176898
banner
  • AntiHero
    áá kérdez könnyebbet.

Amúgy valaki igazán megvehetné már tőllem a Dirt 2-met:D Ócsón adom 9.000ft-ért.
  • Prody
    Ez szerinted milyen fórum?-.-'
  • Landor
    :-D
  • kozan1
    x-box360 ba tud valaki segíteni??
  • kozan1
    szia mindenki!!
  • Adi
    mér a BF az mi?!
    Az is árkád game szerintem.... például a COD Hardcore keményebb mint a BF.
  • Bogyi007
    És mit fogtok szólni majd ha egyszer kijön a Black második része.....
  • Ewergo
    KillZone2,..? Egy scriptelt póz és az élethü embermozgás közt nagy különbség van. A MW-ben a Chernobyl pályán követendö társunk mozgása egyedülálló...szintén a Mai napig nincs párja! Merész kijelentés de igy van.
    Aztán ha kijön az OF2 és ha valóban jobb lesz, akkor jobb lesz. :) Én is szurkolok hogy minél több program jobb legyen nála.

Amugy magátol érthetödö hogy Xbox programokrol beszélünk mivel Xbox topicban vagyunk, Xbox a gépünk, Xbox-ban gondolkodunk.
  • Apus
    nekem 8, arra gondolok amit adtak a box mellé:D
  • PoisonChihuahua
    Szerintem te komponensre gondolsz. :)

bardocz: Ha jelenleg valóban komponenst használsz, akkor HDMI-vel szemmel láthatóan élesebb lesz a kép. Érdemes megpróbálni.
  • bardocz
    Elképzelhető, hogy jobb lenne, de én semmi különbséget nem vennék észre szerintem:D
  • Apus
    kompozit az amit használsz akkor gondolom, ha átkapcsolható. hd-tv re nem lenne jobb egy hdmi kábel egyébként?
    Bogyi007: alaposan megkésve múlthéten néztem a demóját, rohadtul bejön, azt hiszem mielöbb meg kell vennem:)
  • Bogyi007
    Most kezdtem bele a Star Wars Force Unleashed című játékba, már most látom hogy szeretni fogjuk egymást kölcsönösen. :D
  • bardocz
    Ja:D
    Kompozit alatt mit értesz? Most hdtv-re van állítva a két állású kapcsoló, és ami van, beledugom a tv-be, így adja is az 1080p-t. Most úgy tűnik jó, és ha nem érek hozzá, akkor nem lesz baja.
  • PoisonChihuahua
    "Az MW óta, a mai napig nincs jobb grafikáju, élethübb karaktermozgásu fps gém"

