176898

-
És a multi milyen? Ugyanaz mint a 3ban csak van egy új mód, 1-2 új pálya és az eddig megjelent összes rajta van egy 2. CD-n? Sokan játszanak vele? -
simon7108 #71482 iagaz énis PC-n toltam és azon nagyon jo game!
az ellenfelek sem látnak meg mindenhol!vannak az éjszakai pályák asszem a 6. bekell lopakodni 1 benzin tároloba és felrobanatani valami generátort szépen kinyirtam néhány embert hátulrol és ugy robantottam fel,hogy észre sem vettek:)
persze a robantás után már lottek rám!de be az erdobe és ott szépen elsunyogtam!
és egyáltalán nem nehéz a játék!eltévedni szinte lehetetlen!mert mindig mutatja a zászlo vagy mi,hogy merre kell menni!ha meg nem akk valamit ott kell csinálni ahol vagy!szoval sztem elég jo játék lett bár azzal egyetértek,hogy a társaim néha kicsit hulyék...
de osszeségében jo lett 10/9 -
Pc-n egész jó. Ha kiadtam a parancsot egyből jött a társam és össze kapart + lelőtte az ellent is. Amúgy is a multi a lényeg ebben. Az meg baromi hangulatos lett. Szeretem az ilyen sunyilós kommandózást. És ha a szerver beállításnál hardcore vagy keményebb a beállítás már bőven elég 1 max 2 golyó és fekszik az ember. Nekem összességében bejött a cucc. -
Heló! hallott már valaki az ingyenes GAMERTAG cseréről? File complaintozni kell a Gemartagot, és ha egy bizonyos mennyiség összegyűlik (100?) akkor ingyenesen kicserélheted a nevedet. Büntetendő ez? :D Esetleg vki fil complaintozna a "takacszoli" nevet? én is szivesen complaintozok, valakinek esetleg. :) -
MaT #71479 Ehhhh... :D foskucko... :D -
A havered egy idióta :) 115-ért kapott volna foskuckót+pisi3-at, és most formálhatna olyan mondatokat, amikben időről-időre felbukkan a játék szó. Így most ezt a jóízlés határain belül nem teheti meg :D -
háát érdekes, mert énis full ugyanazt érzem... -
OF: Dragon Rising 

Tegnap 4-en coopba elkezdtük.
Nagyon nincs mit részletezni rajta,mert 1 rakás szar.
Irányithatatlan mineden a jármüvek kiváltképp.A karakterek ugy festenek mint valami porcelán baba amit lefostak.Az AI mindent lát tökön babon keresztül(de persze csak az ellen)a saját meg sík hülye hiába adsz nekik parancsot tesznek rá szal esélytelen az életben maradás,mert jo hogy van medic,de simán megvárja még elvérzel,mire ő bekötözne.És ezt még lehetne fokozni,de értelmetlen.Ami az i-re feltette a pontot,hogy a 3. mapon 30 percet bolyongtunk,mert megakadt a játékfolyam.30 perc után végre találtunk 1 jeepet amibe ült 4 ellen kedélyesen és szartak ránk hogy mi ott vagyunk.Se a térkép se semmi nem jelezte,hogy ott van valami.Itt jött el az,hogy egyöntetüen befejeztük.Ma azért még talán kap 1 esélyt,de szerintem nem sok értelme van.
Örülnék ha valaki irna jót is rola,mert nekünk ez nagy csalodás volt sajnos. -
ezekszerint 15-20ezeré kapsz egy laptopot??? -
miért mennyi egy játékra alkalmas laptop?
jol gondold meg, mert haverem 4 magos + HD4870-es gépe volt ujjonnan 115ezer....
csak a vinyot hozta át a régi gépéből!!!! -
Ja, és kb. 10x drágább is...
-
Media Center pluginnal lehet, ha össze van kötve Media Center-es Windows PC-vel. A kérdés nem az, hogy lehetséges-e, hanem, hogy használható-e. Én próbáltam és teljesen felesleges vesződni vele, ha már a PC be van kapcsolva mellette.
(Am. PS3-on az internetböngésző alapfunkció...) -
Mindenféleképpen. De szép szó. :) -
MaT #71470 Hat en betojok... Most latom, hogy lesz Dj Hero. £99.99-t lehet elorendelni es kapsz hozza ilyen kevero kutyut is... Vagy csak engem tolt el ekkora meglepetessel ez az egesz? :) -
Simán lehet netezni xboxon, sőt, youtube-ot is lehet nézni:D igaz, kis ezermesterkedéssel, de lehetséges. -
Halo 3 ODST vélemény? Érdemes? -
simon7108 #71467 na még ahoz amit az imént irtam:)eredetileg az 576 ban akartam megvenni a játékot de ahogy mondtam a Brloh ban van hozzá minden de még arra lennék kiváncsi,hogy a játék egész europában magyarul jelenik meg? -
PC-t es laptopot ertelmetlen es buta dolog osszehasonlitani. egy laptop soha nem lesz kepes egy az araval megyezo erteku PC-vel felvenni a harcot. -
jah semmi értelme, csak kb 10x gyorsabb, meg lehet rajta játszani... -
simon7108 #71464 ja és csak 50 euro! -
simon7108 #71463 na megnéztem az egyik nagy szlovák game uzletet(Brloh)és itt a Forza3 Limited Edition ban benne lesz minden!legalábbis ezt írják pedig itt sincs hivatalosan LIVE ja és még forza2 ot is adnak hozzá:D -
fosti #71462 pedig igen, pont ma akartam játszani a battlefiel bad company-val, mondom nyomom neten és azt irja rá, h mixed media disc...sem a lemez, sem a gép nem koszos.lehet az olvasófej lenne koszos? bár akkor nem vinné a többit sem... 5let vki?! -
rudymester #71461 Firmware? Ha nem tiszta a géped, akkor lehet azzal van a probléma. Ilyet nem hallottam még, hogy nem indul el valami egy idő után... -
fosti #71460 hello all! lenne egy fogós kérdésem, mióta fent van az új firmware-em azóta a régebbi játékok nem indulnak el, pl BC... ennek oka állítólag a firmware.erre nem tud valaki v milyen megoldást??ezt miért így oldotta meg a Microsoft..?!pffffff 

