176898
banner
  • Waczkor
    Célszerű személyesen megkérdezni,mert pl überkonzolban is ki van írva,hogy nekik olyan lesz amiből hiányozni fog a papper a kóddal az autókhoz.Mivel nálunk ugye nincs live hivatalosan.

Kérdezd meg őket.
  • simon7108
    sztem ugyanaz van az 576 ban is mint máshol:D
    énis onnan fogom megvenni persze ha addigra elnem kapkodják....
    mert jobban megéri a limited edition-t megvenni mint a sima változatot mert olcsobb:DXD
  • fosti
    everybody! játszik valaki az OPFlash-el??? Csak mert el vok akadva kb a második pályánál, amikor jönnek a hydrák és az air defence-et ,meg kell semmisíteni, mert az egyik megvan de mennyi van? csak mert kevés a time?! előre is köszi a -t
  • fosti
    új firmware van rajta? mert ha nem akkor az a gond, legalábbis nálam ez volt egy másik game-nél!
  • fosti
    Persze ez eddig ok, de egyszer majd megkapja a szép kis kék képernyőt és bann:D:D
  • dienesoft
    Ma kipróbáltam a Batman: Arkham Asylumot és kellemes kis akció született belőle. Jók a bunyók, és elég modern az egész, szép is és élvezetes a játék. Kicsit szokni kell a kamerát, mint a Dead Space-ben, de egy idő után nem válik zavaróvá. Érdemes beszerezni!
  • qper
    Nem tudjátok, hogy az itthon forgalmazott Forza 3 Collector's tartalmazni fogja-e az összes letölthető tartalmat ill. kódot ami pl. a normál EU kiadás tartalmaz, vagy ezektől megfosztanak minket?

Érdemes kintről rendelni, vagy megvehetem nyugodtan itthon v.melyik boltban? (csak azért érdekes, mert van egy rahedli Árkád utalványom, amit el tudok szórni az 576-ban is)
  • Evogordon
    Ma játszottam a a bionic commandoval egy huzamba vagy 5 órát. Kellemesen csalódtam a játékban :) Gyönyörű grafika, élvezetes játék menet, változatos pályák szal egy tipikus konzol játék :)
  • Bogyi007
    Értem, nem voltam tájékozódott e téren mivel a kezdetek óta moddolatlan a Boxom és ezen nem is kívánok változtatni természetesen.
  • Harlekin
    Azért erre mérget ne vegyél amit mond.
  • Miley Cyrus
    Ja 1000bocs:S
    Oct. 29-én jön, nem 26:D
    http://www.gametrailers.com/game/grand-theft-auto-episodes/12014
  • adam46
    köszi szépen
  • piamania
    köszi szépen.
  • Adi
    Mhh... múltkor COD 4 közbe mondta egy srác, h ő simán játszik hivatalos megjelenés előtt live-on gamekkel. Azt mondta idáig szinte az összes nagyobb nevű játékkal játszott és még mindig fent van a live-on. Kb. 1,5 éve.
  • Miley Cyrus
    Öö..igen, megjelenik Oct. 26-án, és nemkell hozzá az alapjáték.
    GTAIV Lost And Damned & The Ballad Of Gay Tony.
  • CharrDen
    Merül az elem.
  • piamania
    HEllo!
    Miért van az,hogy játék közben néha a kontrolleren elkezd körbe-körbe villogni a srága fény?köszi szépen.
  • adam46
    sziasztok úgy olvastam GTA 4 két DLC-je megjelenik egy dobozos változatba kérdés az lenne hogy önmagába futtatható lesz egy DVD-ről? mert nekem arcade van és nem fér rá
  • Harlekin
    Na,de kérem miez a beugratos kérdés.Tehát az ismerősöm nem nemjátszott idő elött(pedig lehet).Ha idő elött játszol,és liven vagy netán utánna mész fel,de csak ugy,hogy a profilodba mentve van a játék akkor az tuti ban.Az MS toleráns,de azért a pofátlanságot bannal díjazza!
  • CharrDen
    A live profil "neten" van mentve, offline pedig a boxon. Ha letörlöd, nem lehet visszahozni, a live profilt viszont valahogy lehet (amennyire tudom).
  • blackfire001
    Csak annyi, h még azóta, hogy játszottam vele, OFFLINE voltam, tehát nem mentem fel LIVE-ra.
  • CharrDen
    Live profillal lehet offline is játszani.
  • blackfire001
    Live profillal játszottam a Risen-el...
  • ktomi22
    offline profil nem live profil..szal az még sehova nicsn regelve...
  • blackfire001
    Tudnátok segíteni?
    Megkéne néznem, hogy a LIVE-os profilomat hova regeltem be. Mert játszottam OFFLINE a Risen-el, és most nemtom felmennyek-e LIVE-ra... :S

