176908

-
simon7108 #71453 dehogynem játékra valo:)én szoktam játszani PC-n is foleg FPS eket:P
na de lenne 1 kérdésem!ahoz,hogy tudjah 1 xbox játékra magyaritást tenni kikell lennie flashelve a gépnek?mert olvastam a magyaritások.hu-n,hogy átkell másolni a gépre a DVD tartalmát berakni a magyaritást és kiirni ujra ezzel arra kovetkeztetek,hogy flashes gép kell hozzá!
(ezt a haverom kérdezi)
remélem ez nem számit wareznak mivel csak a magyaritásrol kérdeztem! -
juventus #71452 PC nem játékra való , és nem is raknék rá játékot. Ratyinak meg nem ratyi -
Az ilyen szarokat Pc-re is kiszokták adni.
Fölösleges elpocsékolni a dvd-t...
-
Itt nézd meg, hátha tudnak segíteni. -
juventus #71449 Szevasztok!
Sokat kerestem de nem találtam megoldást , lehet azért mert nincs is. Szóval vannak olyan játékok amiket szerintem életben nem fogják kiadni PAL régióval , ilyen most a Cabelas Big Game Hunter 2010. Leszedtem , láttam hogy USA de reménykedtem , hogy hátha region free , de nem. Szóval nem lehet valahogy megbütykölni a játékot hogy menjen PAL-os gépen? Vagy semmi megoldás? -
A baj az, hogy ezt ti el is hiszitek... Tod a bürokrácia nem csak erre igaz, minden fiszfaszt engedélyeztetni kell, a cédéket, a filmeket, a tévéműsorokat, de még a képeslapokat is. Darabonként. Tényleg, a bankkártyás fizetés (egy eleve létező struktúrában) megoldhatatlan feladat, űrkorszak.
Jajhagyjukmáramegabullshitetb+ -
andris003 #71447 apám haverja álitotta be .:))) és azt hogy lehet meg változtatni mert nem tudok témát se le tölteni ugyanaz miatt . de kösz azért. :) -
Azt nem tudom, hogy itthon hivatalosan forgalmazhatják-e, de a papírforma szerint nem lenne értelme, hisz nem tudnád mire használni. Xbox.com-on ők is meg vannak adva hivatalos forgalmazóként, de hogy ez csak a hardware-re vonatkozik-e vagy egyéb másra is (pl. LIVE kódra / MS pontra) azt nem tudom. Mindenesetre a LIVE Gold kódra vonatkozó oldalak nem találhatóak a magyar Xbox.com-on, így elméletileg hivatalos forgalmazóhoz sem vezethetnek. Ezt ők egyébként meg is mondták anno, hogy tiltva nincs, csak hivatalosan nem elérhető, szal amolyan "félhivatalos" Mo.-on a LIVE. -
akkor nem vágom.
576 pl miért árul? -
"minek forgalmazni a pontos meg gold-os karikat"
Pont ezért nem is forgalmazzák itthon... -
figyuzz ....
én kifizettem a gépért 50ezret...akkor nebasszamár meg őket az isten de rám is tekintettel lehetnének.... -
ha már igy megkérded, akkor. tán mert még nem vettem soha limitáltakat, és nem is hallottam ienről.
DE....
ha nincs hivatalossna live, akkor minek a sok multis szar...minek forgalmazni a pontos meg gold-os karikat...akkor ennyi erővel azokat se árulják, mert tök felesleges nincs itthon live...akkor ennyi.
minek a sok online szarság nekünk???
ha azt a kodot ajándékba betették volna, még ha ezzel az angol profillal nem is tudtam volna használni, akkor se szedjék ki basszameg....NEM? -
szabzol #71441 Értem és köszönöm az infót:)
A magyar LIVE-ról meg csak annyit, hogy nem olyan egyszerű a dolog, egyszer valaki egy fórumon (lehet pár ezer hsz-el lejjebb) leírta a frankót: ahhoz, hogy egy országban hivatalosan elérhetővé tegyék a rendszert, tekintettel kell lenni a korhatáros tartalmakra, esetleg az adott országban valamiért betiltott jelképeket, témákat tartalmazó játékokra/filmekre, a bankkártyával történő fizetéshez tartozó részt is rendezni kell, meg hasonlók.
Sajnos nem olyan egyszerű ez, mint gondolnánk...:( -
Hagyd, legalább ennyi öröme legyen az életben. -
Hagyd, legalább ennyi öröme legyen az életben. -
nezsidózz itt légyszíves. -
Gratulálok, sikeresen átjött az irónia
Bizonyára vidám életet élsz.