KillZone2...
    Bár multiban a MW népszerűbb ill. a KZ PS3 exkluzív, de graf-ban, mozgásban az az etalon. Xbox360-ra viszont valóban egyeduralkodó a MW! Ez tény.
    És ezt úgy mondom, hogy én inkább BF-ezek, mert nekem sem jön be az árkádos hentelés igazán.
  • Apus
    azért ha van rá módod, kösd rá a kompozitot, hogy jó-e.
  • Apus
    inkább az lett volna necc, ha elviszik a géped 2 hétre és másnap rájössz mi a probléma:D
  • bardocz
    Fú, köszi, megmentettél egy beégéstől. A kábel cigánykodik, és baszogatni kell, hogy működjön rendesen. Úgy tűnik "csak" azt kell venni.
  • Apus
    Itt le vannak írva a ledkódok.
  • bardocz
    Most veszem észre, hogy nem is 3ledes a gép, hanem villog az összes rajta. Na ilyenkor mivan? Sajna csak ötig van ügyfélszolgála, úgyhogy azt lekéstem. A táp nem hibás, zölden világít.
  • CharrDen
    Ahh, nemtudom, azt a játékot sose szerettem De erről ne nyissunk vitát.
  • avengir
    Ja-ja, 0.7 betaba akkor laggokat okozott a smoke grenade..... :nosztalgia: :old man:
  • Adi
    Jah.. a rohadt CS. Emléxem, h tele volt cheaterrel az egész néha!:) Jah meg ha esetleg kicsit jobban nyomtam akkor már én is csaló vagyok meg bla... bla... pc-s multi-> hányadék szerű geny:D
  • Harlekin
    Mit kell ezen tullihegni,hogy mi a jobb!Van 1 minimális határ ami felett 1 játék JÓ itt értem a grafikát a többi csak szájíz kérdése!A játék első ismérve,hogy játszható legyen!Ráadásul 1 FPS gamánál tök lényegtelen,hogy mozognak a levelek vagy kefélnek a hangyák a földön a játék szempontjábol,mert nincs idő action közbe ezt mind szemrevételezni,a multy részről nem is beszélve!Emlékszem 10 évvel ezelött az első CS-re futottunk a föld felett 10 cenire + dupla sebességel mint ahogy haladtunk,és mégis 8 órát odakötött a géphez.
    Csak most vagyunk ennyire finnyásak,mert elkényeztettek benünket.
  • simon7108
    a WAW ot énis nyomom még mindig multiba szoval nem csak végigviszem oszt elteszem:)
    Waczkor amugy miért lenne teli ellentmondással?én csak azt mondtam,hogy nekem nem tetszik de attol még nem szar!az a szar játék amivel senki sem játszik és a legtobb oldaltol 5 pontot kapott a 10 bol:Dna az szarXD
    na de mind1 sztem hagyjuk abba mert ennek sosem lesz vége!mindenkinek más tetszik mindenkinek más a jo játék és mindenkinek más a "rossz" játék,nekem pl a MW de ahogy mondtam ez mindenkinek más!
  • Waczkor
    Tele van ellentmondással amit írsz.
    "nekem egyszeruen nem jott be MW sztem szar lett!de ez nem jelenti az,hogy rossz lett!de vannak sokkal jobb játékok nála!"

Attól mert neked nem tetszik,a tény tény marad.Resivel teljesen felesleges hasonlítani,mert grafikában valóban szebb,de nincsenek egy kategóriában.Arról nem is beszélve,hogy a resi nem rég jelent meg,a cod4 meg már 2 éve.
    A resi több más ponton vérzik el,ettől még az is jó játék lett.

A karaktermozgással meg nem értem mit akarsz.A crysis meg kb a levélhullás,a környezeten meg a grafikán kívül semmit nem tud felmutatni.
    A cod mind single,mind multi terén egyedülálló.
  • Miley Cyrus
    Hát a CoD4: MW elég jo lett, a CoDWaW már nem.
    De ugylátszik te nem nagyon szeretsz online játszani..aki szeret O. játszani annak kincs a CoD4, a WaW is(én is nyomtam sokat).
    Te is annyi vagy hogy lejátszod aztán kész, többet elnem lesz az inditva.
  • simon7108
    hát ez igy nemigaz:)
    én ugy olvastam,hogy a a 2015 fejlesztocsapatábol(ezek csinálták a MoH-t)váltak ki néhányan és ebbol lett a Infinity Ward!én igy tudom:)
    ja és még Ewergo nak:D
    attol,hogy a Crysis meg az ArmA 2 nem jott xboxra még jobb a karaktermozgásuk mint a MW nek!és te azt nem mondtad,hogy csak xboxon!
  • simon7108
    jolvan lehet,hogy a karaktermozgásai jok de grafikailag kozel sem a legjobb!
    nemtudom de sztem a RE 5 is szebb és abban is jok a karaktermozgások!
    nekem egyszeruen nem jott be MW sztem szar lett!de ez nem jelenti az,hogy rossz lett!de vannak sokkal jobb játékok nála!
    most nem akarom sorolni,hogy szerintem mi lett jobb mert megint vita lenne csak!
  • Miley Cyrus
    Off:
    Tudtátok hogy a CoD1 alapbol nem az Activision/Infinity Ward saját játéka volt?
    Az EA(ennek sincs 1saját játéka, csak mindent felvásárol pl: fifa sorozat...) csináltatta, vagy akarta kiadni, de a szánalmas MoH sorozat után eladták, az Activision/Infinity Ward felvásárolta és ez lett belöle:)
    Jo huzás.

