176898

-
Ne nekem mondd. :D
Engemet az ilyen dolog nem érint és nem moddolom a gépemet. XD -
tom235 #71522 10 ezerért megcsináltatja ólmozott forrasztással és még jobb lesz mint új korában elvileg. -
általános dolog. nézem a vaterán a 3ledes eladó gépeket, az összes "hűtésmoddolt". -
Persze, lewarezolt 28 játékot, amivel megspórolt annyi pénzt, hogy vehet újat, és még marad is neki pénze, ha meg eredeti lenne minden, akkor csak új gépet kapna:D -
Nyugi, mert ha tovább folytatod, még a végén flém lesz -.- -
A hütésmod csak annyi(nekem legalábbis ennyi volt) hogy a ventiket 8V-rol 16V-ra huzzák.
A drivecsere semmit nem oszt nem szoroz a 3led-nél. -
Megint csak az x360hun-ról idézek:
Srácnak hűtésmoddja volt és drivecseréje és mégis kimúlt a gépe 3 leddel és még csak két éves volt.
Kérdem én megérte neki? Van most egy működéstelen gépe és még csak nem is tudja garisan visszaküldeni sem futárral a Microsoftnak.
Sajnálom a srácot de valahol kicsit én most úgy érzem hogy a sors igazságot hirdetett. -
A játékok futnak, GOLD-om viszont nincs... Az xbox.com-on pedig jelenleg is bevagyok jelentkezve 1 profillal. -
Igen elolvastam, és az alapján irtam a kommentet. -
Talán akkor tényleg próbálj meg valami játékot elindítani vagy menj fel Xbox.com oldalára és jelentkezz be ott a Livera. Hátha utána már a gépen is menni fog a bejelentkezés. -
Én is néztem az oldalt, de nem én írtam. Minden esetre szinte időre pontosan történt az eset.
Lehet tényleg csak valami technikai probléma...
Rem. majd egyszer csak nekem is csatlakozik. :) (Türelmetlen voltam, és ink letöltöttem, majd kiírtam egy DVD-re a Forza3 demójáz. xD HDD-ről viszont gyorsabban betölt. :( -
Engemet más piszkál, ugyebár regeltem magamat a mygamercardba és valamiért bizonyos idő eltelte után (ma 3 óra elteltével) miután kijelentkeztem a Liveból azt írja ki a rendszer itt is meg a fórumaláírásokban hogy Game Privacy Settings Enabled. ez miért van?
-
rejtélyes hiba, nekem a legutóbbi update után csinált hasonlót, az istennek nem akart csatlakozni. már reseteltem a modemet, kábelt cseréltem, ki-be kapcsolgattam. aztán mondom kabbe, játszom valamit. erre meg csatlakozott. -
Akkor nem tudom bár az xbox360hungaryn is írta valaki hogy nem tud a Livera felmenni, talán valami technikai hiba lehet a Microsoft részéről.
Vagy te írtad esetleg oda is ugyanezt? -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=71490]#71489[/URL] -
Hivatalos frissítés, és szó sem lehet Ban-olásról.
Semmi BAN-ra utaló jel sincs. Érdekes is lenne... pff -
Elolvastad teljesen az írását? Felrakott valami update-t talán azért....
-
Te fogyatékos...ha eddig ment neki akkor most miért b*szta volna le?
És azt sem irta hogy kiadta az üzit hogy a microfos banolta... -
tom235 #71505 Talán mert bannolva vagy?
-
Milyen frissítés volt ez? Hivatalos vagy warezolós?
Ha utóbbi akár az is lehet hogy bannolva lettél..... -
Valaki tudna nekem segíteni, hogy miért nem jó a LIVE? :S
71490
71492
71493 -
-
tom235 #71501 "legalább annyival támogatnák ezt az országot " Nemhinném, hogy evvel az országot támogatnák. Inkább a szararcú RIAA-t és társait. -
bakker komolyan mondom ilyenkor már az én pofámról sül le a bőr. Xbox360hungary oldalon arról megy az egyik topicban az értekezés hogy honnan rendelik az üres lemezeket.
Ez is jellemző a warezarcokra. Még annyi sincs bennük hogy legalább annyival támogatnák ezt az országot hogy plecsnis (jogvédett) adathordozót vegyenek mert még azt is soknak tartják kifizetni, így inkább külföldről Szlovákiából (az Esztergom melletti Párkányból - ahonnan a feladó simán átbattyog a hídon és már nálunk adja fel postán a lemezeket) hozatják.
