre huzodsz és amikor elkeezd előzni határozottan kiszoritodd.Persze ezt nem max gázon mert ugy te is kivágodsz,de azért legyen sebességed.A másik,hogy bevárod őket mindig és akkor csak ez rohadt lassu.Én ezt a lambo murchával csináltam meg mert az hamar a másik kocsi alá megy és utánna az irányithatatlan lesz.Továddi sok spin oponentet
  • Harlekin
    Irni valoban nem irtad,de mivel a problémával foglalkoztál amit magamra vetitettem az érthetőség miatt,pedig 1 globális probléma igy következik belölle az aggodás.Viszont,hogy te a másságodbol adodó sexuális identitásodat itt szeretnéd kiéln az gusztustalan.Tehát ezen igényeidet ne 1 heterora probáld ráeröltetni főleg ne BOX Forumon!
  • Ewergo
    Ezt most vagy vitainditónak irtad ami gyengére sikerült, vagy valóban nem játszottál a COD MW-el.
    Ha COD 4 csalódás, akkor te egy autos program reményében vásároltad meg....ugy tényleg pofára lehet esni.
    Az MW óta, a mai napig nincs jobb grafikáju, élethübb karaktermozgásu fps gém. Vagy ha tudsz jobbat, szivesen meghallgatjuk, olvassuk.
  • PoisonChihuahua
    Az Xbox 1280x720-ban hozza létre a képet, ezt felskálázza a dashboardon beállított méretűre, majd ezt megkapja a monitor amit a saját felbontására méretez. Olyan, hogy "ideális" beállítás tehát nincs, mindig úgy kell belőni a felbontást, hogy minél kevesebbszer torzuljon a kép.
    A te monitorod 1680x1050-as felbontású, ráadásul 16:10-es, így a legjobb eredményt úgy éred el, ha 1280x720-ra állítod az Xbox-ot, mert ilyenkor ugye a box nem skáláz fel, azaz nem méretez majd, hanem csak a monitor.
  • Adi
    Mondjuk ha egy két hónappal előbb kiadják azért az még is csak jobb mint most így. Az biztos, h a kiadó nem sokat ért vagy aki ezt eldönti. Mert szerintem nagyobb lét húztak volna ha augusztus vége felé kidobják.
    Amúgy a multija a COD-nak elég nehézkes tud lenni. Természetesen én hardcore mod-ba mondom.
    Például ha bekerülsz egy jó csapatba akik folyamatosan mondják, h hol vannak és mit csinálnak elég ütős tud lenni. Ügye amint megszűnik az adás a partnereddel tudod, h hol járt utoljára és már sejtheted hol lehet az ellen. Ez elég nagy segítség tud lenni pl.: search and destroy-nál.
    Vissza térve az OF 2 a videók alapján nagyon bejön.
  • Adi
    Segítsetek légyszíves: Lenne egy olyan kérdésem, h van nekem egy LG flatron L203WT monitorom amin az X360-at VGA kábelen keresztül nyomom.
    Na már most annak a felbontását milyenre tegyem?! Mert én úgy tudtam, h 1280x768 az ideális. De Wadarr honlapján most ezt olvastam;
    "Nagyon fontos, hogy VGA kábel használata esetén arra állítsuk a boxban a felbontást, ami a TV készülékünk natív felbontása. HD ready LCD-k esetében 1366x768-ra, FULL HD-nél pedig 1920x1080-ra. Plazma tévék esetében nézzük meg a technikai leírást mivel itt többféle felbontás is előfodrul."
  • Waczkor
    Sok választásuk nincs,elkészültek vele,utána valóban nincs értelme kiadni,vagy egy időben.Azért biztosan sokan beszerzik majd.

Nézegettem a videókat,nem tűnik rossznak,csak én sosem szerettem az ilyet,amikor nekem kellett parancsokat kiadnom.SWAT-ban is mindig mentem előre,csapatot leraktam egy-egy ajtónál,én meg bekukucskáltam az ajtó alatt és ha nem nyitották rám és lőttek halomra,akkor megcsináltam a küldetést.Persze csak az első pár pályát tudtam így megcsinálni,utána már kellettek a társak:)
    Coopban viszont nagyon nagy volt.