On!
  • Totti5
    "de ez azért van mert a COD MW Unreal engine 3 al megy"

Dehogy megy. Az ég világon semmi küze a COD sorozatnak az Unreal motorhoz. COD1 Quake 3 motorra épült és ezt vitték tovább egészen máig, persze a motor rengeteget javult és fejlődött és már csak nyomokban tartalmazhat Quake 3 kódolást, de mára ez már a fejlesztők saját motora lett.
  • Ewergo
    Te egyre jobban eltévedsz. Crysis van már Xboxra?
    Armed Assault 2 van Xbox 360-ra?
    Far Cry 2 egyetlen erössége hogy hullanak a faágak és kidöl a fa a hatalmas nagy terep itt csak hátrány.
    COD WaW egy egyszerü Call of Duty sorozat. A Modern Warfare egy elkülönitett széria. Szemmel láthatóan grafikailag is kitünik. (reméljük lesz MW 3,4,5... része is.)
    Bioshock szereplö figuráirol már többször beszéltünk hogy egyszerü rongybabák és cikk is volt rola hogy nem ütnek meg szinvonalat. De szivesen venném ha képeket mutatnál a "kidolgozottabb, élethübb" figuráirol játékmenet közben.
    Battlefield Bad Company erössége hogy beomlanak a ház falai a karakter mozgás, megjelenités nem kiemelkedö ez szemmel látható.
    Akkor mégegyszer a fontosabb rész : "Az MW óta, a mai napig nincs jobb...!
  • sapkafej
    melyik a legzsírabb kormány amit venni lehet xboxhoz? láttam h van többféle, mik a tapasztalatok?
  • simon7108
    képzeld játszottam is vele és végig is vittem a multit is kiprobáltam de egyszeruen nem jott be!ezzel nem akarok vitát nyitni de a MW nél már vannak sokkal szebb FPS ek jobban kidolgozott karaktermozgással!
    pl:Crysis,Crysis warhead,Far Cry 2,COD WaW,ArmA 2,Bioshock,Battlefield Bad Company
    ,oszt még lesz a OF2:D
    de ez azért van mert a COD MW Unreal engine 3 al megy és ennél a motornál már sokkal jobbak vannak,nem azt mondom,hogy csunya mert jo grafikáju játékok vanna UE 3 motorral de vannak már szebbek is!
  • Ewergo
    Veszel egy ilyen kábelt, az AV-t csatlakoztatod, befér a HDMI fölé piros-fehér a hang aztán tudod tovább alakitani, amilyen hang cuccod van...
  • Adi
    Na majd este meg is próbálom. Köszike!:)
  • Adi
    Okkés. Köszönöm.
    1280x720-on van mióta a monitoron játszok. kb 3 éve:) csak kicsit bekavart a cikk. :)
  • Adi
    VGA kimenet nincs a monitoron?!
  • koryne
    Az rca kábelről pattintsd le a burkolatot, így befér a hdmi mellé a boxba. Ezután csak a hangot kikötöd egy hangfalra (ha nincs, az sajnos szívás :( )
  • var
    Vettem egy HDMI-DVI átalakítót, hogy tökéletes legyen a kép lcd monitoron, csak igy ugye nincs hang kimenet a monitoron amit a HDMI vinne.
    A nagy csatlakozós helyre meg nem fér semmi, igy hangról kb lemondhatok, ha nem találok valami megoldást.
    Kontrollerről nem akarom a hangot, mert csak az elemet meríti.

Valami ötlet?