176898

-
A banner helyére nagy piros betüvel ki kéne írni hogy nem segitünk warezzal. Hátha meglátják. -
lol
Mi van itt?
-
Úgy látom minden nap ebben a fórumban jön egy W@rez-es aki fel van háborodva, hogy nem jó a másolt lemeze. Szánalom, hogy nem tudnak olvasni. 62-es betűvel lenne kiírva akkor is beírnának -
Hát nem egyértelmű, hogy ez csak egy alreg, aki itt hülyéskedik?... Sajna sok ilyen ember van. -
simon7108 #71319 ha már warezolsz legalább tudd,hogy kell!
és ne olyan forumban kérdezz ahol nemszabad! -
Hát de akkorse itt tegye fel a kérdést, hanem max azt merre talán a kérdésére válaszokat.Vagy vegye meg eredetiben. -
Unreal1942 #71317 Azért nem indul mert nem ért hozzá és ahoz sem, hogy hol kéne utána keresni, olvasni.
Nem azért mert w@rez.
-
Ja és Mi (nem-warezosok) voltunk itt előbb; és fent a bannerban(jah..nem tod miaz?) ki van írva, hogy WAREZ téma TILOS...akár mondat kérdés kijelentés AKÁRMI...szóval eltakarodhatsz. És 12 éves létedre megtanulhatnál már írni, de az luxus ugye kispajtás ?? -
Unreal1942 #71315
-
Ezt kinek válaszoltad? Tudod van egy válasz gomb, azt se látod mi? De a mocskos warez kérdésiddel tudsz jönni, hogy mit hogyan töltöttél le és miért nem indul a másolt lemezed... Tudod miért hibás? Mert nem eredeti, hanem WAREZ (remélem tudod mit jelent), innentől kezdve itt a pont és befejezheted.. ne hogy már te legyél felháborodva 'bazzeg' -
Roland1997 #71313 Mocskos szájú, 12 éves warezos vagyok. Ámen! -
Érthetőbben nem tudnál írni b*zmeg? -
Én itt szoktam nézni a megjelenéseket. -
Ha te éppen nem vagy bejelentkezve, akkor ő is simán bejelentkezhet a profilodba az eladott gépen, szal vigyázz! Mond meg neki, hogy törölje a gépről vagy változtasd meg a Windows LIVE ID-d jelszavát, így az eladott gépen lévő profil használhatatlanná válik.
Ismerősökkel sokszor cserélgettünk így profilt. Volt, hogy 2-3-an használtunk egyszerre (persze nem egyidőben) egy közös profilt. -
Rock Band sokkal jobb, jobbak a számok, a kinézet, a játék, helyek, ruhák, grafika, effektek... :) -
Emberek. Ha én eladtam az xboxomat úgy hogy a gamertagom is rajta volt a gép winchesterén, akkor ha valamikor új gépet vennék és recover gamertagos megoldással visszahoznám felhasználó nevemet, és achivementjeimet, akkor az eladott gépen maradt gamertaggal mi lenne ? Mármint ha a vásárló bejelentkezne róla... -
Platinumban már van raktáron.Ma érkezett meg:)
A hivatalos megjelenési dátumról kb mindenhol mást írnak:
6.usa,8.eu,9-10 anglia
-
Srácok az operation flashpoint 2 mikor jelenik meg most végül is?!
tothegame.com szerint EU-ba 9-én?!
De most néztem az überkonzolba és ott 8-át írnak, h addigra nekik lesz?!:O -
Landor #71304 nem jössz BCzni? unatkozom..
-
Igen, és az ups oldalán meg tudod követni, merre tart a box-od...
Az enyém Frankfurt-ba ment.Asszem 4, vagy 5-ször pakolták át egyik kocsiból a másikba... :) -
"He acknowledges however that the ODSTs are actually speaking Hungarian. Apparently this is to reinforce the idea that Earth is united against the Covenant."
Ez tok jo es erdekes.
-
Én múlt hét kedden adtam át a ups futárnak a csomagot.Elvileg ma hozzák ki.
Tehát olyan 1 hét kb szállítással,javítással együtt.Persze az is számít,hogy hét elején,végén hogy érkezik meg a szervízbe.