-
Nemugyértem.
Van pc-re a 'Hunting.Unlimited.2010' vagy 'Deer Hunter 2005'...ezekre meg a Simulator játékokra(Euro Truck Simulator, Driving s.). -
Frissitsed a dashboardot. -
gaboo7 #71457 Miért van az hogy az újabb játékokat media discnek ismeri fel? Ha valakinek van ötlete akkor pls help! :) -
juventus #71456 Laptopról van szó , és nem egy rossz típus de nekem ez nem játékra kellett.
PC-m már 6 éve nincs mert nagy , és semmi értelme:) -
ha régi gépről beszélünk, akkor egyetértek... -
pedig nem lesz pc-re! -
simon7108 #71453 dehogynem játékra valo:)én szoktam játszani PC-n is foleg FPS eket:P
na de lenne 1 kérdésem!ahoz,hogy tudjah 1 xbox játékra magyaritást tenni kikell lennie flashelve a gépnek?mert olvastam a magyaritások.hu-n,hogy átkell másolni a gépre a DVD tartalmát berakni a magyaritást és kiirni ujra ezzel arra kovetkeztetek,hogy flashes gép kell hozzá!
(ezt a haverom kérdezi)
remélem ez nem számit wareznak mivel csak a magyaritásrol kérdeztem! -
juventus #71452 PC nem játékra való , és nem is raknék rá játékot. Ratyinak meg nem ratyi -
Az ilyen szarokat Pc-re is kiszokták adni.
Fölösleges elpocsékolni a dvd-t...
-
Itt nézd meg, hátha tudnak segíteni. -
juventus #71449 Szevasztok!
Sokat kerestem de nem találtam megoldást , lehet azért mert nincs is. Szóval vannak olyan játékok amiket szerintem életben nem fogják kiadni PAL régióval , ilyen most a Cabelas Big Game Hunter 2010. Leszedtem , láttam hogy USA de reménykedtem , hogy hátha region free , de nem. Szóval nem lehet valahogy megbütykölni a játékot hogy menjen PAL-os gépen? Vagy semmi megoldás? -
A baj az, hogy ezt ti el is hiszitek... Tod a bürokrácia nem csak erre igaz, minden fiszfaszt engedélyeztetni kell, a cédéket, a filmeket, a tévéműsorokat, de még a képeslapokat is. Darabonként. Tényleg, a bankkártyás fizetés (egy eleve létező struktúrában) megoldhatatlan feladat, űrkorszak.
Jajhagyjukmáramegabullshitetb+ -
andris003 #71447 apám haverja álitotta be .:))) és azt hogy lehet meg változtatni mert nem tudok témát se le tölteni ugyanaz miatt . de kösz azért. :) -
Azt nem tudom, hogy itthon hivatalosan forgalmazhatják-e, de a papírforma szerint nem lenne értelme, hisz nem tudnád mire használni. Xbox.com-on ők is meg vannak adva hivatalos forgalmazóként, de hogy ez csak a hardware-re vonatkozik-e vagy egyéb másra is (pl. LIVE kódra / MS pontra) azt nem tudom. Mindenesetre a LIVE Gold kódra vonatkozó oldalak nem találhatóak a magyar Xbox.com-on, így elméletileg hivatalos forgalmazóhoz sem vezethetnek. Ezt ők egyébként meg is mondták anno, hogy tiltva nincs, csak hivatalosan nem elérhető, szal amolyan "félhivatalos" Mo.-on a LIVE. -
akkor nem vágom.
576 pl miért árul? -
"minek forgalmazni a pontos meg gold-os karikat"
Pont ezért nem is forgalmazzák itthon...