Komolyan mondom ha letölteni lehetne az adathordozót magát még azt is megtennék. -
NHLFAN #71499 lenne egy kérdésem:egy mezei Logitech USB billentyűt hozzá lehet e csatlakoztatni az X-Box-hoz vagy van valami spec cucc hozzá?Kölcsön kaptam egy 360-at és nem szeretném ha elbaszódna.és ha hozzá lehet akkor játékot is lehet vele írányítani?pl:NHL széria?köszi -
a Soul Calibur 4rol lenne egy par kerdesem.
hogy lehet hasznalni a karakterek skilljeit? HP Burst stb. (A+B+K csak az egyik skillt kapcsolja be, de 3 van)
critical finish-t hogy lehet csinalni? villog az ellenfel eletcsikja, lenyomom a 4 gombot, de csak ugy int a fejevel a karakterem, valami taunt szeruseget csinal. -
Boxot rádugod netre, beteszed a sima box játékot, leszedi magától. Vagy beírod gugliba az "xbox compatibility" keresőszavakat és az el fog kalauzolni erre az oldalra. -
Én pénteken rendeltem meg a játékot de még simán lemondhatom szerinted akkor jobban járnék ha lemondanám? Nem sok jót hallottam még a játékról :S -
apofisz999 #71495 Üdv!
Tudna valaki segiteni,hoy milyen programot kell telepiteni a merevlemezre,hogy fussanak a sima xbox játékok xbox 360-on -
Iceakos #71494 Jó hírem van, akciós szülinapi hét veszi kezdetét, amelynek keretein belül pl a 12 Hónapos kód, most csak 8000 !!!!
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
3700,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
8000,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3000,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6000,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11000,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
4900,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
10500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4800,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9000,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6300,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14000,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5500,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5500,-
60 Napos WOW kód (EU)
6200,-
60 Napos WOW kód (USA)
6200,-
Érdeklődni a továbbiakról az iceakos©gmail.com emilen vagy itt a fórumon lehet..
-
Biztos. 4 profilom van. 2 OFFLINE, és 2 LIVE-os. Egyikkel sem tudok se join, se connect-olni. -
Ha PC-vel akarom összekötni, akkor is ugyan addig jutok. (Bár most akartam csatlakozni először PC-re... Eddig nem is csatlakoztam.)
2 kábellel próbáltam. Az alappal, majd később azzal, amivel a gépnek adtam netet.
Olyan, mintha a konzol elutasítaná ezeket. -
Biztos nem az offline profillal akarsz felmenni netre? -
Helló!
Valamiért nemtudok felmenni Live-ra!
Ezelőtt frissítettem, akkor simán fenntvoltam. Azóta nem próbáltam meg felmenni.
Ma úgy gondoltam felmegyek, erre nem tudok kapcsolódni valamiért... O.o
A test connection-ben a network-ig jutok el (első lépés), majd eltellik egy kis idő, áthúzza azt piros X-el, és kiírja, hogy nem tudok kapcsolódni.
Megpróbáltam már szinte mindent... :S
(Tegnap létrehoztam egy OFFNLINE profilt OFFLINE névvel. De szerintem nem ez lehet a galiba... :S) -
multiformat.hu velük hozattam a gépemet és elég korrektek is voltak. -
Köszi a választ.
Van erősebb akksim is. 2500mAh-s meg 2600-as is. Csak azt hittem, hogy az "erős" bele. Vagy a 2500-as nem lesz neki túl sok? Nem tudja szét cseszni?
Valami megbízható oldalt tudtok ajánlani ahol Ti is vennétek Box-ot + ahol van házhoz szállítás? -
tölthetős akksit mindenképp megéri venni. a 600mAh-s gyenge lesz szerintem. én 2000-es Energizert használok, ez jól bírja.
másik kérdésedre a válasz, azt vedd meg ami jobban megéri neked. a 60 gigás vinyómat nem szoktam megtölteni, nem rakok fel egyszerre 10 játékot, mert minek. -
Ha simán rákötöm a zsinórost, akkor azt használhatom egérnek a géphez? -
Sziasztok!
Van a PC-mhez egy Xbox360 Controllerem. Kérdésem, hogy rakhatok bele 2db 600mAh-s NiCd tölthetős elemet? Vagy mindig amikor lemerül vegyek bele Duracell-t? Mert ez így egy kicsit sokba lesz.
Ez a 600mAh-s erős neki?
Másik kérdés, Xbox360-at készülök venni. Láttam, hogy eléggé lemenet az ára.
Már mindegyiket az új Jasper-es alaplappal szerelik? Megéri Elit-et venni, vagy szerintetek elég a 60GB-s? -
Úgy tudom a multis lemezen a 3. rész minden pack-ja benne van + az újak.