Amúgy amikor neten beregeled a boxot,ott is le tudod adni a javítási kérelmet.Ha felhívod az mst,amikor hallod milyen menüpontok közül választhatsz,akkor elmondják hogy 3ledes javítást is pl le lehet adni a honlapon keresztül.Én így csináltam,majd jött a mail az mstől hogy mit hogyan kell,mibe csomagoljam,stb.Meg hogy küldik majd a szállítási címkét stb
Aztán ha megjött,akkor már lesz tracking numbered,azt bemondod a ups-es ügyfélszolgálaton és időpontot egyeztettek hogy mikor jöjjön a futár a csomagért. -
Landor #71300 rátaláltam a ODST videójára youtubeon, ami kint volt a dashon is.
azért halgassátok meg hogy milyen nyelven beszélnek..
-
Unreal1942 #71299 Na ez a szívás. Gondolom a készletet ki akarják szórni és cserének elsózzák. -
Én is kérdeznék...
Guitar Hero vs Rock Band... Melyiket ajánljátok? Van vmi egetverő különbség köztük? -
Felhívod, gyáriszám egyeztetés, e-mailt kapsz, kinyomtatod, ups majd hívni fog, jön, elviszi a boxot, kb. 2 hét múlva hozzák az újat. (nekem zephyr volt, azt is küldtek vissza :(( ) -
ellington #71296 akinek már javította a MS a boxot, elmondaná hogyan is megy? felívom a supportot, elviszik a boxot és visszahozzák? mennyi idő kell ehhez? -
FONTOS !!! -
adnék érte 5000-et
ráteszek 3ezret és már megvan a zsírúj
nem követed a használt cucc = legalább oszd el kettővel az árát elvet -
Ott a bibi hogy biztonsági másolathoz az eredeti xbox programot elöbb vissza kell fejteni iso-ba és ugy kiirni...csak hogy ezt a pici momentumot idáig még senkisem kérdezte. :) -
nem. -
SAFIII #71291 Amúgy az miért warez ha valaki azt kérdi, h h kell kiírni? elvileg lehet biztonsági másolatot készíteni vagy nem? -
simon7108 #71290 nekem még várnom kell amig megszerzem sajnos:(de addig tolom PC-n:P -
fosti #71289 Igeeeeeeen!Megjelent. OF : DR el sem hiszem::D Holnap remélhetőleg 12kor legkésőbb kezembe veszem és zúzom napokig, hetekig és ha kész, rettegj a neten:D 

-
"Tudtad hogy a három jelenlegi konzol közül az egy gépre jutó szoftverek száma az Xbox360-on a legtöbb?
Azaz az Xbox tulajdonosok rendelkeznek a legtöbb eredeti szoftverrel,..."
Ez a kettő, hogy következik egymásból? O_O
Amúgy a warez sajna igenis jelentős 360-on, nagy húzóerőnek számít. (De ha esetleg van statod,akkor én is belekukkantanék, mert érdekelne.) -
Hát ha a Liveot is annak minősíted magadat is, mivel a Sony is az alapján építette ki a Playstation Networkot.
És bármennyire hihetetlen a warez nem olyan nagy mértékű a világon mint azt hiszed a Box esetében. Tudtad hogy a három jelenlegi konzol közül az egy gépre jutó szoftverek száma az Xbox360-on a legtöbb?
Azaz az Xbox tulajdonosok rendelkeznek a legtöbb eredeti szoftverrel, külön öröm hogy ez nálunk is az utóbbi időben emelkedni kezdett. -
Már valaki irta hogy ha a Microsoft-ot zavarná a X360WaReZ, már rég tett volna ellene, de a Live! és a többi szar ellensulyozza a warezes kiesést. -
MaT #71285 bBeco-nak igaza van ebben, ezek a frissitesek olyanok mint a pc-n a Patch-csek. En a nfs UC-rel mikor elinditottam anno letoltott hozza valami frissitest es azota nincsenek azok az idegesito be-be szaggatasok, lassulasok jatek kozben. Aztan lehet hogy tevedunk...;) Amugy meg a Modern Warfare 2-hoz visszaterve annyit, hogy reszemrol ez lesz az egyetlen jatek amiert kiadok £45-t. Az osszes eddig megvasarolt jatekom max £20 volt, kiveve a MW 1. resze ami £30. :) Reszemrol ez MUST BUY jatek... :) Amugy ez az egyetlen uj jatek amit meg itt Skociaban is ilyen dragan akarnak adni... Majdnem minden uj jatek max £40. -
Hmmm -
Landor #71283 :DD