-
"...ha választhat a magyarparaszt..."
Gratulálok...büszke lehetsz magadra...
meg a nemzetiségedre, látszik hogy jobban szereted a zsido patkány rendszert... -
Tudnám miből tartana magyarországot is a live által támogatott országgá tenni...Nem kéne magyar menü, elég lenne, ha választhat a magyarparaszt német meg angol között. -
Mi? Mit nem értesz ezen?
2 féle Forza3-at lehet majd kapni itthon és a világon mindenütt máshol is. Az egyik az alap a másik a limitált kiadás. Az alapcsomag tartalmát nem részletezném, aki vesz eredeti játékot az tudja mit szokott tartalmazni. A limitált kiadás tartalma egy Forza kulcstartó, egy 2GB-os Forza pendrive és egy 5db extra autó + festéseik letöltésére jogosító Xbox LIVE kód. Mivel itt Mo.-on hivatalosan nincs LIVE, így a magyar limitált kiadásból kimarad ez a kód.
Egy az egyben ugyan az a helyzet mint anno a magyar Gears2 limitált mizériával (a LIVE-os extrák azokból is kimaradtak), szal nem értem ez most miért szokatlan neked. -
ezt nem vágom...akkor megveszem pal-ost, akkor az nem lesz jó gépemen??? -
"a "háromszámjegyűnél" ezért a pénzért limitált példányt kapnék... elvileg"
Amiből kimaradnak a LIVE-os extrák, mert ugye Mo.-on hivatalosan nincs LIVE, ezért ilyen "olcsó". Az összes Mo.-on kapható LE-ből kimarad ez. -
szabzol #71431 Hali!
Nem tudjátok hol érdemes előrendelni a Forza 3-at? Alap és limitált is érdekelne. Eddig 13000 láttam szinte mindenhol, viszont a "háromszámjegyűnél" ezért a pénzért limitált példányt kapnék... elvileg:) -
már vannak teljes játékok market-en is bár nem sok...:P -
THX...lol
énis régebben néztem a japcsi akkountommal, mert RE5 sokkal előbb volt, meg Ninja Blade, és a sok más ex jappán játék...
többek közt a red faction-ból van multi demo is!!!!!
nah ezt meglesem bár a vidik alapján tök röhej.... -
Kár, legalább ezt is tudom. :D -
Csak lemezről! -
Iceakosnak 1 nagy-nagy pirospont ismét az iszonyatos gyors(5 perc)live vásárlás miatt!Tökéletesen megbizható bátran mehet vele az üzletelés! -
Pendriveról is lehet a demókat futattni a Boxon skacok?
Bayonetta kisasszony kalandja érdekel és ki próbálnám a Boxon, de nincs itthon más adathordozóm éppen. -
Ha arra gondolsz, hogy Xbox360-on keresztül barangolunk a világhálón akkor tévedsz, mert internetböngésző nincs benne, viszont ha "netezés" alatt a LIVE-ot érted, akkor egy regisztrációt követően te is képes leszel rá. ;) Bővebb infó itt.
A demókat az Xbox LIVE Marketplace-ről tudod lekapni, teljes játékokat pedig a konzolboltok polcairól. A Family Settings a "családi beállítások", magyarul szülői korlátozások. Ki állította be a boxot? Te vagy a szüleid? -
Unreal1942 #71423 Valaki szándékosan húzza itt az emberek agyát, mostanában a sok új reggel ostoba kérdésekkel
-
andris003 #71422 sziasztok. ha jol tudom ti itt a legtöbben xbox360-on keresztöl neteztek hogyan tudtok . és a másik kérdésem miért nem tudok teljes játékokat le tölteni csak demot :S azt irja ki hogy valami family setings ... stb pls help (fontos) elöre is kössz -
Már tegnap is akartam írni, de elfelejtettem, hogy akinek van Goldos japán acc.-ja az már húzhatja a Bayonetta Demo-t. Netre még nem került fel, legalábbis ahonnan szoktam szedni a demókat még nem rakták fel.
Link, ha valakit érdekelne.
-
thx béjbi
-

-
Nem. -
halo odst eredetihez kell alap halo3 játék???? -
Unreal1942 #71416 Igen. A Copy generalba kell elvinni és megcsinálják. -
liverpool123 #71415 Sziasztok!
Olyat lehet, hogy a gépről felmásolom a játékot az xboxra? -
simon7108 #71414 valaki már kiprobálta a SAW ot?érdemes beszeerezni?