Vagy csak egyszerűen hozzak létre még egy profilt, azt pedig Angliába regizzem be, és akk annyi? :D

A választ előre is köszönöm. ;)
  • marci03
    Okés, bocsi.
  • simon7108
    ott fent ahová irol az felett van 1 kép na azt olvasd el:)
  • marci03
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám a Wolfenstein játékkal, leírom, hátha valaki tud segíteni.
    Régebbi fw-es gépem van.
    Először amikor kiírtam a játékot, nem indult, utána olvastam és kiderült, hogy a wave3-as patch-elő progi segíthet.
    Megcsináltam, játék újra kiír.Akkor az történt, hogy felajánlott egy frissítést, amit elfogadtam, gép újraindult, majd update-elni akar megint csak.Ha ezt elfogadom kiírja, hogy koszos a lemez.(Dashboard megváltozott)
    Na innen nem tudom, hogy mi legyen.

A segítséget előre is köszi.DVD meghajtó valószínű, hogy jó, mert előtte a RE5 simán futott.
  • akyyy
    kicsit sokat dógoztam, laázn megveszem a codot, meg forzát, esetleg shiftet is:D sőt, ha több marad, jöhet az egyik gyüjtői cod :OOO
  • mrmrg
    Még 1 kérdés.
    Arcade gépen ha frissítek, annak ugyebár ~128mega hely kell.
    Ha újabb frissítést akarok feltenni, akkor ugyebár ismét ennyit kér.
    Megoldható vhogy hogy a régire húzza rá? Ergo ne 2*128 mega kelljen neki a memkártyáról? Mert így a gamma mentéseknek nem marad hely.
  • sambauer
    kösz, akkor szólok is neki hogy törölje a profilt.
  • Bogyi007
    És olyan volt hogy hamarabb gameltél egy progival mint ahogyan az kijött hivatalosan? Mert úgy tudom hogy az szokott még bannolási lehetőséget okozni.
  • mrmrg
    Van vkinek ötlete/tapasztalata a HDMI-s próblémával kapcsolatban?

Üdv:mrmrg
  • Unreal1942
    Igen ez a helyes. Össze vissza szerintem szúró próba szerűen ellenőriznek naponta vagy hetente X usert. Aki fenn akad az repül. Automata ban még nincsen.
  • Shan
    Mint lejjebb írtam, kicserélték a boxomat gariban. Az "új" gépen nem indul el a top spin 2 (a régin simán ment), mert aszonnya, hogy neki PAL 50Hz-et kép kell. A sytem settings-ben van ilyen beállítás, de olyan, mintha nem engedné átváltani. Nincs senkinek hasonló porblémája?
  • Harlekin
    Erre nincs séma,hogy mi alapján jön a ban.Spec az 1 ik ismerősöm több mint 2 éve játszik minden nap liven flashelt boxal 240 játékal játszott eddig és soha nem bannolták.De van rá ellenkező példa is igy nem nagyon lehet tudni mi a kiváltó ok!
  • PoisonChihuahua
    Nem is bannolnak automatikusan, azt írtam bannolhatnak, de nem erről volt szó. A hangsúly azon van, hogy a módosított drive a buktató, nem pedig a profil amin játszol vagy a lemezek amiket a gépbe teszel, legyen az akár eredeti, akár kalóz példány. A betett játékok eredetiségét külső szem vagy rendszer nem is tudná megállapítani, gondolkozz picit, hisz épp ezért cserélik ki (flashelik) a drive fw-jét, hogy eredetinek érzékelje a betett lemezt és ettől a ponttól egy külső szemlélő meg nem mondja neked, hogy eredeti vagy kalóz példány forog-e a gépedben.
    Magyarul az egész lényege az, hogy a warez boxok a módosított drive-juk miatt potenciális "áldozatok" és épp ezért a lentebb említett online-offline "lemezelés" ill. két-profilos trükközgetéses tévhit onnantól már annyit ér mint halottnak a csók. Az, hogy eddig nem bannoltak ki, az nem azt jelenti, hogy ezek a módszerek működnek és ezek "mentettek meg", hanem azt, hogy nagy mákod van. Ennyi.
  • Miley Cyrus
    Owned.
  • simon7108
    érdekesmodon engem még nem bannoltak:)
    fosti:énis már nyomom igaz PC-n de nagyon nagy játék!
  • mrmrg
    Digital stereto-ra van téve a hang, de továbbra sem szól semmi.
    Kép kristály tiszta.
    Vmi ötlet?