176898

-
benigusz #71363
-
Cső!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
benigusz #71361 Üdv. Emberek!
Látom,pörög a fórum 1000-el. Csak így tovább!
-
fosti #71360 hello jó8 all! I'm very happy:D jelentem, megvan az Operation Flashpoint DR és k***a jó, egyszerűen szavakkal nem tudom kifejezni h milyen, egyelőre csak jót tudok mondani róla:D:D Ki tolja már még:P:D????
ha játék megjelenéseket akarjátok, akkor ezt az oldalt ajánlom gondolom sokan ismeritek VGReleases.com -
Hülyeség. Akármit tehetsz bele, nem számít, akkor is bannolhatnak, ugyanis nem a betett játékot figyelik, hanem a drive-ot... 
Az ilyen "két profilom van, egy warezos meg egy eredeti live-os", meg az említett "csak eredetivel tolom live-on, offline warezolok" baromkodásoknak semmi hasznuk sincs. A flashelt/módosított drive-ot fülelik le, tehetsz bármit, de ha bele szakadsz, akkor se változik vissza eredetivé, ezt kéne felfogni. Csak azért írtam le, mert nem te vagy az első akitől ezt a hülyeséget hallom. -
Tudom 
Szokás szerint dobjak fel valami jó témát,amin szintén mehet az értelmetlen adok-kapok!
-
Már csak te hiányzol ide :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(UI: csak vicceltem) -
Pályaválasztásnál nyomj egy Y-ont vagy ami oda van írva ahhoz hogy a toplistát előhozza és ha ott time trialt vagy driftet választasz és nyomsz egy A-t, akkor utána szabadon körözhetsz, de ehhez mindenkép online kell lenni, mert csak akkor múkodik. -
Édes istenem csupa derű itt az élet!
-
Leszel szíves nem nyilvánítani véleményt, ha nem olvastad a törölt hozzászólásait a hülyegyereknek! KONKRÉT warezos nyavalygása volt előzményként (több is), de kiadós, végül nekiállt keménykedni is. Akármiért nyilván nem banoltam volna instant. -
MaT #71353 Nekem is ilyen problemam volt anno amikor megvettem a hdmi kabelt. A microsoft bejelentette, hogy volt egy szeria a HDMI csatlakozoval felszerelt gepeken amiken nem mukodott a hang miutan hdmi-n keresztul csatlakozott a tv-hez. Csatlakozol live-ra, frissited a dashboardot es az elvileg megoldja a problemat. En a tavalyi oszi frissites utan vettem hdmi kabelt aztan utana jelent meg valami apro update ami orvosolja ezt a problemat. Szoval nem tepem a szamat mar, LIVE-ra fel es remeljuk az segit neked is. -
Szia :)
-
Ha origi GoW2.vel felmegy Live!-ra nem BANolja a microsoft..csak a másolt nem patchelt(stealth patch) játékkal mész fel... -
Bocs, félrenéztem. -
Erre csak annyit mondanék, hogy ahányszor írsz valamit, mindig új reget csinálsz. Miért is? -
Értem, jó tudni. -
Freedy #71347 Nézd meg a dashboard beállításokban, hogy mire van állítva a hangkimenet. Állítsd stereora. -
Freedy #71346 Ez nem igaz. HDMI-n is átmegy a hang, ráadásul nem csak a stereo, hanem a többcsatornás is. -
Grizzly4x4 #71345 Igaza van Simonnak ilyen hülye arcokkal van teli a fórum szegény csóka kérdez valami ilyet és akkor egyből ráugranak hogy warez miközbe ha simán választ adtunk volna neki ebben a nagyon enyhén warezszagú kérdésben már rég el is lenne felejtve, csak a sok nemnormális antiwarezhős egyből ugrik. Tudjátok mit szar ez a fórum és basszátok meg -
HDMI-vel csak a kép megy át. A hangot is át kell vezetned. Ebben viszont sajnos nem tudok segíteni. -
mrmrg #71343
Sziasztok!
A következő gondom volna:
Tv-n játszanék hdmi kábellel. A kép tökéletes de nincs hangom:S
Scarton van kép és hang is. Kell vmit állítanom vhol?
Mi lehet a gond?
Arcade gépem van.
Köszi:G.
-
Eleve azt nem értem, miért kérdez tőlünk ilyeneket, nincs ebben tapasztalatunk, mi megvesszük, és úgy játszunk. -
Van, aki a torrentbe is belemagyarázza, hogy nem warez. Szerinted mégis miért számít wareznak? -
simon7108 #71340 nem nem bannol legalábbis engem még nem bannoltak amikor eredetivel játszok LIVE on!
amugy meg nemértem ez miért számit ez warez kérdésnek nem az a gondja,hogy nem megy a warez játék! -
Amúgy köszi IceAkos-nak a kódot megint :) 20perc után jött is a mail... -
OMFG. bb -
Mert a gow2 jó game. te van olyan amiért nem adnék pénzt -
Nemértem, ha költesz arra, hogy megvennéd a GOW2t, akkor minek flasheled ki?! -
Bannol, és olvasd el ezt az "ACHIEVEMENT UNLOCKED"es képet fenn a bannerban. -
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy nekem flashelt 1.6os boxom van. Ha megveszem a GOW2t és felmegyek livera eredeti játékkal akkor bannol? -
Erre én is kíváncsi lennék. -
Grizzly4x4 #71332 hali valaki nem tudja hogy lehet time trialt nyomni a forza 3 demojában? Egyszer ugyemlékszem már sikerült valahogy behozni hogy csak az idő ellen menjek most viszont nem megy. Előre is köszi -
Multikiller #71331 Sziasztok! Az Xbox Live profillal letöltött dlc-k és demók elérhetőek az offline profilok számára is? -
Nekem Uniross márkájú (szerintem valami noname) 2500 Mah-es aksiam vannak és napi 4-5 óra játék mellett kéthetente szoktam cserélgetni őket mivel négy darab van belőlük. -
ilyen van nekem. csak ajánlani tudom. -
Teljesen egyetértek, anno vettem egy Energizer csomagot, egy töltőből és 4db elemből áll. Rengeteg ideig bírja. -
attól függ milyen. ha vmi nonamet, akkor ne csodálkozz, ha pár óra game után tölteni kell. nekem energizer van (igaz 2000 Mah-os), de nagyon sokáig bírja. jobban megéri ilyet venni mint play and charge kitet, mivel azt csak xboxra tudod használni, aksis elemet meg akármire, árban meg ugyanott vannak. -
Elég sokat, ezek nem merülnek valami gyorsan. -
Nekem az elem eddig nem merült le 1xsem, szoval gondolom sokat. -
Strip #71324 Nem tudja vélelen valaki hogy kb hány órát bír egy 1800mAH-ás aksi vezetéknélküli joy-hoz?