Sokaknak nincs türelmük ahhoz,hogy többször nekiugorjanak egy küldetésnek,mert a rossz taktika,a nagy nyitott pálya miatt meghalnak.Ők viszont remekül szórakoznak a coddal,igazi katonának érezhetik magukat:)
  • Adi
    "Teljesen mind1,mert az Operation Flashpoint hamarabb jön,mint a CoD."
    Nagyon meglepődtem, h előtte adják ki. Elég bátrak amiből arra merek következtetni, h biztos jó játék lehet.
    Én spec ilyen katonás fps-t nem mernék kiadni a cod mw 2 előtt. Utána csak kb. 3 hónappal. :)
  • simon7108
    hát azért a BC is esemény dus és nemigen van benne uresjárat legalábbis ameddig eljutottam addig nem volt:)csak oszt kolcsonadtam(elakadtam benne)de majd ha vissza adják végigviszem!
  • Adi
    Srácok!
    Vki nem vágja, h nfs shift -be hogy jó kipörgetni az ellenfelet?! Mert a feladat, h 4 ellent kipörgessek de vhogy mindig csak festékcserét ír vagy vele együtt én is csapódok. Esetleg vmi jó módszeretek nincs amit megosztanátok velem? Köszi!
  • Totti5
    Csak eddig egy COD sem volt szar, sőt kiválóak. A scriptelt végig pörgős CODdal semmi sem tudja felvenni a versenyt. A Buckafild hiába reálisabb, nyitottab ha a kampány inger szegény és több az üresjárat és kevesebb a látványos, változatos akció és történés.
  • PoisonChihuahua
    Az Xbox360 a rendszerfrissítéseit az alaplapi flash-memóriájában tárolja, míg a warezos szarhoz a drive (olvasó) firmware-jét kell lecserélni. Semmi közük egymáshoz, így nem is "cseszhetik el" egymást, szal megnyugodhatsz, továbbra is lophatod a játékokat.
    A poén az, hogy ez rohadtul nem konzolos kérdés, hanem informatikai, de józan ésszel is rá lehet jönni...
  • Miley Cyrus
    Tudom h a játkaim.hu-ra gondoltál:)
  • sztenli
    Ki beszélt most arról hogy wareznak számít az update? Én csak az előző hozzászólásaidra reagáltam, meg a mostanira, és én a jatekaim.hu-s bannerra gondoltam nem a másikra. na befejeztem.
  • Waczkor
    De azért remélem a hangod mély...
  • Miley Cyrus
    xD
    az nemtom miért van arra rakva, nem 25+ vagyok hanem 17(leszek).
    De ebben nemis tudom mi a warez?..
    Ha a nyomi MS tette fel a saját oldalára és irta le azt amit én megtettem, mégse' megy/ment akkor ennek köze nincs a warezhoz.
  • sztenli
    Ha már warezolsz akkor warezoljál igényesen, vegyél normális lemezt, vagy tudom ajánlani itt fent a bannert, vagy webshopokat, ahol már potom pár ezer forintért utánad dobják a játékokat és mellesleg elégszégyen hogy 25+ éves korodra, nem telik két havonta vagy havonta 1 játékra és mégegyszer megjegyezném hogy pár ezerért már utánad dobják, majdhogynem könyörögnek hogy vedd meg.
  • Miley Cyrus
    Istenem...-.-'
    Mert te annyira vidám lennél hogyha az x360, ps3, ps2 stb..szarrá karcolná a lemezeidet ugye?
    Énis most látom már a hozzászolásodbol hogy tényleg örülnöm kéne hogy töknreb*szott 4 lemezt..mindjárt bontok is egy jägert..
  • Waczkor
    Holnap felkerül az új trailer,amit ma este adnak le majd egy nfl meccs szünetében,amivel elkezdődik az mw2 reklámkampány.Azért abban biztosak lehetünk az eddig látottak alapján,hogy rosszabb biztos nem lesz mint a 4.Ennyi szerintem legtöbbünknek elég is.

