176898
banner
  • benigusz
  • Prody
    Cső!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • benigusz
    Üdv. Emberek!
    Látom,pörög a fórum 1000-el. Csak így tovább!
  • fosti
    hello jó8 all! I'm very happy:D jelentem, megvan az Operation Flashpoint DR és k***a jó, egyszerűen szavakkal nem tudom kifejezni h milyen, egyelőre csak jót tudok mondani róla:D:D Ki tolja már még:P:D????
    ha játék megjelenéseket akarjátok, akkor ezt az oldalt ajánlom gondolom sokan ismeritek VGReleases.com
  • PoisonChihuahua
    Hülyeség. Akármit tehetsz bele, nem számít, akkor is bannolhatnak, ugyanis nem a betett játékot figyelik, hanem a drive-ot...
    Az ilyen "két profilom van, egy warezos meg egy eredeti live-os", meg az említett "csak eredetivel tolom live-on, offline warezolok" baromkodásoknak semmi hasznuk sincs. A flashelt/módosított drive-ot fülelik le, tehetsz bármit, de ha bele szakadsz, akkor se változik vissza eredetivé, ezt kéne felfogni. Csak azért írtam le, mert nem te vagy az első akitől ezt a hülyeséget hallom.
  • Harlekin
    Tudom
    Szokás szerint dobjak fel valami jó témát,amin szintén mehet az értelmetlen adok-kapok!
  • Prody
    Már csak te hiányzol ide :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(UI: csak vicceltem)
  • Totti5
    Pályaválasztásnál nyomj egy Y-ont vagy ami oda van írva ahhoz hogy a toplistát előhozza és ha ott time trialt vagy driftet választasz és nyomsz egy A-t, akkor utána szabadon körözhetsz, de ehhez mindenkép online kell lenni, mert csak akkor múkodik.
  • Harlekin
    Édes istenem csupa derű itt az élet!
  • Sir Quno Jedi
    Leszel szíves nem nyilvánítani véleményt, ha nem olvastad a törölt hozzászólásait a hülyegyereknek! KONKRÉT warezos nyavalygása volt előzményként (több is), de kiadós, végül nekiállt keménykedni is. Akármiért nyilván nem banoltam volna instant.
  • MaT
    Nekem is ilyen problemam volt anno amikor megvettem a hdmi kabelt. A microsoft bejelentette, hogy volt egy szeria a HDMI csatlakozoval felszerelt gepeken amiken nem mukodott a hang miutan hdmi-n keresztul csatlakozott a tv-hez. Csatlakozol live-ra, frissited a dashboardot es az elvileg megoldja a problemat. En a tavalyi oszi frissites utan vettem hdmi kabelt aztan utana jelent meg valami apro update ami orvosolja ezt a problemat. Szoval nem tepem a szamat mar, LIVE-ra fel es remeljuk az segit neked is.
  • Prody
    Szia :)
  • Miley Cyrus
    Ha origi GoW2.vel felmegy Live!-ra nem BANolja a microsoft..csak a másolt nem patchelt(stealth patch) játékkal mész fel...
  • CharrDen
    Bocs, félrenéztem.
  • CharrDen
    Erre csak annyit mondanék, hogy ahányszor írsz valamit, mindig új reget csinálsz. Miért is?
  • CharrDen
    Értem, jó tudni.
  • Freedy
    Nézd meg a dashboard beállításokban, hogy mire van állítva a hangkimenet. Állítsd stereora.
  • Freedy
    Ez nem igaz. HDMI-n is átmegy a hang, ráadásul nem csak a stereo, hanem a többcsatornás is.
  • Grizzly4x4
    Igaza van Simonnak ilyen hülye arcokkal van teli a fórum szegény csóka kérdez valami ilyet és akkor egyből ráugranak hogy warez miközbe ha simán választ adtunk volna neki ebben a nagyon enyhén warezszagú kérdésben már rég el is lenne felejtve, csak a sok nemnormális antiwarezhős egyből ugrik. Tudjátok mit szar ez a fórum és basszátok meg
  • CharrDen
    HDMI-vel csak a kép megy át. A hangot is át kell vezetned. Ebben viszont sajnos nem tudok segíteni.
  • mrmrg

Sziasztok!

A következő gondom volna:
    Tv-n játszanék hdmi kábellel. A kép tökéletes de nincs hangom:S
    Scarton van kép és hang is. Kell vmit állítanom vhol?
    Mi lehet a gond?
    Arcade gépem van.

Köszi:G.
  • CharrDen
    Eleve azt nem értem, miért kérdez tőlünk ilyeneket, nincs ebben tapasztalatunk, mi megvesszük, és úgy játszunk.
  • bardocz
    Van, aki a torrentbe is belemagyarázza, hogy nem warez. Szerinted mégis miért számít wareznak?
  • simon7108
    nem nem bannol legalábbis engem még nem bannoltak amikor eredetivel játszok LIVE on!
    amugy meg nemértem ez miért számit ez warez kérdésnek nem az a gondja,hogy nem megy a warez játék!
  • Prody
    Amúgy köszi IceAkos-nak a kódot megint :) 20perc után jött is a mail...
  • Prody
    OMFG. bb
  • greenvelvet
    Mert a gow2 jó game. te van olyan amiért nem adnék pénzt
  • CharrDen
    Nemértem, ha költesz arra, hogy megvennéd a GOW2t, akkor minek flasheled ki?!
  • CharrDen
    Bannol, és olvasd el ezt az "ACHIEVEMENT UNLOCKED"es képet fenn a bannerban.
  • greenvelvet
    Hali. Az lenne a kérdésem, hogy nekem flashelt 1.6os boxom van. Ha megveszem a GOW2t és felmegyek livera eredeti játékkal akkor bannol?
  • Bogyi007
    Erre én is kíváncsi lennék.
  • Grizzly4x4
    hali valaki nem tudja hogy lehet time trialt nyomni a forza 3 demojában? Egyszer ugyemlékszem már sikerült valahogy behozni hogy csak az idő ellen menjek most viszont nem megy. Előre is köszi
  • Multikiller
    Sziasztok! Az Xbox Live profillal letöltött dlc-k és demók elérhetőek az offline profilok számára is?
  • Bogyi007
    Nekem Uniross márkájú (szerintem valami noname) 2500 Mah-es aksiam vannak és napi 4-5 óra játék mellett kéthetente szoktam cserélgetni őket mivel négy darab van belőlük.
  • zaki
    ilyen van nekem. csak ajánlani tudom.
  • CharrDen
    Teljesen egyetértek, anno vettem egy Energizer csomagot, egy töltőből és 4db elemből áll. Rengeteg ideig bírja.
  • zaki
    attól függ milyen. ha vmi nonamet, akkor ne csodálkozz, ha pár óra game után tölteni kell. nekem energizer van (igaz 2000 Mah-os), de nagyon sokáig bírja. jobban megéri ilyet venni mint play and charge kitet, mivel azt csak xboxra tudod használni, aksis elemet meg akármire, árban meg ugyanott vannak.
  • CharrDen
    Elég sokat, ezek nem merülnek valami gyorsan.
  • Miley Cyrus
    Nekem az elem eddig nem merült le 1xsem, szoval gondolom sokat.
  • Strip
    Nem tudja vélelen valaki hogy kb hány órát bír egy 1800mAH-ás aksi vezetéknélküli joy-hoz?