Nfs az valóban ilyen,bár ott is a shifttel alkottak valamit,más kérdés hogy nem lett nfs.Jó lett a játék,de nem nfs.
  • sztenli
    "Kinek kell ez a p*csa box?!
    Kib*szott microfos..annyira szar ez a konzol hogy az leirhatatlan..undorito szarkonzol..6x jobban megéri a ps3(slim is..) leszámitva 1dolgot(tudjuk miaz...)." idézet a kis barátunk egyik írásából.
    és innentől szerintem mindenki a maga belátása szerint segítsen neki.
  • Miley Cyrus
    Jo valaki tud segiteni ezzel a szarral?
  • simon7108
    hát ja épp ez a gond!akármien szar lehet majd a játék(COD MW2)nem fog senkit érdekelni mert ott a név!ezzel a névvel még a legszarabb játékot is eladhatnák...
    példa erre a NFS UC aztis sokan vették pedig szar volt...
    itt is ugyanez lesz akármennyire is lesz szar venni fogják!
    ja és mielott még valaki belémkotne nem azt mondom,hogy szar lesz csak lehet,hogy szar lesz mert amennyire felkapott játék meg agyon dicsérik meg minden nagyon gyanus nekem mindig ez van,jol beharangoznak 1 játékot hogy hu de jo lesz meg minden nos amikor kijon megis veszik sokan de kozben meg nemér 1 centet sem...
    de azért remélem nem igy lesz a COD 4 es csalodás után..........
  • Waczkor
    Ez egy jel.Azt jelenti,nem való neked a konzol,itt nem tudnak neked segíteni,keress másik topicot:)
  • Prody
    hallod menj már innen. nem vagyunk kiváncsiak a selejt nyomorék mocskos warez mondataidra!

na jóéjt
  • Prody
    Úgysem fognak neki tetszeni ezek a help-ek. Egy nyomorék. Én bánom hogy ti normálisak ilyen emberrel(?) szóba álltok és segítetek neki :S én ki nem állhatom.

Na most jön a két soros káromkodás kedves barátunktól xD
  • Miley Cyrus
    Nekem BANolt a gépem
    Mindent ugy csináltam ahogy levan irva az xbox.com-on, de nekem semmilyen auto.frissitést nem hoz be..:S
    Bekapcsolom, berakom a cdt, kikapcsolom, majd vissza és semmi://
    Csak sima mixed media disc-nek ismeri fel..
  • Prody
    Na idefigyelejél, mostmár felbaszol. te jöttél ide fikázni a Boxot, te vagy egy warezos fasz tehát te kussolsz bazmeg , nincs elegendő pénzed? eltakarodhatsz innen. és olvasd el a bannert
  • Totti5
    nekem nem kúr el semmit, mert rácsatlakozok a lájvra és magától megcsinálja, tudod itt mindenki így csinálja...
  • sztenli
    tök vicces, hogy pár hsz.-al lejjebb itt szitkozódik meg a box az szar, mindjárt szétvágja stb. most meg "jajj légyszi segítseket updatelni".
    Mellesleg nemértem amúgy, az emberek belehalnának abba hogy rádugják a gépet a netre? tök simán updatelne, meg legalább lenne egy live profilja amit mellesleg nem kötelező használnia és neten se kötelező játszani.
  • Miley Cyrus
    De basszátok már meg!
    A sok nyomorék 20+ post helyett egyben lelehetne irni hogy elqrja-e vagy nem..
  • Prody
    Te degenerált, feldobod az estém ecsém :DDDD
    Tedd csak fel az update-t.

Amúgy nagyon kemény fiú lehetsz :D
    Szeretem mikor sértegetnek.
  • Totti5
    kussólsz érted?:DDD ( ne szóljatok hozzá, mert ugyis törlöm )
  • Miley Cyrus
    Most komolyan?
    Csakmert ott a fej a végén:S
    És szerintem nem tiszta mindenki itt, és nem szeretném elqrni
  • bardocz
    Nem lesz semmi baja természetesen
  • Miley Cyrus
    Hülye buzi válaszoljál a kérdésre vagy kussolsz.
    Kösz.
  • Prody
    Hát az is vagy igazad van:)
    Remélem elcseszi a flasht és rájösz hogy no-warez-rulez